47

Бен Шалом Бернанке

преди 4 години

всичко е точно, в джобчето ми дрънкат кругеранди и диаманти!

46

Анонимен

преди 4 години

Давайте да се махаме от тоя еврогеийски съюз!!!!!! Насила ни прилагат си! Кой е решил да си утрепа жена си той така или иначе пак ще го направи! Прав е Орбан, сте

45

четете

преди 4 години

Заповедта е от Синедриона за изпълнанието на заложеното в Протоколите от Цион -ЕС ООН СБанка МВФ са изпълнители на плана Ран Ът

44

Жоро

преди 4 години

До да ноКС взе противоконституционно решение, с което доказа, че слугува на политиците. Така политиците си измиха ръцете, но за малко. Да видим сега какво ще измислят, че хем овчеглавите гласоподаватели да са доволни, хем да не се карат с ЕП

43

Анонимен

преди 4 години

"Конвенцията за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, известна като Истанбулската конвенция"Ако е само за превенция и борба с насилието над жени и домашно насилие, защо вътре се говори и за третополови, *** и какви ли още не неща? Що е 50 страници? Айде с еврейските номера - само в Ереван.

42

да но

преди 4 години

След като е призив и "незаконодателна резолюция" значи не сме длъжни да я приемаме.Освен това и КС реши.Иначе кучето е заровено в последният абзац - "193,5 млн. евро за дейности..."Ей за този кокал са наточили зъбки разни-безобразни НПО-та, които и майка си ще продадат за пари.НЕ, няма да я приемем! точка!

41

Анонимен

преди 4 години

В името дори само на Чайковски, ИК трябва да влезе и се съблюдава в пълна сила. Недоразвитите мозъци на съвремието ни не трябва да са лидерстващи.

40

Анонимен

преди 4 години

Евродепутати, вие нямате думата! Хората не желаят, затова бихте ли били така добри, да си затворите устите и да не натрапвате тъпата си конвенция ни с призиви, ни по тъч линията! Предварително благодарим! А нашичките тука начело с ББ само да посмели и крачка встрани!

39

1234

преди 4 години

Оказа се че в сегашния ЕП има много повече соросогади от преди. Явно йерусалим ще е следвашата столица на ЕС, като се има предвид и евровизия кой участва и печели. Нещата ще се влошат още преди да се подобрят

38

Анонимен

преди 4 години

Най-логично е лицата против конвнцията да се поставят в една графа с расистите.

37

Анонимен

преди 4 години

И ако не я подпишем - какво?Дет` вика Джамбата - там дето са я подписали нищо ново не се е случило, освен изджендърване.

36

Анонимен

преди 4 години

Морално разложените *** от ЕП неслучайно натискат за ратифициране на конвенцията. Това е планът Ран - Ът в действие! Българското семейство и традиционните ни ценности ще изчезнат, а след това - и държавата. Първо ще ни откраднат децата, а после ще направят така, че и занапред да нямаме деца!

35

Анонимен

преди 4 години

В страните приели и ратифицирали конвенцията децата са отнемани от нормалните им семейства и предоставяни за осиновяване от ***, както и джендърите си избират по каталог сурогатни майки, на които им износват и раждат деца. Тези отвратителни деяния ги считат за обичайни процедури без да се отчитат фактите, че децата са третирани като стока, бездушни предмети, на които по-късно им се налага да търпят и други извращения.

34

Анонимен

преди 4 години

Страните, които не са ратифицирали ИК не заслужават еврофондове.

33

Като в Америка.

преди 4 години

За да се защитават жените от мъжете, трябва да имат пистолет. Ако някой се опита да им посегне, стреля, и най-големия мъж пада. Това и мъжете трябва да е позволено. Да се позволи, и да се даде начин за самоотбрана. Най-лесно е да се узакони саморазправата и разреши свободното носене на пистолет. Както е в Америка. Тая конвенция, докато я набият жената, още няма се дотътри до жертвата. Пък и да се дотътри, една хартийка нищо не може.

32

Анонимен

преди 4 години

Мислете по-прогресивно, излезте от пещерите си организирайте митинг под наслов "Да ратифицираме незабавно ИК".

31

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ратифицирането на конвенцията се явява признание, че правиш нещо което не правиш. Явно само седем държави в ЕС нямат проблем който конвенцията да реши. България е сред тях.

30

Анонимен

преди 4 години

НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ ДЪРЖАВИ НА ОСНОВАНИЕ НА ПРИЗИВИ. ТАКА ЧЕ... ФУЙ.

29

Жоро

преди 4 години

Стига сте се противили. Конвенцията не е Наказателен кодекс, ще можете да продължите да си биете жените.

28

Анонимен

преди 4 години

Я па тия 500 човека скачат на 100 000 000 вах тейнатамакя. Нещо за правата и свободата бях чул че имало преди време. Тая еврейска кочи, на не чувствали че се самозабрави.