31

Анонимен

преди 4 години

Рубладжиите са много активни и днес.

30

driving in russia

преди 4 години

Който не вярва какво е в Русия да си пусне в тубата "driving in russia" и гледайте освен в Москва каква мизерия и беднотия е в другите градове и села. Порутени къщи, разбити пътища, сгради останали от комунизма и нищо ново, автомобили по на 20 и повече години, лади, москвичи, абе все едно гледаш България 90 та година. Пълна мизерия.

29

Анонимен

преди 4 години

Призрак ходи по Европааа..., призракът на Комунизмааа...-)))))))Скоро, много скоро, по-скоро отколкото си мислитеее...Идем! Силни сме!Ще бъдем Безпощадни към експлоатотори, империалисти и престъпници капиталисти!-)))))))

28

Слава Расия

преди 4 години

Бог да пази Русия,Китай,Бразилия,Иран,Сирия,Венецуела,Сърбия,Турция,Север.Корея и др.

27

13756

преди 4 години

Дол.ните мужици разбира се, кой друг! Те са виновни и референдума в Великобритания. При него имаше нещо странно проведе се, когато Англия беше домакин на голям футболен форум и тогава Джуджето беше изпратил биячи да се разправят с англичани.Отвсякъде прозира, че това си бе нагла руска провокация донесе в синхрон с определени английски среди.Щеше да е по-логично руснаци на нападат украинци, с които така и така бяха във война и в една квалификационна група.

26

Анонимен

преди 4 години

Така и не разбрах, Русия бензиноколонка покрита със сняг ли е или най-великата държава на света и дърпа конците на целия свят ? Къде са евроатлантическите шизофреници и наркомани да ни кажат !?----Tочно така е. Наливат си всичките пари за оръжие и да се месят в чуждите работи, само за хората им няма пари и обикновените руснаци мизерстват и се чудят как да избягат от Русия. За Путин важното е геополитиката и след това хората. То така е и било ВСВ когато не случайно са загубили 20 милиона човека

25

съврем.конкистадор

преди 4 години

Испания-та е пират-ска-държава

24

Анонимен

преди 4 години

Знаех си че Путин е виновен. Той е всемогъщ - избира президент на САЩ, трови предатели в Англия, разцепва Испания.Абе страшна работа е тоя Путин - целият свят трепери от него.

23

Анонимен

преди 4 години

Жириновски шъ *** праят крал на Каталуния!Путин шъ сложи Искандери и шъ построи бази на ВВС и ВМС у Каталунията!Сичкото руско турист шъ ходи на почивка в Каталунска Губерния!

22

Анонимен

преди 4 години

Мумията подкрепя Пучдемон и Мадуро.

21

Анонимен

преди 4 години

"Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е Слънцето."Стара финландска поговорка

20

Анонимен

преди 4 години

До 19Разпространяването на Злото ли имаш предвид под "дърпа конците на целия свят" ?

19

Анонимен

преди 4 години

Това не е новина. То си е ясно другарят Пучдемон откъде го подкрепят.

18

Петров

преди 4 години

Американците изтърбушиха Ирак, Либия, Сирия, откъснаха Косово от Сърбия, организираха кървав преврат в Украйна, накараха наследниците на нацистите да анексират Източна Германия през 1990 г, опитаха да съсипят Венецуела, заплашват всеки, който се опита да води самостоятелна политика и да не им играе по свирката. Накрая Русия виновна.

17

Анонимен

преди 4 години

Така и не разбрах, Русия бензиноколонка покрита със сняг ли е или най-великата държава на света и дърпа конците на целия свят ? Къде са евроатлантическите шизофреници и наркомани да ни кажат !?

16

666

преди 4 години

Да вземат да потърсят руска следа и в изгрева на слънцето! Чакаме!

15

Анонимен

преди 4 години

Малкият шпионин с голямата чурка е виновен.

14

Курамуел сър

преди 4 години

Ам. пропан-бутански изцепки,испан. баски-тболисти,Русия им виновна. Да пукясате

13

Стоев

преди 4 години

Ако въобще имаме разследващи органи то веднага разследвайте за руска намеса и в повредената навигационна система на самолета на бат Бойко.

12

Victimized

преди 4 години

Значи, Русия дето, както твърдят медиите и писачите във форума, са държава от третия свят, икономически колабирали, само пияници и кр.етени, но успяват да хакват най-сложните системи, да назначават президенти и политици където поискат дори и в световния хегемон САЩ дето имат на 20 разузнавателни агенции с милиарди бюджет, успяват да влияат на ЕС, на ЕК , на Меркел, да убиват шпиони в Англия, предполагам са и отговорни за земетресението днес в Малаазия.Вие нямате акъл за две стотинки...