21

Статистик

преди 4 години

Българинът продължава да строи и купува балкони и тераси за "жилища", които в последствие остъклява и кооперацията се превръща във виетнамско бщежитие.Освен това той продължава да предпочита шумните и най-токсични части на градския център, омешвайки се с "кореняците" на софийската шикария с цел подтискане на комплекса от селския си произход или ниско образование.

20

патил

преди 4 години

А бе щом ми пробутват 65 кв.м за 100,кво да говорим!?Ама в площа участвали и стените,и тавана?!Ми аз не живея на стената,нито на тавана!Старите комжилища са стабилни и точни,100 кв са си 100 кв,новите са пълна трагедия!Купих си старо,след месец стана ново,и това беше!

19

CopyPaste

преди 4 години

Тази статия е в стил и в Лондон UK богатите също плачат , недостиг на луксозни бутикови имоти и изобилие от работнически общежития тип гета , стабилни сте нема страушно .....

18

Анонимен

преди 4 години

Панелките са скъпи, защото са качествени (не всички разбира се) и са големи. Е, населението което ги обитава е друг въпрос, но навсякъде този проблем го има.

17

Анонимен

преди 4 години

Много се разминаваме с коментатора в понятието "качество". Много!

16

Анонимен

преди 4 години

Статия от типа: айде че не остана...

15

Анонимен

преди 4 години

Цв Цв ще купува на 600 евро, аз на 1700, аеее бегай от тука.

14

Анонимен

преди 4 години

същото е и с политиците заглавието е точно определящо

13

11

преди 4 години

Лъжа

12

Анонимен

преди 4 години

Абсурдна статия, първата част от статия си противоречи с втората част. Пак някой полу-умен брокер се опитва да залъгва матряла.

11

Работник

преди 4 години

В очакване съм разни индивиди да започнат да разясняват колко перспективно е да си купиш сега на цени които са супер добри хе хе

10

123

преди 4 години

"Дали имотите са се изчерпали - не, не са, те са, като сватбите и погребенията, нямат изчерпване." Доообре.Мечти на разни подивяли брокерчета и селски тарикати .Прескъпи панелки от 78-***, и разни бутафории от итонг и гипсокартон.

9

Анонимен

преди 4 години

Качествен имот е разтегливо понятие . Има ново строителство ,ама в нивите,без Тец,без улици и тротоари,без у-ща и детски,без градски транспорт ,абе пустооош .Всеки иска в кв Иван Вазов до Южен парк на среден ет,ново строителство за 500 евро на кв м ,Ама Нема !

8

Анонимен

преди 4 години

Почнаха да си признават, че са налице надценени имоти, това от една седвица циркулират из сайтовете. Естествено с пояснението, че камествените си струват. Търся качествено от 2 години, но нищо ще измака и да него да узреете дали си струва. Цв Цв ще купува на 600 евро, аз на 1700, аеее бегай от тука.

7

Наблюдател

преди 4 години

Заглавието да се чете : "В BG недостиг на качествени хора и идлишък от надценени такива!"

6

Банките...

преди 4 години

Са виновни за тая работа.

5

Анонимен

преди 4 години

Ще има фалити. Неизбежно е. Кризата *** на вратата, а празни имоти бол и още се строят. Просто следете щетите на стоките от първа необходимост.

4

Анонимен

преди 4 години

Проблемът в миграцията на младият българин не е в това че държавата се топи,понеже младите и образованите искат реализация на Запад.Проблемът е че без тях не може да се създаде така нужната жилищна криза при която имотите да се вдигнат в пъти.Има цели нови застроени квартали,а между сградите има само бездомни кучета и тук таме по някой пиян пъдарин който не е виждал заплата от миналата година.Всичкото откраднато от приватизацията стана на кооперации и хотели. Но няма хора.

3

Анонимен

преди 4 години

балонът си върви, нашите държавници обясняват колко ни е евтино, а ние знаем, че не е, а заплатите не са вдигани от много отдавна, само на отбрани,

2

..

преди 4 години

Сегашните цени са много завишени. Няма как гипс картонени колиби да се продават за над 1000 ево на квадратен метър. Като капак на всичко, след някоя и друга годинка протичат и се разпадат.Всичко е далаверка...Молете се да не ни друсне някое по-сериозно земетресение.