30

социолог-икономиз

преди 4 години

След статията броя на афрофилите нарасна с над 300 процента. Това представлява интернационализа социализ марксиз- днес русофил, утре иранофил, вдруги ден севернокореофил, венецуелофил или афрофил. Слава России.

29

Анонимен

преди 4 години

България е на първо място по хора, които не могат да поддържат домовете си топли през зимата. Това е проблем за всеки трети българин (33.7%).

28

Анонимен

преди 4 години

Крепостничеството в Русия е отменено преди векова, а васалите в членката на ЕС и НАТО България още нямат право да пътуват свободно на запад при господарите.

27

Анонимен

преди 4 години

В западна Европа е имало крепостничество много след като в Русия е било отменено. Да не говорим какви зверства са вършели цивилизованите запандяци в колониите дори през 20 век, което си е било геноцид.

26

Анонимен

преди 4 години

Русия и Китай изкупуват злато в очакване на краха на долара.

25

Анонимен

преди 4 години

Когато бяхме с Русия бяхме сред 30те най-развити страни в света и българите жувееха на средно-европейски стандарт на живот. Днес в ЕС и НАТО и американското парнтьорство в България е мизерия като в африканска бедстваща страна, първи по смъртност в света а българите всички ги подритват презрително като хора втора категория.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Търговия с роби майка Русия не е имала но революцията е имало крепостничество което сине РОБСТВО ...Понятна, другарю?!?!

23

Анонимен

преди 4 години

Тавариш Путин сделал Болшой Шлем.А товариш Бойко си чеше макарите и гУеда тъпУ.

22

Слав Караславов

преди 4 години

***,не е зле отвреме навреме да следиш и други чужди медии, някои признават, макар и със зъбоскърцане ролята и репутацията на Русия и в други региони, На мен не всичко ми харесва , така както и на тебе, но не можем да спрем този тренд. А някои наблюдатели , например : Матийо Булег, от лондонския мозъчен тръст "Чатъм хаус", заяви: "Русия е може би единственият играч на терена, който може да разговаря едновременно с всички. Било то с Израел или Иран, с кюрдските сили или Турция, или с Асад и т

21

Анонимен

преди 4 години

Истината е че русия предлага справедливо сътрудничество, а не експлоатация, Русия е нямала периоди на търговия с роби в цялата си история.

20

Анонимен

преди 4 години

30 ти, абсолютно си прав. Горе долу плана е следния:1. Военна помощ на законите власти, за защита на природните богатства, което ще вкара пари в държавите им.2. Някави технологии, за по организиран и ефективен добив, както и пазар за недотам конкурентната руска продукция.ще има много ядосани държави от ЕС, бивши колонизатори, но за повече от това което направиха няма да имат сили.В игри на такова ниво, плановете са разработвани поне десетки години назад. Просто им е дошъл момента.

19

Слав Караславов

преди 4 години

***, материалчето е поръчано и разбира се трудът по публикацията е съотверно хонориран. Не знам защо, но четейки го аз неволно си спомних за казармата. И затваряйки очи виждах политкомандира на частта и слушах неговата беседа по политическа подготовка. Това което ти с твойто талантливо перо си сътворила е огледално на това което говореше политкомът ( А ние скрито се подсмивахме) Изразите същи, само отделни имена и понятия се различни. Все таки, комплимент!

18

Мноооо злоба

преди 4 години

Общо взето, пасквилчето не се отклонява от фактите, затова пък колко е надъхано. "Росбалт" е не само "опозиционно", но и русофобско сайтче. Може да се пише делово и прагматично, без придърпване за ушите на марксизма, с който руските управници са още по-скарани отколкото авторчето, а и без дежурните "опорки" на Държавния департамент, които с нищо не са по-добри от "скрепы" (т.нар. от преводача духовни свръзки) на руската пропаганда. Всички искат да блажат от Африка. И аз искам, ама не мога.

17

не може да бъде!

преди 4 години

Ако някой си мисли,че 43 държавни ръководители,пък било това на африкански държави ще отидат на двудневно посещение ей-така,жестоко се лъже.Защо са отишли само е загатнато,не не е изяснено,и не е само заради оръжията.Проблемите в Африка са преди всички нестабилност,вътрешни военни конфликти,хищническо разграбване от т.н. цивилизовани държави+бедности неграмотност!Руснаците са усетили как може да се оправят някои проблеми и предлагат решения!Както е известно,те бавно впрягат,но бързо яздят!?

16

Анонимен

преди 4 години

До 28..Ами "учат " децата.Щото са млади.И израстват като бъдещи американофилчета! И до 27...Не ми е работа..Ама да те попитам.Ти можеш ли като вятъра?! -:) Не е "шегичка"!!

15

Анонимен

преди 4 години

Евростат: България е на дъното в почти всички класации за качество на живот.

14

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, африканци! Слушате Путин, иначе станете мизерни, като бойкоборисова България.

13

Анонимен

преди 4 години

Когато бяхме с Русия българите живееха най-добре.

12

F-16

преди 4 години

България е васална подмандатна територия и българите са наведени със смъкнати *** пред САЩ.

11

бай ганю

преди 4 години

за пореден път се опитват да надскочат сянката си.ако е имало нещо като голяма далавера в африка заради което си е заслужавало там да стъпи или окупира от запада или америка то до сега да е направенорусия може лесно да корумпира всеки един от тези лидери поотделно за да им продаде каквото си иска,това ще бъде потвърждение че не умеят да спазват закони и регулации