126

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен125И аз да дам един пример. Едно време Кунева-Мунева ни принуди да сменим СПЕШНО регистрационните табели на колите, щото това било МНОГО ВАЖНО за да ни приемат в ЕС. Е, хубаво, за три месеца три милиона автомобила НАСИЛА си смениха номерата. По пет лв печалба да е имало на кола, това са си поне 15 милиона лв., и част от тях са отишли при Куневица. Питам аз, като гърците са в ЕС отпреди нас, защо още доста от тях си карат със старите си номера? Куневица що ни прецака, а?

125

Анонимен

преди 5 години

Има решение. Измитане на милиционерите от властта. Проверка на законността на действията им и всеки да си носи кръста. Иска се обаче да си вдигнем големият седалищен мускул и да отидем да гласуваме.

124

Анонимен

преди 5 години

До 108 Така е, като заредиш стурко гориво- колата хвърчи! А а като заредиш смръдлив руски бъркоч, за 2,60 - започва ка киха, кашля и се чупи! PS На всички комунисти от догодина ще им сменят чипа, за да не би случайно да объркат партийната линия.

123

Анонимен

преди 5 години

да може недоразумението крадливо мухобоико да крадне още

122

Анонимен

преди 5 години

До пенсионер 123 ЕЙ, червен ***, има достатъчно теми в които да ръсиш прогнилият си мозък, тук не е местото! Ако не е ЕС, щеше още да си тътрим смрадливия *** на допотопен Москвич, а не някой хубав западен автомобил.

121

Анонимен

преди 5 години

Ха-хааааа! Как майсторски мафиотският режим у нас дере любителите на придвижване с автомобил.Автомобилът е буржоазна отживелица, смятат ръководните ДРОГАри и са приготвили изисквания като за световно. Нашите законодатели лягат и стават с мисълта за автомобилите-как да одерта по-яко собствениците...Предлагам им нови рег. табили на колите, щото от 3/три/месеца не са ги сменяли,кво чакат. Чип в главътъ на всеки шофьор и тн.

120

Анонимен

преди 5 години

Каквото и ново да въведат, в едно съм сигурен: Ние ще ще се бъркаме още по-дълбоко, а някой ще си прехвърли новите милиони в офшорната сметка. Давам пример: от тази година вдигнаха между 50 и 500% данъка на колите, заради мъглявите Еврокатегории. Трябвало да ги има вписани в големия талон. Ама в КАТ са проспали това вписване, и ако искаш - вносителят ти издава писмо срещу 135лв, а в КАТ губиш половин ден и н'ам колко си лева да си смениш талоните! А можеше КАТ електронно да се свърже с данъчните

119

Анонимен

преди 5 години

na koi ecran, flip chart ili pinwand gi pakazvate tea umnosti?

118

Пенсионер

преди 5 години

Кой и защо измисля все повече БЮРОКРАЦИЯ, която ние обикновените граждани трябва да понасяме и плащаме ? Ако идва от ЕС, да се махаме час по-скоро от този ДИКТАТОРСКИ, НЕДЕМОКРАТИЧНО СЪЗДАДЕН, НАЛОЖЕН НА ГРАЖДАНИТЕ СЪЮЗ-ЯРЕМ !!!

117

анонимен

преди 5 години

То от 2020 ще има чип подкожно всеки българин вместо лична карта

116

BEDN ROM

преди 5 години

NE GLASUVAI ZA GERB I BORISOV OBIRDGIITE NA BALGARSKIAT NAROD.

115

Вуте

преди 5 години

Не мом да ги мислим българете.

114

Стратег

преди 5 години

Ох, Бойко готви поредното голямо дране на електората. И без това подръжките на колите и сега е много скъпо, понеже Бойхо, яко е обложил движимото имущество с какво ли не, като с коледна елха го е обкичил, мръсотняка мръсян. Но така е, държавата Бойко има Бойкономика - данъци, такси, плътно стригане на оскотелият електорат!

113

Анонимен

преди 5 години

И ние им готвим революционни промени на гербажиите, започват след месец някъде!

112

Скептик

преди 5 години

Да няма изненади с емисиите на новите коли?

111

petarziz

преди 5 години

тия управлявъщи се изкараха по големи светци от папата далавера след далавера за милиони защо не измислите някои дрянов чип и за тях а сте се хванали за наи лесното да убирате и без това изтънялата кесия на обикновенният българин еи много сте мъдри в начина да измисляте такива простотии

110

St. Anger

преди 5 години

Твърде дълга статия. Можеше просто да обясните, че една фирма, на едни наши и много точни момчета, ще закупи чипове от AliBaba по 0,11 лв/ бр и ще ги продаде прмерно по 7 лв/ бр. Така ще изкара няколко десетки милиона. Аз си мислех, че всяко МПС има рег. номер, но явно супер-хипер-мега модерните технологии не позволяват инфото за ГТП, застраховка и т.н. да се проверява по номера. Чипове си трябват и стикери

109

Анонимен

преди 5 години

Е и като слагат чипове,бандюгите с по 30 актове и нито един не санкциониран реално,пердашат с 300км/ч и въобще не им пука.А трябва,на определени места по пътищата и особено ,магистралите,да поставят еди снайперит с уреди за регистриране на скросстта и изпълнение на санкцията в реално време!!!Да видите,как всички тези "джигити" ще изчезнат от пътищата!Няма друг начин за процедиране в Територията!!Ако щете по 100 чипа да им монтирате и поставите ограничения от 10 км/ч,все тая.

108

Анонимен

преди 5 години

"Готвят се: Революционни промени за техническите прегледи на колите"---Какви "Революционни промени" , бе! Революционна промяна ще е отпадането на техническите прегледи на колите.ИМА страни, където ИЗОБЩО НЯМА такова нещо като "годишен технически преглед". Като Съединените Щати, например.

107

таралясник як

преди 5 години

Хубавка им е идейката на любимите управляващи.Чудно как не сложиха навремето по един чип на баш приватизаторите:да може от големо разстояние във времето да се чете,кой какво краднал,къде/в коя офшорка/ изнесъл демократично завлеченото.Алоу,властници-кво стана' с делото КТБ?Или кой крал-тарикат бил.Има си пари за всичко.За нови мпс също.На другите-дай сега да им вадим душити,а?