151

Изнервен

преди 5 години

До smurf. Не се прави на интересен. Много лица и от презудентството и от издигналата го БСП са пряко омацани. Не са ги разровили както трябва още.

150

Байфидан

преди 5 години

До 152. Ами така е, като имаш сестра. И Лозан Панов няма вина, че сегашната му жена си е купила жилище две години, преди да я срещне. Между другото този съветник е бил кмет нс едно село, където сестра му и жена му имат хотел. Това вече намирисва.

149

Тодор

преди 5 години

И БСП пазаруват евтино.

148

Георги

преди 5 години

А защо никой не пише за имотите и предприятията на Елена Йончева? За евтиния апартамент на Корнелия Нинова?

147

ООООХ...

преди 5 години

УЖ БЕШЕ СЪВЕТНИКА НА РАДЕВ А СЕ ОКАЗА СЕСТРА МУ КАКВА ВРЪЗКА ИМА СЕСТРА МУ ТЯ НЕ РАБОТИ ПРИ РАДЕВ И ПОСЛЕ ИМА ХОРА С МНОГО ПО ГОЛЕМИ ЖИЛИЩА И ГАРАЖИ И СА СЪЩО ПО ЕВТИНИ НО НЕ РАБОТЯТ В МС ИЛИ ПРЕЗИДЕНТСТВО - ДА ВЗЕМИТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ АРЕНДАТОРИТЕ КОИТО ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО СА УПРАВИЛИ ДЕЦА ВНУЦИ И Т.Н.ВЗЕМАТ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ НЕ ДАВАТ РЕНТИ ОТ ЗЕМЯТА НА ХОРАТА САМО ГИ ЗАБЛУЖДАВАТ ЧЕ СА ДАЛИ НЕЩО......

146

българин

преди 5 години

Няма никакво значение.Кой от коя "партия" е..Щом е сгазил лука. На съд и конфискация! Но не! Усеща се обаче..Че много "кирливи ризи" излязоха на яве. Няма лошо..Иначе как ще ги знаем обикновените хора? Борисов! Групировката ти е корумпирана! Време ви е да освободите властта!

145

не съм комунист

преди 5 години

проверете жан виденов, къде живее;

144

Анонимен

преди 5 години

Айде не преувеличавайте. Аз живея на улица Самоков . Тя е до КАТ ... И е на 20 мин .( Пеша( до Борисовата...

143

Анонимен

преди 5 години

"~ четете повече в Биволь"Това е троол централата на комунистите.

142

tonygl

преди 5 години

Аз се чудя дали Артекс не прилагт схемата:Дай половината кеш другата половина по банков път за да спестиш половината ДДС ?А вие чудите ли се ?

141

АРТЕКС

преди 5 години

"ЗАПЕЧАТАХА ВИП-АСАНСЬОР СЪС ЗЛАТНИ КОПЧЕТА НА ЦВЕТАНОВ, БИЛ ОПАСЕН"Цветанов: Това е руска хибридиа атака, но имам маратонки Като руска хибридна атака определи случващото се Цветан Цветанов. Той намекна, че златото за копчетата е от руско находище и вероятно с примеси, създаващи електронни смущения.~ четете повече в Биволь

140

Анонимен

преди 5 години

Ако искате да проверите на колко реално са продадени апартаменти на дадено място няма начин да проверите ,казват ви само че в момента цената толкова ,но че са продали половината от блока на много по ниска цена никой не ви информира, това е фирмена тайна .А и няма инструмент по който да направите проверка, добре че политиците правят декларации и по тях може да се види нещо, но купувачите не са само политици.А сериозни отстъпки се правят на много хора различни по професии .А другите са балона.

139

Анонимен

преди 5 години

А на Делянчо Добрев асковското отборче от корумпета КОГА ?

138

ххл

преди 5 години

До номер2. Президента като не е разследващ за имотите на своите хора,какво го боли за другите? Нали а много честен и принципен? Защо се коментира като открай време по комунистическо, ако си свой получаваш всичко , можеше и без пари! Може ли някой който се е облагодетелствал по онова време да каже ,че не е вярно??? Симпатизирах на БКП,а след това на БСП,но от тяхните инсинуации и от тяхната,,честност,, съм отвратен! В момента червени другари заемат важни постове по банки, предприятия и прочие!!

137

Анонимен

преди 5 години

Само това ли успяха да измислят Цветановци ?

136

Анонимен

преди 5 години

извода е ясен има сериозен имотен балон , но не смеят да прекарат власто имащите с имотния балон защото ако се спука ще се разсърдят, затова на тях се продава на реални цени, а имотния балон е за другите които се вързват да купуват докато цените са високи.По принцип не е хубаво балона да е за всички защото може да се спука, особено ако бръкнеш в джоба на човек който може да промени нещата , така балона не засяга тези които могат да спукат балона.Просто правят по малка печалба в тези случай.

135

гражданин

преди 5 години

Сагата Апартаментгей доби широки размери но се пропуска да се вникне в имотната декларация на Менда Стоянова още при Б1Б2 се сдоби с огромно жилище и два гаража в Лозенец от бургаски строителен предприемач .Въпреки твърденията и че си има жилище в Пловдив и не предпочита да притежава имот в София .Ако коментарите се следят заинтересованите отговорни инстетуции могат да направят справка .Да им пожелаем наслука .

134

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

133

Smurf

преди 5 години

Герберските Пиари просто се чудят от под кой вол да извадят теле само и само да отклонят вниманието от техните крадци.Сестрата на учинайката на третия братовчед на първата жена на Радев....просто Пиарите на Бойко са в пълен ступор

132

Анонимен

преди 5 години

На такива хора се казва: Браво!