10

До 12

преди 5 години

...го каза българина който е управляван от престъпници. Цяла нация подръжава на мутри и нарко барони.

9

Боже страх

преди 5 години

В стаята на обикновения масов българин пушка няма.Слагат зад вратата сап . Тислъ, може да се сложи брадва.С това се Вардим и се молим на иконостаса да не дойде крадец с огнестрелно.

8

Факт!

преди 5 години

Немците да не ревът на чужд гроб а ми да кажат как обгазяваха французите из окопите като *** и как унищожиха Белгия ПСВ.Американците ги смазаха имат 14 самолетоносача ядрени подводници и стелтове сега германия реве че са изнежени нямат армия и гласът им е със силата на Бангладеш и нямат никакво световно влияние.Е ми сори майкъл.

7

Турчин

преди 5 години

Притежанието на оръжие, колко живота е спасило? Колко стрелби в училища в САЩ? Колко атентата? Искате да спите с пистолет под възглавницата? Ами ако ви изненадат в банята? Искате детето ви да ходи с бронежилетка и каска на училище с въоръжени учители? Има оръжие в хората по улиците само в държави с изтървана престъпност. САЩ е такава държава, молете се да не ставаме като тях!

6

Точно това е идеята

преди 5 години

До Анонимен"държавата ще попречи на нормалните хора да имат и да се защитят от тях"юдо-масоните не се боят от престъпниците а от нормалните хорапрестъпниците няма да се вдигнат на бунт срещу толерастията и глобализмана роба не е позволено да защищава живота и собственоста си - за това и в България нямате право да го правите

5

Евреите

преди 5 години

се опитват отдавна да приберат пушките на Американцитеевреина Клинтън беше прибрал всички AR-15, и забрани автоматичното оръжиеза това белите Американци не искат и да чуят за фамилията Клинтън - за това бабето не стана президент евреите се погрижиха да напълнят САЩ с цветнокожо и сега белите вече са малцинство но слава Богу дойте Тръмп и все още има надежда за САЩеврейския глобализъм и толерастията са най-голямото зло в цялата история на човечеството !

4

Анонимен

преди 5 години

От 2 защото ненормалниците и мафиотите винаги ще имат нелегален начин да се снабдят с оръжие а държавата ще попречи на нормалните хора да имат и да се защитят от тях.Тоя номер го направиха преди 30 години в Мексико.Резултата беше че мафията беше тъпкана с нелегално оръжие с което тероризираше както си иска населението без право на оръжие.Стана толкова зле че правителството обяви военно положение.Ето това стана със забраната на оръжието.Проблема е в ненормалното мислене на ползващия оръжието.

3

Тръба

преди 5 години

Имаш атомна бомба - спиш спокойно. Нямаш - получаваш демокрация. Имаш пищов на кръста - ушев подминава. Нямаш - рутинна проверка.

2

Анонимен

преди 5 години

Проблема не е в оръжията а в мисленето.Половината свят е станал от психопади и фанатични почитатели на луди диктатори и сие религиозни и атейстични тоталитаристи.В древността почти всеки е имал оръжие и всеки почти е тренирал от дете.Обаче я гледай в древността пинятията атентат и тероризъм бяха непознати както и на практика безпрчинните убийства на психопади.Този феномен се появи за пръв път в края на 18 век.Забраната на оръжията ще увеличи жертвите защото ненормалниците винаги ще имат

1

Щерю

преди 5 години

И още: - ръчни гранати, гранатомети, противопехотни мини и междуконтинентални балистични ракети за всеки случай...