23

хуан карлос мадейра

преди 5 години

Този да беше проявил малко самокритичност и да си беше пръснал собствената кофа понеже точно неговите предци затриха коренното население на цели два континента, сред които и родината му Австралия!

22

МАДУРО

преди 5 години

Този макак се превърна в национален герой в очите на превъзбудените Бг форумни драскачи пишман националистЕ!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Този е действал сам, за разлика от стотиците терористи от ИДИЛ, преминали през родните пакистански махали последните години и заминали към Сирия или обратно към "родната " си западна Европа ;) !!Най - много бойци ИДИЛ има от Русия! Питам от това следва ли, че руснаците са мюсюлмани?

20

Гледна точка

преди 5 години

Министър - председателката на Нова Зеландия излезе с забрадка на пресконференцията по повод трагедията, за да изрази съпричастността си към жертвите!!ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ!! НЕ НА НАСИЛИЕТО!

19

PazarJik

преди 5 години

Значи е бил по жрици, около нашия град - много такива

18

Adam

преди 5 години

абе този неандерталец од дека излаза

17

Бай Иван

преди 5 години

Този е действал сам, за разлика от стотиците терористи от ИДИЛ, преминали през родните пакистански махали последните години и заминали към Сирия или обратно към "родната " си западна Европа ;) !!!

16

Аз

преди 5 години

Откога думата ли ла в се цензурира, а нехората?

15

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

14

стига бе

преди 5 години

И какво ако е имал, нали е бил на екскурзия и все още не е бил ... терорист ... тогава?Намерихте си дъвка за няколко дни и както по-долу са писали, драскаме по 10 статии и предъвкваме едно и също.Младен Маринов каза ли нещо за полицайчетата, които станаха за смях? Ще им дава ли да носят оръжия или спрейчетата са им достатъчни?!

13

Престоящо изтриване

преди 5 години

Обаче червената медийка дума не обелва за героичната участ на сина и внука на представители на едни други, червени, терористи на Бг територия - рапъра Кобака... Солидарно, другари, дружно прикриваме сакатлъците си!

12

Гледах

преди 5 години

как премиер министърът на Нова Зеландия, закачулена с бурка или както там се нарича, влиза при мюсюлманската общност и изказа съболезнования. Така и би трябвало да бъде. Но не си спомням след който и да е атентат на ислямисти в Европа, някой мюсюлмански лидер да е отишъл лично при опечалените роднини и да изкаже съчувствие и да запали свещ.

11

Кратун

преди 5 години

Как да е нямал контакти, бе? Ами келнерът, на когото поръча да му донесе тройка кебапчета с шопска и карнобатска гроздова? Ами таксиджията, дето го вози? Какво са си говорили, докато са се возили? Я разследвайте там, че знаете ли каква огромна конспирация се мъти! А дето преди 5 години е ходил на почивка в Тайланд? Там що не разследвате с кои масажистки се е срещал и какво са си говорили? Вие знаете ли за кого са работили тези масажистки? Пак ще пропуснете световната конспирация срещу исляма!

10

До 12

преди 5 години

Това са твоите хомо мечти.

9

коментар

преди 5 години

този заслужава доьивотен затвор е една килия с 3-4 загорели нигерийци

8

До 7

преди 5 години

И те имат джамии тук, и тук има въоръжени хора, няма да се плашиш.

7

Анонимен

преди 5 години

Да ви кажа под секрет, българи са му мили чиниите и са му чистили тоалетната.

6

до 3

преди 5 години

При Бойко е така

5

ай сиктир

преди 5 години

Стига сте дърпали дявола за опашката остава сега някоя такава откачалка от брадатите да реши, че именно защото е бил у нас го е направил, да дойде тук и да стори същото в някоя църква.

4

Анонимен

преди 5 години

Еш па куф е тоя?