69

точка

преди 5 години

Никакви социални помощи за този паразитиращ етност.Принудителен труд ,да си изкарват прехраната като всички останали хора.Ако не желаят,да се отказват от българското гражданство и да станат ...мигранти.Без това са номади.България няма нужда от тях.За този етнос в ЕС трябва да има отделни еднакви лични документи,не да се водят "българи","турци",румънци" и каквито и да било други защото не са.

68

Анонимен

преди 5 години

До лабут под път и надЩом оправдаваш подобна първична реакция, като цитирам "млати по улиците като пощурял" и "пали и почва кютека", значи си доста просто човече, но нищо утре някой ще подпали, ще започне кютека и теб ще те млатят като пощурели, а може и това да са децата ти. Аз не знам самите роми това ли им е идеала за добър живот, кютек, млатене до смърт, при най-малкия повод?

67

Анонимен

преди 5 години

Защо са арестувани само двама. Биячите са били повече, а е имало и подстрекатели и готови да се включат.

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Сега не сме ли по тази система?

65

Поговорка

преди 5 години

Какъвто премиера такива и ромите му!

64

Анонимен

преди 5 години

Ромите са рискова група хора и трябва да получават всичко безплатно, но без да са длъжни да работят и плащат данъци сиреч всеки ром трябва да стане като НПО.

63

лабут под път и над

преди 5 години

път.....Ромите от де да знаят ,че човека дето им се е развикал е военен те да нямат ВОЗ/служилите знаят какво е ВОЗ / нито в казарма са били нито нищо --бият са с човек със зелени дрехи ,ако Каракачанов слезе и иде да им вика и той ще коментира случая от болницата на улицата е така --я що народ се млати по улиците като пощурял ,защо село Войводиново да е изключение ,българи роми всичко от една дума пали и почва кютека...даже мъже бият жени ,че ги засекли...

62

Циник до Аз

преди 5 години

Виждаш ли докъде води ежедневния "брейнуош", че ако циraнина изкара диплома - това е "постижение" ? Навремето работех по 13 часа на ден ( в Оснабрюк ) , и "в движение" учех немски - за половин година го говорех...след още половин го говорех много добре - днес немския ми е почти перфектен...извоювах си постоянен договор в стара немска фирма! Никой не ми е казал Браво или Хвала! Това са неща нормални за всеки уважаващ себе си и околните човек! А за *** - е повод за хвалби! Пълни глупости!

61

мдаа

преди 5 години

Ами те ромеите като виждат,че за Цветанов,Борисов и сие закони и затвор няма тогавя асфалтираните им подражават и се получава нещо като милиционерска анархия!

60

Евроатланик

преди 5 години

Всички роми трябва да са на соцялни плюс телк.

59

дайте

преди 5 години

климатици на всички български граждане ,които се топлят с печки.Безплатно.

58

До 62

преди 5 години

Това са много елементарно устроени хора, те са едно племе, което прескача от едно населено място на друго, плячкосва и си заминава. Това са едни мародери, въпроса е че ние като общество се правим, че те не съществуват. И нека бъде ясно, за тях няма етнос, срещнат ли друга банда роми, пак следват побойщи, убийства и т.н.

57

Анонимен

преди 5 години

Заселете ги в Банкя да са близо до бащицата си.

56

Анонимен

преди 5 години

Тия сега ще отидат в друго село да правят същите золуми, дастроят незаконно и да ползват ток незаконно.

55

Анонимен

преди 5 години

"Христо Николов призова всички граждани от ромски произход да мислят преди да предприемат действия, които са в ущърб на етноса." - едно добро пожелание, за жалост едва ли ще стигне до неграмотните си адресати. И преди да говорим за етноси, лошите българи и вечно дискриминараните роми, нека поговорим за етноси като арменци, турци, китайци и т.н., те защо не са дискриминирани и приемат ли това което правят голяма част от ромите?

54

лайф из лайф....

преди 5 години

Българката до 35 г не можеш да я накараш да се задоми обикаля като изоглавена слага табела на челото продава се и тръгва от заведение на заведение да намери принца как да имала децап като не били осигурени--вижте чалга принцесите те са тяхните идоли ,а ,,ромката на 35 е баба 6-7 ми път ще ни петопят та ще ни скрият топката и това е факт необорим--едните правят кариера другите деца ---тези с децата печелят ,които има деца ще има и армия и данъкоплатци --другите са история...

53

До 16

преди 5 години

Ама ти верно защо си ми дал при и изобщо на тези роми? Защо си се вкарал в тази ситуация изобщо, да се зачуди човек защо, като не искаш услугите им просто ги отпрашташ да си въртят номерата другаде.

52

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да се оставя ненаказано пребиване на военни и полицаи! Сега обществото очаква една изключително тежка присъда. Никаква прошка! Да запомнят завинаги, че тук има закони! Приказките вече не помагат. Нови закони, драги депутати! Иначе всички деца на България ще я напуснат.Те не ви вярват! А може би ще ви е по-удобно да управлявате безпросветно и примитивно население? "След нас и потоп!", а?

51

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми кои е измислил детски да вземат само децата чиито родители имат доход под 360 лв!!!???????

50

Пич,

преди 5 години

До Анонимен 37ти какво предлагаш?