30

Анонимен

преди 5 години

антифриз в кайма и готово

29

Иван

преди 5 години

За тази глутница (бяха над 10 кучета) аз лично съм подавал няколко сигнала. веднага след сигнала кучетата се покриха за една седмица, след още една получих e-mail от Екоравновесие че не са ги открили и след още една седмица кучета бяха пак там.Множаха се по 2 поколения на година (уж кастрирани) нападаха пешеходци по Тодор Каблешков редовно и из целия квартал Борово изгониха всички улични кучета.Така е другари и кучетата вече си имат връзки и информатори в администрацията...

28

Сократис

преди 5 години

Вероятно, тук трябва специално да се обясни на някои антикучешки ентусиасти, че става дума за улични и безстопанствени кучета.Собствениците на домашни кучета от дребна и средна порода, единствено могат да се дадат за пример и не следва да се обиждат по никакъв начин!Те са приели в семейството си пинчери, померани, джак ръсели, дакели, мопсове, кокер шпаньоли и др. дружелюбни, забавни и признателни животни, които никога и на никого не биха сторили зло.Те се грижат за тях, като за собствени деца!

27

Азї

преди 5 години

Ние на кучетата позволяваме да убиват хора в града, какво остава за ***... Герб ни докараха тези ценности, има нпо та за правата *** животните и ци га ните, но няма нито едно за ниските доходи и пенсии. На запад ги изтрепаха отдавна. Ако в града се навъдят змии колкото кучетата, пак ли няма да ги трепете? Градовете са за хората!

26

Анонимен

преди 5 години

И сега ще излязат над 100 кучезащитници да ни обясняват колко полезни са уличните кучета.

25

Бай Иван

преди 5 години

Зелените меки китки ,защитаващи тея *** ли ще платят лечението сега ;) ???

24

Анонимен

преди 5 години

Не съм чувал никога такава новина от швейцария или австрия? Както и че ци га нин бие или убива швейцарец или автриец. Всичко се свежда до бройката от съответната популация. Маймуните на гибралтар, които са атракция ги държат 400 бр. по изкусвен път. Но там няма американски нпо та!!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Тия кучета се отглеждат и пускат от безотговорни хора. Първа с тях трябва да се заеме институцията.

22

wili

преди 5 години

ВСИЧКАТА ТАЗИ КУЧЕШКА ГАД ТРЕБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА И ДА ИМА ЗАБРАНА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТА НА СЪЩАТА ТАЗИ ГАД В КЪЩИ И АПАРТАМЕНТИ!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Кучето е един голям плъх-само болести и зарази носи и няма място при хората-само в зоопарка

20

МОЛЯ

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТ,ПРАВИТЕЛСТВО, всичкиПАРТИИ да спрат тази БЕЗОТГОВОРНОСТ и ПРОСТОТИЯ да се "връщат" на улицата безпризорни кучета.ИМА ЛИ ЛОГИЧЕСКА мисъл у НЯКОГО?Тези кучета са били ДОМАШНИ.ПРОСТАЩИНАТА и БЕЗОТГОВОРНОСТТА кара "стопанина" да ги изхвърли на улицДЛЪЖНИ ЛИ СМЕ да търпим тези песове по градини,паркове с изпражненията им, пикнитеим,*** им? Крайно време:чип с адрес и собств. на кучето.Всики изоставени се събират в приют.Собственикът плаща.Непотърсено и неосиновено до 10 дни се ев

19

Сайга 12

преди 5 години

Скитащите кучета са по-опасни за дивеча от който и да е друг хищник в природата. Опасни са и за хората. Всяко едно диво животно избягва до последно среща с човек. При кучетата обаче нещата са други. Свикнали са с човешко присъствие, нямат този страх и за това нападат при първа възможност.Ловните дружинки правят каквото могат, но това може само на 200 и повече метра от населено място регламентирано по ЗУТ. Бедата е, че под тази граница е изключено употребата на огнестрелно оръжие.

18

Истината е че...

преди 5 години

Тия от Еко равновесие не са добре. След 5-я опит, хванали въпросните пс*ета, решили, че не били агресивни и ги пуснали пак. И сега евентуално смятат да ги настанят в приют, ако ги хванат?? Казвам ви, изобщо няма да ги потърсят повече.Тъй не могли им теглят един куршум на кучетата и проблемът да се реши. Трябва да те нахапят здраво, за да са агресивни.

17

До Анонимен 12

преди 5 години

А Вие какво ядете? Черен хайвер с трюфели ли ?! В панелката? Софиянецооо, софиянецо! :D

16

патриот

преди 5 години

АМИ ДРУГИТЕКУЧЕТА КОИТО РЪФАТ ОТ 30 ГОДИНИ КОЙ ЩЕ ГИ ЕФТАНИЗИРА А

15

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам града за хора ли е или за животни те стадата с кротки овчици ги избиха заради предполагаема зараза а кучетата като свещени крави!

14

Ати

преди 5 години

До АнонименВ Хасково, а и по селата също има глутници кучета, които понякога са агресивни и нападат хора и животни. От години се коментира този проблем, но трайно решение няма. На времето, периодично избиваха кучетата по селата, за да редуцират популацията. Сега, това ни се вижда жестоко и не се разрешава. Защо кучетата и котките, които могат да бъдат опасни за хората, трябва да са с по-особен статут от всички останали животни, които убиваме и изяждаме?!

13

Анонимен

преди 5 години

добре де, след като ми тиете поста ще го кажа цивилизовано:"Кучетата вече са кастриран, нямам страшно!""Ама те не ни ОСЕМЕНЯВАТ, те ни ХАПЯТ!!!"

12

Анонимен

преди 5 години

Селата опустяха и София се напълни с ядящи кисело зеле и боб и всеки ден извеждат животни да оцапат тротоара и обратно. Огромно повишение на данъци, такси и глоби за отглеждащи животни в столицата.

11

Анонимен

преди 5 години

Който не е разбрал още - бездомните кучетата и всякакви други вредители, са в много пъти по-ценни от хората. Който не вярва да пита социопатите от което си избере еко-био секта НПО.