121

Ангел

преди 5 години

Няма как да няма 3-та световна.Войни има от както свят светува ,и колкото повече напредва света, войните ще стават все по кървави.Войните всъщност не са лошо нещо ако погледнем философски над нашето развитие като цивилизация.Ние никога нямаше да сме толкова развити ако не се бяха случели 2-те световни войни.Най-големя прогрес човечеството е постигали по времето и след една голяма война.Няма да ми стигне мястото да обяснявам,нека по мъдрите от вас сами да стигнат до отговора!

120

преди 5 години

Ооо ще има ще има и 3-та ще и 4-та и 5-та, ако трябва докато не се научим.

119

Анонимен

преди 5 години

Третат световна ще е срещу човешкия дух!!!

118

Анонимен

преди 5 години

Когато засвирят куршумите и милиони хора загиват в месомелачката на войната какво ще стане с гей-парадите, хелзинските комитети, джендър идеологиите. Представяте ли си някой активист на хелсински комитет да си изтъпани и да настоява че гейовете са дискриминирани защото са пращани на фронта, а който не иска - разстрел! Вместо да служат в обоза. Това демократично ли е! Или да учат децата, че може да изпитват хомосексуално влечение! Войаната има смисъл, но човека сам си я докарва.

117

Калияна

преди 5 години

Светът с бясна скорост се движи към нов глобален конфликт!!! Ако има война, тя ще бъде эапочната от САЩ, няма друга държава по света, която да е иэбила толкова много мирно население!!!

116

юбералес

преди 5 години

Ако някой украински националист застреля Путин, дали Русия ще обяви война на Украйна? И да не забравяме, че застреляният от Гаврило Принцип престолонаследник на 85г. австрийски император е третият застрелян от сърбите престолонаследник. А Сърбия на кого беше ''вярното куче на балканите''? ПСВ е желанието на Русия да излезе на Средиземно море през Балканите, а убийството в Сараево е удобен повод.

115

Анонимен

преди 5 години

До До 105А комунизма така възхваляше християнството , че за малко да го убие.От обич де.Ленин се кръсти или взриви църквите в Русия Комуистите никога не са взривявали църтви в Русия, и църквата по времето на СССР винаги е била финансирана от държавата. Имало е служители на църквата които са извършвали престъпления и са осъждани, но все едно да кажеш, че демокрацията преследва християните защото арестува педофилите. А взривените църкви бяха заради пътища, построени бяха нови на друго място.

114

Анонимен

преди 5 години

До даНай-голямата простотия която съм чувал в живота си е че ВОЙНИТЕ движат прогреса ----------Всичко движи прогреса, дори и цунамито и земетресението - всичко е заради развитието на човешката раса. Войната изважда хората от заспалото им втвърдено състояние и ги подтиква към развитие и прогрес. Ако хората можеха сами се развиват без войни, нямаше да има войни.

113

преди 5 години

Елементи смятай!

112

Ще има

преди 5 години

Ама не с хората а с извънземни. Може и с изкуствения интелект битка която не може да спечелим. Защото изкуствения интелект ще е милиони пъти по умен и бързо развиващ от колкото хората по ум , стратегия и еволюция. Затова че много трябва да се внимава с това. Гоогъл , фейсбук да внимават много какво правят в името на човечеството.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен141Продължавайте да дразните Путин и третата няма и да я усетите. Ще се изпарите преди рецепторите ви да изпратят сигнал до микроскопичните ви мозъчета.Аууу жужето било много страшно бе!?

110

много си прав

преди 5 години

До Много патетично!!!Но това е нормалната реакция на един нормален човек!Разбираемо е,нали!?

109

Много патетично!!!

преди 5 години

До да:Ами малко слушаш и четеш. За съжаление или не, но точно такива са фактите, колкото и да не ни се иска да е така!Хората сме гaдни и егоистични същества и факти които не ни харесват просто отказваме да ги забележим. Факт е че ПСВ и ВСВ са дръпнали науката 50-100 г. напред. Ако тях ги нямаше, то ДЕНС неща като компютри,GSM, битова електроника,космически ракети, спътници, навигация,автомобили,микровълновите печки и т.н.щяха сега тепърва да прохождат или да са фантастика!

108

Анонимен

преди 5 години

Древните Българи са много стар народ на повече от 6700 години .А учените се чудят кое е липсващото звено...

107

да

преди 5 години

Най-голямата простотия която съм чувал в живота си е че ВОЙНИТЕ движат прогреса

106

Много патетично!!!

преди 5 години

Войни е имало от както свят светува и ще има и още - това е сигурно!Само от втората световна до днес в "локални" конфликти са загинали повече хора от колкото в Голямата война!А ако не беше ВСВ все още щяхме да слушаме лампови радия, а телевизията, компютрите мобилните и т.н. все още щеше да са фантастика (което не е лошо де).Все още колониите щеше да ги има и расовото деление и кастите щаха да са на дневен ред и т.н. и т.н.Колкото и да е гадно, ОСНОВНО войните движат прогреса - това е ФАКТ!

105

със сигурност

преди 5 години

В момента тече ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА -КЛИМАТИЧНА И ИКОНОМИЧЕСКА ДЕМОГРАФСКА Никой няма да те стреля с бомби За 50 години и държавата ни е ликвидирана

104

Иван

преди 5 години

3-та световна война има много отдавна, само че не е физическа, а икономическа.

103

Ким Чен Ун

преди 5 години

До от сидниАав$тралия Първо не чета ШОК И другите женски списания И второ чета книгите на Божидар Димитров десет мита от Българската история и на Петър Добрев сага за древните Бългври и гледам в Ютуб много филми за Българите -древните Българи И това за Юнеско си го заври в гъ.за миризлив И тези работи ги има и в уйкипедия за календара

102

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Много вярно си го написал Древните Българи са много стар народ на повече от 6700 години И докато в европата западняците не са имали държави и са нодли по блатата облечени в *** кожи в градовете на Балхара е имало обществени бани и канализации И последно да те поправя Атил не е Българин а хун в неговият съюз са влизали Българите при нас титлата е кан при хуните е хан