10

Анонимен

преди 6 години

До 8САЩ свалиха цените преди 2 години. После русия ходи да се моли на всички да спрат добива , за да вдигнат цената. Малко е нелепо да говориш за САЩ . Тяхните кладенци бяха затворени и купуват от СА на борсови цени. Те са най големия купувач на петрол последните 50 гпдини. Вземи се образовай малко

9

до 1

преди 6 години

Краварите са терористи ама аятоласите са още по-големи терористи намери снимки откъм 1970 год някъде на Иран и глей после дойдоха аятоласите и поробиха персите.

8

Анонимен

преди 6 години

Иранската криза качва цените на петрола.Благодарение на САЩ скоро ще карате бракмите си с бензин от 3 лема.

7

Анонимен

преди 6 години

Напълни ли гащите дедоо :)) Нали пак щеше да затваряш проливаа :) хахахха То лесно се говори на фанатизирани публики. Като дойдат два ядрени самолетоносача до границата и омекват краката.

6

Анонимен

преди 6 години

Краварите добре напасаха лудата крава Рассия, сега остава и да я издоят!

5

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще пуснеш кокала дето си го захапал като питбул и не пускаш давaй си оставката мръснико.

4

Логика

преди 6 години

Още първите заселници си служат с лъжа и измама ! Когато са по-малко слаби искат преговори и мир. До момента в който се почувстват по-добре силни - тогава нападат и плячкосват ! Новодошлите дори взимат името американци , а наричат местните с име произхождащо от Индия. И днес дори ползват "томахавки, апачи, чероки" въпреки , че те ги ликвидираха !

3

Анонимен

преди 6 години

Краварите скоро ще дойдат да ти намерят химичесските оръжия ще те питаме тогаз какви ще ги дъвчеш.

2

до 1

преди 6 години

Ти пък нищо не каза.

1

сащ = тероризъм

преди 6 години

Естествено никой не вярва на краварите - цивилизованите държави , като Русия, държат на думата си и спазват обещанията си !