28

до Фатме

преди 6 години

Така е живеят от 600 години по тези земи,но се трудят истински от 140 години,преди това са живеели на гърбът на българите.А и да не забравяме, че така нареченото мирно мюсюлманско население затри много народ през периода 1876-1878,въпреки че българите се вдигнаха не срещу тях,а срещу султана.Нека живеем в сговор,другото води до трагедии.

27

edin

преди 6 години

До Анонимен 24, Колко турци от България познаваш, че се изказаваш така?

26

Анонимен

преди 6 години

20 години този Митьо бандитства по Черноморието,но чак сега го засекли! А този селянин-далавераджия Бенчо от 10 години храни всички партии.Целта беше К.Нинова да бъде омаскарена.Евтин пиар на ГЕРБ, накрая всички ще бъдат пуснати,без ефективни присъди.

25

Членска карта №7

преди 6 години

Чакаме екзистенциалния да се обади изпод някой храст!

24

Анонимен

преди 6 години

Като е толкова прекрасно в Турция ЗАЩО Касим Дал не се откаже от българското си гражданство и да заживее в майка си Турция? Никой не го задържа насила тук,нито такива като него.Да отиде там да основе партия и да се докаже като политик.Тук в България е само подстрекател за влошаване на българотурските отношения.Уважам като съседи турците в Турция,тези които се имат за такива в България НЕ.Те са пропастта която ни разделя като съседски държаваи.

23

Анонимен

преди 6 години

Абе, аркадаш, като много ти харесва Турция, хващай пътя и отивай там. Като през Балканската война.

22

Ю кортес

преди 6 години

Турция ни хваща бандитите,ние ги пускаме.големи сме циркаджии

21

Анонимен

преди 6 години

Ашколсун машалла за службите им- за нула време откриха бандита!

20

Анонимен

преди 6 години

Касиме, а най-лоши са тези, които са с български паспорти, но продават Родината. Като тебе. Антибългарската ти дейност е всеизвестна.

19

Анонимен

преди 6 години

В Турция се случва нещо много гадно, поне досега медиите не бяха монопол, имаше няколко големи медийни групи, които се конкурираха. А сега един започна да изкупува всички медийни групи, твърди се, че е близък на ислямиста. Като няма реална конкуренция и ще се влоши качеството.

18

Некъф

преди 6 години

***, а ние като върнахме гюленистите на Анкара и толкова години им подаваме ток на добра цена лоши ли сме. Аххххх къде е бай Тошо да ви пъхне по затворите да ви ядат прасетата. Друго не заслужавате продажни турчеещи *** забравили род и родина.

17

Анонимен

преди 6 години

Турция умилява само такива като бойко борисов, българите си обичат Европа и Америка

16

Анонимен

преди 6 години

Е то от Путин по-голям турчин има ли?Нали са авери с ислямиста.

15

Анонимен

преди 6 години

Турция в момента е в икономическа криза, ако и да не го признават. Миналата година имаше сума ти летни сериали по турските тв станции, сега има само няколко, няма пари. Той ислямиста спечели изборите, но да видим сега как ще си изкара мандата. Че нещо еврото скача, долара скача, лирата пада, бизнеса страда, защото печели в Турция турски лири, а дълговете му са в долари и трябва да връща долари, а печалбата не компенсира девалвацията на турската валута. Вече и спонсори на отбори се отказаха.

14

Анонимен

преди 6 години

Аве носи ли шалвари фесове не ми го хвали дива работа

13

Анонимен

преди 6 години

Значи това българските политици след 1944 г. не ги разбирам. Селянина от Правец вместо да си трае направи така, че турците в България станаха ултра националисти и се дистанцираха от българите. Т. е. "възродителният процес" само ги турцизира.А сегашните "турски партии" вместо да си траят само нагнетяват напрежение, и неприязън към българските турци. Нали уж целта е точно обратната.Та мисълта ми е, че и комунистите и техните слуги от ДС (ДпС, ДоСт и т. н.) са ужасно глупави.комунист=***

12

Анонимен

преди 6 години

Бай *** се обадил на авера си бай Тайпи и хванали Митьо Очите,голяма филосифия не е било.

11

Анонимен

преди 6 години

Митьо Очите си е продукт на рускотурската империя на която сме яли попарата векове наред и още не сме се отървали !Не случайно той се подвизава из полупоКРИМчената територия на България - черноморието !

10

Някой

преди 6 години

Тоя късия ръкав иска да каже,че един пребиваващ в Испания Българин праща годишно по 241 евро към България.Само аз пращам по 150 евро на месец и имам още 20ина такива познати ,които помагат на семействата си.Да не се опитва да издига Турция на пиедестал,може да ги разправя тия ама в Кърджали на неуките

9

Анонимен

преди 6 години

То верно сигурно са към 350 хил. в България турците. През 1989 г. 350 хил. заминаха за Турция (според западни източници). Вече тези от маалата сигурно са към 500 хил., но тяха Турция през 1989 г. не ги искаше, и сега не ги иска.А този си говори просто ей така. Те турските медии си фантазират, че през 1989 г. 1 млн. турци избягали в Турция, което според западни източници не е вярно.