43

Софийска баница

преди 6 години

До Анонимен 40И к'во като е Дачия Сандеро? Човека за такава кола е имал пари. Кара нова кола и няма грижи. Или, викаш, друго си е да се пра'иш на голям играч с някой 15-20 годишен "премиум" тарялясник и да теглиш кредит, всеки път когато трябва да му сменяш консумативите.

42

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗа какво са ти системи за сигурност в колата, след като книжката е купена? Той народа мре не от липса на системи, а от липса на акъл.

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТо проблемът е, че ги ремонтират. Ама само тенекиите, а отвътре са същите кочини, каквито са ги взели от автоморгите.Виж, ако ги задължат преди продажба да минават през фирменото представителство и да имат всичките документи за извършени ремонти и прегледи ще е друго, ама никой няма да го направи.

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПроблем с дачиите ли имаш? Има и евтини шкоди и не са лоши. И мазди, и пежа, и всякакви други малки и евтини коли.

39

Анонимен

преди 6 години

До Щом ще се хвалимАз па си купих чисто нова кола!***************дачия Сандеро

38

Анонимен

преди 6 години

До ИнтелигентаМожеш да четеш. Написах "СКЪПИТЕ" ремонти. Масло, накладки, шарнири и амортисьори аз ги броя за консуматив, защото пътищата у нас са ужасни и защото зависи как и къде я караш колата. Като почнеш да ремонтираш двигател, да сменяш радиатор, датчик на хол, бобина, алтернатор и т.н. много бързо научаваш какво има вътре в една кола....А според мен колата е за каране, а не за лежане под нея.

37

Анонимен

преди 6 години

До :DВнучката търсела гаечен ключ номер 10....Е това ме просълзи....ВНУЧКАТА!!!! КОЯТО ЗНАЕ КАКВО Е ГАЕЧЕН КЛЮЧ!!!! И КАКВО Е КЛЮЧ 10 И КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ С НЕГО!!!!И вместо да оправи "семейната ценност" тя я продава....

36

Анонимен

преди 6 години

А системите за сигурност? Или там сме на принципа, абе то на мене няма да ми се случи.

35

Анонимен

преди 6 години

Мисля че е редно да задължат търговците на коли на старо да ремонтират колата преди да я пуснат за продажба.

34

Интелигента

преди 6 години

29: То ремонти винаги ще има, ама едно е да ремонтираш ходова част, да сменяш разни сензори и да оправиш няколко драскотини, съвсем друго е да разглобяваш двигател и скоростна кутия.

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАха. Едните ще си карат старите дачии, а другите старите изгнили расови голфове. Ама при ПТП залагам на дачията, а не на "расовия" 15 годишен таралясник.П.П. Ти колко стари BMW-та си виждал, на които им работят възглавниците, а не са шунтирани, че да не свети "оная" лампа на таблото?

32

е

преди 6 години

До ДодоЗабравяш адвокатите!

31

Анонимен

преди 6 години

До sante_dogТи па си много интересен - първият и единствен собственик на колата им ги е разказал! Докато е ронел сълзи по време на продажбата!Между другото един познат след доста обикаляне на автокъщите из София и разходка из близката част на провинцията най-накрая излезе на запад и си купи кола от собственик там. Каза, че след тези обиколки не иска да погледне нищо, което се внася.....

30

Анонимен

преди 6 години

Tова онова старите коли ама за много хора те са шанса да покарат този живот нещо свястно. Иначе ще си карат дачиите а след някоя друга година старите дачии. Ако ще е старо поне да е расово.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27То излиза на сметка да се купи нова кола макар и от нисък клас.Старата кола си е стара независимо от модела и рано или късон ще трябва да се плаща за ремонт и части.

28

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИнтелигента, карал съм 10+ годишна кола. Точно на тази възраст почват скъпите ремонти.Недей да ми хвалиш нещо, което на 15 години изглеждало "читаво" (освен ако не е колекционерски автомобил).Има някаква причина хората да си сменят колите - 10-годишния ми траралясник харчеше два пъти повече от новата ми кола, нямаше климатик и въздушни възглавници. Да не говорим колко пъти ме е оставял на пътя.

27

Анонимен

преди 6 години

Покупката на кола на старо е рискована и често българите вземат *** на хората от западна Европа.

26

Анонимен

преди 6 години

До МенАз като напиша, че карам нова кола, и веднага ме обявяват за държавен служител, корупционер и т.н.После като им кажеш, че една Дачия започва от 14 хиляди лева и се почва мрънкането "ама то това няма, онова няма". Истината е, че до 20-25 хиляди лева спокойно се купува нова кола, и то не лоша.Ама друго си е да се изтропаш с 15 годишно BMW или изгнил гоУф, дето само трябва да се постегнат малко. И пернишки тунинг - летите джанти само откъм страната на дискотеката....

25

Киро Х

преди 6 години

И да не пропуснем: "фейслифт"

24

Додо

преди 6 години

Няма по-противни и нагли хора от зъболекарите, агентите на недвижими имоти и търговците на употребявани автомобили. НяМа!