28

Анонимен

преди 6 години

E тая ако е гола, какво остава за нашите поп фолк клипове.

27

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Не ми е жал за тия И какво ни интересува това нас, НОРМАЛНИТЕ хора? Ако ни поднасяте тука новините от кралството на Сатаната и Катар, поне ни кажете и колко жени миналата седмица са били убити с камъни от семейството си, защото погледа им се е срещнал с този на мъж, който не им е брат или баща, или пък не ги е купил! Както и на колко други жени и мъже са им отрязали главите насред мегдана пред джамията със сабя, докато тълпата се е радвала на прясно пръскащата кръв, подвиквайки Алаху Акбар?

26

турчин от Германия

преди 6 години

До амеде за това на жени свобода не се дава и в свещената книга го пише!.................................Ахмед кардеш , тя " свещената " книга е за такива ***.умници като тебе !

25

we

преди 6 години

до:22 да,бе да...ти явно не познаваш собствената си религия,а си тръгнал правосъдие да даваш за религия,която познаваш само от форумите...

24

М, да ...

преди 6 години

До амедНезнам, незнам! Вътрешната свобода е по важна!

23

амед

преди 6 години

е за това на жени свобода не се дава и в свещената книга го пише!

22

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

А пък Саудитците са толкова сърдечни хора,че с радост ще отделят главата ви от тялото все едно ви подстригват на раздумка на Главната улица във Пловдив....

21

:))

преди 6 години

тази обществена фигура /журналистка/ нарушава общоприетите правила в страната С.А. ! Докото тук /Европа/ правилата са да няма правила - месата са на показ! :))

20

Патриот

преди 6 години

Браво, така трябва. Жените трябва да са прилично облечени, третополовите и краварите ни превърнаха във феминистко общество, където всичко се върти около женските полови органи и дори мъжете вече се мисят за жени и ходят по гей-паради, сдухана работа.

19

това е шериата

преди 6 години

До weЗначи жената ХРИСТИЯНКА,която е станала монахиня НЯМА право да се омъжва поради религиозна догма,но щом е християнка това е похвално,така ли?.........................Още веднъж доказваш колко си кух / куха / в главата ! Монахинята става монахиня по собствено желание ,когато е навършила пълнолетие без това да ю се натрапва от ранна детска възраст ! Когато реши може да се откаже без никой да я преследва и наказва !Разбираш ли разликата или си достатъчно т.ъп за да не разбереш ?

18

Антрополог

преди 6 години

Ислямът е първобитна религия!Единственото по-първобитно са жените от други религии, които се омъжват за мъже, изповядващи ислям!Отначало бързо биват омайвани от ислямските джентълмени, а после не ги пускат даже до магазина и се превръщат в заложници!Много прости жени има по този свят...Пресен пример - една позната се омъжи за турчин!Деветте кръгове на Ада след това ги изживя в Истанбул, преди да избяга и да се върне в България!Уважавайте рода и религията си! Иначе патите!

17

Само питам

преди 6 години

Къде е сега БХК да защити жената?

16

Анонимен

преди 6 години

До weОхлюв, пише се "мюсюлманство"И да, не виждам разлика между теб, и човека, който критикуваш!Надежда, дето е копи-райтнала статията, която коментираме, например не знае,че се пише "Голата" /една дума/,но,едно са "журналята" от Днес-а,друго сме ние, коментиращите)))

15

това е шериата

преди 6 години

До weАбе прос;так ! Аз не съм човека който ще ти каже как да си възпитаваш децата , но и ти не си човека който да пребива децата си от бой ,ако не искат да им се натрапва каквато и била религия ! Мюсюлманството и исляма са отвратителни религии ! Мене на 20 годишна възраст родителите ми и близките ми се разсърдиха и ме отхвърлиха само защото им казах ,че не вярвам в Аллах ! Диваци , за да съм част от тях непременно трябва да съм т.ъп като тях и да вярвам в Аллах !

14

Анонимен

преди 6 години

Господи защо не слезнеш да си обереш вересиите....тези талибани нямат оправяне...

13

Бай Иван

преди 6 години

Комитетите на Сорос няма ли да се намесят и там, както го правят тук ;) ????

12

Анонимен

преди 6 години

Ислямски диваци.

11

До 5

преди 6 години

Напълно съм съгласен с теб, не трябва да се ходи в мюсюлмански държави на почивка или екскурзия от християни.

10

we

преди 6 години

до:9 ти не си този ,който да ми каже ,как да си възпитавам децата!Идеологията е коренно различна и новините давани в сайтовете въобще не отразяват явната истина!Значи жената ХРИСТИЯНКА,която е станала монахиня НЯМА право да се омъжва поради религиозна догма,но щом е християнка това е похвално,така ли?

9

Анонимен

преди 6 години

ЕС и ООН защо не налагат санкции на С. Арабия за систематичното погазване на човешките права там? Саудитските лидери защо не биват наричани "диктатори"? Там няма избори.