25

Анонимен

преди 6 години

Искахте частен бизнез по морето. Те частен бизнес. Сега па не бил кат у византийско. Еми нема ка да е... *** толко си знае толко си мое. Важно е да има скара, бира и чалга на 4 метра от водата.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Трябва да отидеш на Златни Пясъци в някой по звезден хотел и наистина се чувстваш като в чужбина.

23

Дъртия софиянец

преди 6 години

Цацата е абсолютна кал! Кой го яде това нещо?! Една стотинка не бих дал за това. Сафрида е по 4 лв в Метро - испански и гръцки. Бг заведенията вкл. скъпите пр. Кап. Кук, не умеят да приготвят морски продукти. Вс тук е една скъпа пародия! 100 пъти една дребна пържена рибка с една салата и каничка бяло наливно вино в Гърция, от колкото каквото и да било в Бг. Независимо от цената...

22

Анонимен

преди 6 години

Ходих в Гърция миналото лято, можеш да паркираш където си поискаш, няма сини зони, зелени зони, талончета, смс-и и не знам си какво, хората са го измислили че когато си на курорт няма нужда някой да те цака за всичко

21

Анонимен

преди 6 години

Дадох последен шанс на нашето море миналата година и то не пропусна да ме разочарова. Храната и цените бяха прилични, но спокойствието беше нулево. Отвсякъде презастроено, хората едва се разминават, дандания, сергии с джапанки, царевици, не знам какво си. За съжаление, няма място за сравнение с Гърция, кой каквото ще да говори.

20

барба Янис

преди 6 години

Ловете си сами като ви е скъпо...

19

Анонимен

преди 6 години

В БГ ходят само разни социално слаби западняци/руснаци, богаташите ходят в Гърция и всеки който е ходил го знае. Поляци, германци, сърби, чехи, руснаци, и т.н. всички ходят в Гърция. Хигиена, качество, обслужване - всичко е на световно ниво. А тука *** бизнеcмeнa си мисли че и той трябвало да слага същите цени щото видяла жабата че коня го погковават и тя си вдигнала крака

18

Анонимен

преди 6 години

Откакто гледах онова предаване с шеф Манчев "Кошмари в кухнята" отбягвам бг ресторанти, хигиената в кухнята е по-зле отколкото в Индия

17

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Печалбарите по морето са...повече от рибата.На всички трябва да е ясно,че вече уловът в Гръцко и по нашето море е почти...нулев.Всички...пресни риби се транспортират замразени от Австралия и от района на Китай.От там са малко по...радиоактивни,ама на кой му пука.Морето не е това което беше преди 25-30 години.Нищо,живейте за деня и пробвайте от всичко;дори и...австралийска цаца за 3-4 евро порцийката.

16

Анонимен

преди 6 години

Познавам хотелиери - зареждат от Кауфланд всякaкви *** - от чаши и чинии на промоция за разни стотинки, до замръзени десето качество храни. Всички сме изпитвали като в бг ресторантите почнат да ни рекламират "уникалните пърлeнки" примерно, пoлyфабрикат купени от кауфланд или била

15

Burzum

преди 6 години

Ден година храни....а иначе половин килограм замразена цаца е един лев значи порцията им е педесет Ст плюс един лев други разходи(разрешително,олио,брашно...)чиста печалба ПЕТ ЛВ....

14

Ванката

преди 6 години

И цацата е от кауфланд, нали?

13

Анонимен

преди 6 години

Хаха, хаха, цаца а, летовници в палмово олио на скара.

12

Ха бе

преди 6 години

Бг стана тотален ***,абсолютно във всичко...наложи ми се да преспа преди 6 години на сл.бряг..беше късно вечерта..на сутринта слизаме на закуска и ШОК....към 20 роми персонал зареждат масите..целият персонал бяха само римци...и не беше само в този хотел който беше на самият плаж...и в много други е така...вдигат по цели ромски махали да им работят..

11

бг

преди 6 години

Една година сядам в подозрително празния ресторант Капитанска среща в Несебър и ми дават менюто.Гледам цени народни -разни рибки по 1,30лв 1,80лв .Викам си чакай да видя порцията -гледам и не вярвам на ушите си -порцията 10/ДЕСЕТ/ ГРАМА.Викам келнера и го питам вярно ли е ли е грешка .Така е ,казва той. А бе вие да не сте станали аптека -го питам аз и си тръгвам.

10

ined

преди 6 години

Цаца ама риба, не като кебапчетата - с до 30% месо

9

...

преди 6 години

Гърците знаят как да ти вземат парите . Да те накарат да се чувстваш доволен и на другия ден пак да отидеш в същото заведение и пак да им ги дадеш . Десерт или бутилка вини - комплимент от заведението почти навсякъде . Храната е вкусна и порциите са големи . А при нас ? Разчита се на текучество и всеки клиент да бъде одран колкото е възможно повече , дали с цени или ниско качествени продукти и алкохол от бидона .

8

Льольо

преди 6 години

обирджии

7

Ина

преди 6 години

Аз ядох от цаца за 6.50, и беше страхотна,а и порцията беше огромна. Определно предпочитам да си платя повече , но да знам за какво си плащам. Това е на самото море и е нармално да е по -скъпо, А в София, дали е по-евтино в по-елитните ресторанти? , щото не говорим за стара цаца поднесена в пласмасова чинийка

6

Беломорски

преди 6 години

Аз предлагам да направим един тотален бойкот на Черно море!Таз година!!