39

Анонимен

преди 6 години

Сицилиянската мафия беше най-добрата с ОКТОПОД навремето, дойде руската и ни разби представите за мафия, а сега тази на Бойко Методиев Борисов ги прави смешни и двете!Държавна узаконена мафия!

38

Анонимен

преди 6 години

От ревност ли е!Боката още след нова година откри отстлела на дивеч с оня самоубиец и масов убиец нейде към Искъро :-) :-)Нека се избиват тез ***!

37

Анонимен

преди 6 години

Росен Ангелов го е убил ....СИГУРНО Поредния бушон убит .

36

Suliu

преди 6 години

Мен ако ме хванат с незаконен пистолет, ще ме пуснат ли на свобода?

35

Ха-ха

преди 6 години

Добре, че се гърмят един друг, щото ако чакаме на МВР - то ... :)

34

гражданин

преди 6 години

Не доразумявам как при човек задържан с открито незаконно притежание на оръжие и евентуално е взето пък е извършил убийство с друго незаконно няма значение че е помоггнал по точно е свър шил работата на ЧЕНГЕТАТА .Интересно от къде го притежава този арсенал .

33

Анонимен

преди 6 години

само не разбрах, като са го хванали с незаконен пистолет, то продали ли са го на другият или са му го върнали срещу подписка?бати цирка.

32

Анонимен

преди 6 години

Е, кво се възмущавате?Пуснали са го, за да утепа Пелов. Миг след това са го гръмнали и него, сега е ранен и не може да отговаря на въпроси. Довечера някой доверен лекар ще му дръпне шалтера и чао. Или просто са го завели на мястото и са ги застреляли и двамата.

31

Iceblast88

преди 6 години

До журналистите - питайте МВР дали полицайте задържали Панчев на 20 април с незаконно притежавано оръжие (и то от човек които се води с криминално досие) са уволнени дисциплинарно след като този индивид е останал на свобода и накрая се е разхождал с друг незаконен пистолет. КАКВА Е ТАЗИ ПОРНОГРАФИЯ? ПРЕСТЪПНИК ЗАЛОВЕН С НЕЗАКОНЕН ПИСТОЛЕТ И ОСТАВЕН НА СВОБОДА? И ПОСЛЕ ИМАТЕ НАГЛОСТТА ДА ГОВОРИТЕ, ЧЕ НЯМАЛО КОРУПЦИЯ? КАКЪВ ПО ОЧЕИЗВАДЕН ПРИМЕР ИСКАТЕ? ЕТО ВИ ГО ПРИМЕР ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ!!!

30

СатаНАТО

преди 6 години

Абе, смъртно ранен, наместо да вика помощ, обяснява на някакви непознати, че това е Пелов.Който пък е с променена външност и гръмнат централно в лицето... как да не го разпознаеш за един миг! Панчев сега много удобно ще умре и всичко ОК.

29

Анонимен

преди 6 години

Май единствения, който ни пази е Дарвин и неговата теория. Държавата си е в некъф филм.

28

Денко

преди 6 години

Джендарите да влизат в Ботевград и да почват да бият мангалята с палките яко млати докато мърда ,че много са се взели на сериозно..Там си прават квото искат безнаказани ромете. Ще стане нещо ,като КАТУНИЦА според мене.На белите хора взе да им писва вече.

27

Гробокопач

преди 6 години

От Нова година, насам, солидно броим трупове. Може да нямаме икономика и паре, но трупове имаме. Поне имаме какво да броим и не сме бедни!

26

Анонимен

преди 6 години

Добре че е тоя Марио да свърши работата на "елитните командоси на МВР", дето ходят насмъркани през повечето време и само плашат невинните и беззащитните хора. Вижда се че те срещу бандит и престъпник са неспособни. Браво, Марио!

25

Анонимен

преди 6 години

МВР толкова го е търсило и Пелов толкова много го е било страх, че спокойно си се разхожда в центъра на Благоевград. Абе господа управляващи в тази страна поне малко срам нямате ли? Хванете и си вършете малко от малко задълженията.

24

Гробокопач

преди 6 години

Пелов е имал много точен усет. Но Панчев, не е бил къртица, а момче за мокри поръчки. Хванат с незаконно оръжие, му е обещано да потулят случая, ако реши казуса Пелов, защото това е огромен системен проблем и той трябва да бъде решен. В полза на Системата, разбира се.

23

Анонимен

преди 6 години

До МенАбсолютно прав си, нашите милиционери за 20г. не разбраха какво прави полицията в цял свят. Прокуратура въобще няма, само клоуни наред с Цацата.

22

сс

преди 6 години

проста държава, всички криминални се разхождат с оръжие и знаят че обикновенните хора нямат, това им е преимущество, те не се съобразяват с закони, затова трябва всеки да може да носи оръжие и да го използва, като знаеш че всички имат малко се съмнявам да решиш да заплашваш някого или да го използваш, ще си имаш едно наум дали няма всеки да ти напълни главата с олово, мутрягите ще овехнат като препикани мушкати, само че някой от "държавата" не иска да е така и всеки да може да се защитава...

21

анонимен

преди 6 години

Каква физиономия ! Показателна за случващото се у нас ! Темен балкански субект на прехода в оригинал !

20

Мен

преди 6 години

Т.е полицията хваща криминално проявен с незаконен пистолет и го пуска и той пак си се се разкарва нагоре надолу с пистолета и ей така за спорта си и стреля чат пат...