18

Анонимен

преди 6 години

Важното е бездомните кучета да се плодят. Майната им на хората.

17

Анонимен

преди 6 години

Все пак говедарския посланик се беше изцепил 97-а, че сме им трябвали неповече от 4 милиона. Всичко е свързано, затова и проамериканското правителство видимо не реагира по никакъв начин на тази статистика.

16

Анонимен

преди 6 години

Видими резултати - гарантирано от ГЕРБ!

15

АНТИ

преди 6 години

Намаляват ни бавно,заличават ни планово,до указан лимит.Българина не помни,такъв ГЕНОЦИД.Бай *** Балкански,толкоз години как не разбра,че той е ненужен , ще взематзлатната му земя.

14

Анонимен

преди 6 години

Видимите успехи на ГЕРБ!

13

РАН-ЪТ

преди 6 години

Може и още !И още ...И още ...

12

8===о

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !В русия е по-зле без евроатлантически геноцид.

11

Българин

преди 6 години

Като истински българин ще кажа, че ние българите сме дошли от нищото /не се знае от къде сме дошли и кои сме ние/. И за съжаление вървиме към незнайното.

10

истина е

преди 6 години

И това се дължи на БОГА-СЛЪНЦЕ !!!

9

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Евроатлантически ГЕНОЦИД в мирно време !Също може да се нарече етническо прочистване, защото най-засегнат от ГЕНОЦИДА е българският етнос.

8

Българина

преди 6 години

Всяка година герб на власт ни струва 50 хил души! Тези загуби не се изчисляват в пари. В Симеонов щеше да оправя демографията, явно или не може или не му дават... Отново 4 г загубени за страната и 200 хил души! До кога ще ги търпим ? Явно докато емигрираме всички българи и останат само ц и и ту ци. Унгария е единствената която има притаст и то без емигранти

7

няма страшно

преди 6 години

Гепитата ви обещаха доходи, сигурност, пенсии, здравеопазване, образование, работа, шенген и т.н. лакърдии. Избрахте ги. Сега им яжте ..

6

Анонимен

преди 6 години

А не не, това въобще не е важно че сме намалели хах. Важното е Турция да не влезе в ЕС, всички турцинв БГ да си отидат в Турция, да се спре излъчването на новини на турски (друг е въпроса че в страна като Швейцария има 4-5 официално езика за някои от които никога не сте чували). После едно друго важно нещо е Турция да падне, да се раздели на 98 части.

5

Анонимен

преди 6 години

50 000 !!!Всяка година губим по един град, .....

4

ПЕНКО

преди 6 години

ДА СИ СПОМНИМ СЕЛСКИТЕ КООПЕРАТИВИ И А П К !!! ДА СИ СПОМНИМ "ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ" НА "ВЕЛИКИТЕ СТЕФАН САВОВ И ЛУЧНИКОВ - СИЕ " -/ПОДКРЕПЕНИ ОТ БКП НОМЕНКЛАТУРАТА-БСП/ !!! ТАКА БЕ УБИТО БЪЛГАРСКОТО СЕЛО -ДАЛО 50% ОТ ПРОФЕСОРЧЕТАТА И ПРОФЕСОРЧИНКИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА НЕПРОИЗВОДИТЕЛНА НАУКА -ВЕЧЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ АРМИЯТА!!! НО СЕЛАТА УМРЯХА !!!

3

яя

преди 6 години

цялото ми семейство се изнесе от БГ, благодарение на къдърните управници, които последните 30 години съсипаха всичко

2

Пепо

преди 6 години

В случай, че се вярва на тази статистика , то има-няма 140-150 год, няма да има България, съответно и такава страна. Дали нашите управници се интересуват от подобни статистики, или за тях е важно да крадат сега, а след тях и потоп...

1

Анонимен

преди 6 години

"За година сме намалели с 50 хил"Гарантирано от Боко-тиквата.