151

Анализ

преди 6 години

Война САЩ vs Русия противоречи на фундаментален човешки инстинкт.Инстинкт отговорен за развитието и съществуването ти като вид, заложен дълбоко във нашето ДНК ,инстинкта ни за самосъхранение! Ето затова смятам че последното нещо което може да се случи на този свят е едно глобално измиране каквато би причинила една война САЩ срещу Русия

150

Софакъл

преди 6 години

Ракетите ще ги свалят и от двете страни и отломките и радиоактивния плутоний ще падат в граничните зони между двата блока. Ще имаме много гориво за АЕЦа...

149

****

преди 6 години

Краварите да не забравят,че руските самолети стигат да Сирия за два часа,а калибрите за по малко време,и пълен блокаж на GPS ,и ракетите им на май н а т а си.

148

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Стига сте плашили с унищожение на света! Путин с това манипулира, целият свят и това допринася за провеждане на агресивната и войнствена политика. На това трябва да се сложи край. Ако тумора не може да се лекува, то той трябва да бъде изрязан!

147

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли е ясно, че всичко е блъф. Страхът от война, работи толкова добре колкото и самата война.

146

Анонимен

преди 6 години

Добре, за двете държави, няма ли да е по добре, да хвърляте по 10-20 водородни ида не останат терористи там, вместо да пращат хората си.

145

Анонимен

преди 6 години

To eдна държава, то едни хора .... Животни.

144

Боби

преди 6 години

До Анонимен 140Ано умни ако беше дори малко погледал телевизияВ градовете върху урните имаше броячни машини - броя на подписите в протокола, броячната машина и броя бюлетини в СТЪКЛЕНИ ПРОЗРАЧНИ УРНИ трябваше да е равен като подписите, броячните машини бяха онлайн а Урните бяха на трето място преглеждани В 1/3 от секциите имаше вътрешни охранителни камери(в градовете)Имаше и над 1400 международни наблюдателиСъвсем нормални избори признати от другите конкуренти

143

Анонимен

преди 6 години

Очаквайте , да . Отговорът еда . Само че ако не можетеда потапяте корабчетата имсте загубили войната .Не можеедновременно да сте импартньори и да се подлагатена удари .

142

анонимен

преди 6 години

сащ са убийци и заради печалбата от оръжието ще запалят света изобщо не гиинтересува никаква сирия никакви деца снимки на трупове по гробища невидяхме децата ги поливаха със студена вода и те изобщо не реагираха на уплахамахайте се от сирия из-роди нещастни

141

scott

преди 6 години

До Ангелцъ! САЩ ше ударът. Щот, точно като цезар в древниа рим, не търпът некакво противопоставяне. Вече се имат за господари на светъ и сичко дет оспорва това - требва да бъде смазано. Искат да са със самочуствието, че никой по планетата не им противостои, заповедват на сички, а те изпълневат. Та, ОЧАКВАЙ УДАРИ. И ВОЙНА. И ЯДРЕНА. НЕМА КАК.

140

Съвет

преди 6 години

Руските медии да не се занимават с фантазии за войни,а да обърнат внимание на руснаците как да се спасяват от задващата се инфлация. Че както е тръгнало,Великата Русия скоро ще ходи по кофите за *** да събира руда и злато. Рейгън затри СССР ,но Тръмп май ще затрие Руската федерация! КГБ е затрила милиони и сега пак са озверели.

139

Анонимен

преди 6 години

Колко заблудени крави ще влязат в капана-това е въпроса

138

i'm

преди 6 години

Съсиспаха държавата и хората тия нещастници! И едните, и другите, и третите, и четвъртите са ***. Кой ще я построи тази държава после и кога ще стане нормална държава за живот?

137

Ангел

преди 6 години

САЩ няма да посмеят да ударят защото мисля, че ясно осъзнават риска от сериозен военен конфликт с Русия.И то заради какво?Заради някаква си Сирия!Представете си че Руските и Американски военни сили в региона за запукат, а Руските са доста повече .Какво ще стане? Война САЩ - Русия !!!! Всички знаем че такава война с лекота може да унищожи света!

136

137

преди 6 години

Малеев и минуси ми давате !?! Вие кви българи сте бе .. предатели ...

135

Боби

преди 6 години

До Анонимен 137Както Българския народ Гласува за друг освен Бат БОЙКОПак ти го казвам има ли едно име което да конкурира АСАД? В Либия има ли име което да замести Кадафи - дори сина му няма поддръжка

134

Анонимен

преди 6 години

ФАЛШИВИЯ *** Е АБСОЛЮТЕН ГУБЕЩ В РУСИЯ!!! ТЕ НЕ ОБЯВИХА ДОРИ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!!!ТОВА НЕ СА ИЗБОРИ А ПЪЛЕН ФАРС!!! УВЕЛИЧИХА НАЙ-МАЛКО С 30% ЗА ФАЛШИВИЯ *** ЧРЕЗ ДОБАВЯНЕ НА ФАЛШИВА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ!--------ТЪЙ, ЧЕ И В СИРИЯ И В РУСИЯ ПРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ТАКИВА КАТО ФАЛШИВИЯ *** И БАШАР АСАД СА ИСТОРИЯ И ТЕ ДОБРЕ СИ ГО ЗНАЯТ!

133

Анонимен

преди 6 години

Поне, като удрят, да удрят по добре ... Че да секнем вълните от емигранти. Няма хора - няма емигранти :)Ето, реших ви проблем, па съм само в 8ми клас. До 12ти сигурно за президент ще ви ставам.

132

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 171,"1 Евро = 78 рубли" Аз съм джентълмен и МОГА да си признавам дори техническите грешки! Вместо 79 рубли, съм изписал 89. Факт е обаче че вчера сутринта беше 71 и нещо си, а до вечерта удари 78. Сега виждам, че е ударила 79 и това е нормално, НЯМА изцяло независима държава.