39

Анонимен

преди 6 години

Всичко е пародия и порнграфия в тази държава, а това калпаво и селташко училище не става и пуйки да гледат в него.

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой и как да обясни на този наистина изпростял и неорентиран народ, че не може с гола педагогика да преподаваш инженерна дисциплина! Кой и как да обясни на някои, че това е тенденциозно. да се срине и малкото, което е останало. Но, не берете грижа. всичките тези дечица щке отпътуват от някой терминал, а ние ще си говорим за педагогика ! Отчета се тотално падение на населението !

37

Земеделец

преди 6 години

Малко по полека със заплатите,на 25 да взима над 6000 лв ? майкооо ти нещо неси наред хахах. И стартова 2200 в 11 клас също не е вярно. Познавамдоста хора в сектораи съмзапознат.

36

Анонимен

преди 6 години

Това е най-доброто училище , това даже е университет , Студентите от ТУ-София и ФМИ на СУ , едва 6-7 семестър , могат да се мерят с нивото на току що завършил ТУЕС.

35

Анонимен

преди 6 години

Да ви обясня какво ТУЕС е много повече от университет.Вистеон правят курс С++ вградени системи , , с обещание за работа , на интервю 140 студенти главно от СУ и ТУ. От тези 140 - 15 човека са допуснати да започват курса, , на финала 4 човека най-добри започват работа на пълна заплата, , 2 *** от ТУЕС току що завършили , другите 2 студенти съответно 3 и 4 курс. Останалите от тези започват стажанти на 800лв. да се доказват 6м. докато почнат на пълна заплата. , всички студенти от ТУ и СУ.

34

ТУЕС

преди 6 години

Много са жалки тия неграмотници бе, спортните училища могат да са със специален статут, а това училище с ниво на университет не може.... Последните 20 години спортистите взеха няколко медала, а IT секторът е сред най -бързо развиващите се в ЕС, страшни приоритети имате *** комични, явно ви е яд , че вашите презадоволени отрочета нямат място там, по лесно е в платено училище, че там интелектуален подбор няма...... Държава управлявана от мутри създава мутри....

33

Анонимен

преди 6 години

Тези които завършихме ТУЕС сме най добрите IT в целият свят. За да не излизат повече кадърни кадри ще го унищожът. Ще поставят някои пенсионирани учители които и бъкел не разбират от IT технологии и ще изпълнят заръката на големите *** от хамерика и евро-гея. Българио Българио кой в таз черна люлка те залюля и с тези черни повои повива та селян-дурски управници те управляват?

32

Анонимен

преди 6 години

ТУЕС е единственото училище още не си завършил и взимаш 2200лв. И това е защото децата ги учат инженери , а не педагози и психолози.. Никой от преподавателите няма педагогическо образование и сега като излезе от ТУСофия и стане като всички , преподавателите ще останат без работа или ще взимат по-малко пари от педагозите.

31

Анонимен

преди 6 години

Хаха *** Дано поне чичо ти е постигнал нещо в живота.

30

Анонимен

преди 6 години

Аз кога ви казвам , от учителите нищо не става , педагогиката не не е наука..В ТУЕС - преподават инженери и учени , никой няма диплома за педагог.. Децата в ТУЕС почават работа в ИТ сектора в 11 клас.. ТУЕС е трън в очите на евреите , американците.. колонизаторите..

29

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМи да дойда,по колко вървят седимците в ТУЕС?Дай ми десет.Плащам в брой, чичо ми е владика.

28

Анонимен

преди 6 години

"През февруари тази година следва ново писмо до министър Красимир Вълчев, с копие до премиера Бойко Борисов, до зам.-министър председателя Томислав Дончев, до председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, с което настояват за решение.Засега отговори няма."В момента въпросните лица са прекалено заети да лъскат пътеката на Ердоган, Юнкер и Туск.

27

Анонимен

преди 6 години

До 25:Ела поучи една седмица във "връзкарската" гимназия ТУЕС и после говори. Нас трябва да ни е срам, че ти си "гражданин".

26

ГЕРБ

преди 6 години

А? Какво? В момента сме прекалено ангажирани да посрещаме ердоган и юнкер с баклава и шербет. Алармирайте ни след срещата, когато няма да ви обърнем внимание.

25

Анонимен

преди 6 години

Пътят на връзкарските момченца:1. Първо в такива измислени техникуми и гимназии като ТУЕС;2. После, "виЗшиЗД" в рази подобни "университети";3. Накрая - пожизнена "калинка" на синекурна длъжност - партийно кранче за източване на данъците и осигуровките за здраве и старини на "пчеличките" като мен.СКАПНА, ГАДНА, ПРОКЖЕНА държава и народ!!!Срам ме е, че съм твой гражданин!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Ама какво чудно има, гробарите тва искат-безлична маса. От учебната програма и методика - до учебниците, всичко това е с цел да се възпитават чалгари

23

bilikidd

преди 6 години

Всичко, което е държавно и работи добре-трябва да се престуктурира или се унищожава напълно!!!Това е основно правило на господата управляващи чиновници в нашата държава, независимо за какво иде реч:образование, енергетика, промишленост и т.н.Мисля си от написаното от мен, ще се досетите, защо се случва !!!

22

Анонимен

преди 6 години

Koтило на кртени и шуробаджанашки "наши момчета".Закривай!!!

21

House M.D.

преди 6 години

Ама Кастратева не я ли уволниха след скандала с учебниците по история?

20

Анонимен

преди 6 години

18,в жестока грешка си, ама жестока. Само за последните три месеца имам пет оферти от западни фирми и то дори без да съм ги търсил. Там търсят ИТ-та под дърво и камък.