40

Боби

преди 6 години

До Анонимен 38На за това можеш на експерти и лекари да им покажеш клиничната картина и изследванията което е много по-важно нали? ПП хората от Руското посолство имат законно право да видят дори и в реанимация дъщерята - както се казва да се убедят че още е жива. Дори това е ОТКАЗАНО

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38О дааааааа, значи папараците ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВАТ ИЗВЪН ЗАКОНА!!!! Защото НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА ИСКА ЛИ ДА СНИМАТ! А колкото до нагло-саксите...............руснаците вече им се чудят, дали вместо "Новичок" не са употребили "Дурачок"!!!!!! Имаш речник - превеждай си го! Но май това важи и за тебе, щом ми дрънкаш, че наглите брити СПАЗВАЛИ НЯКАКВИ ЗАКОНИ!!! ТОВА БЕШЕ "вицот на неделата"!

38

123

преди 6 години

Лидерът на Лейбъристката Джереми Корбин партия предупреди в петък, че Великобритания се впуска в нова Студена война с Русия преди да има доказателства и да е доказала участието на Кремъл в отравянето на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал, предава Reuters

37

Боби

преди 6 години

До Анонимен 28Аз мога теб да те взема да те дигитализирам ако щеш 3Д ако щеш като Манга карикатураСлед това ще направя една анимация - нещо по екзотично - обул си чувал вързан на кръста ти, Скачаш на зиг заг между кактуси на всеки трети скок правиш салто мортале един път напред след два скока назад докато пееш националния химн на ЗимбабвеНадявам се разбра че с анимация можеш да представиш каквото се сетиш.За това Експертите работят само с доказани факти.

36

Русофоб

преди 6 години

Казаха, че другата седмица в София щял да вали сняг. Това ще е явно сибирска студова атака от страна на Русия! Трима руски дипломати веднага ще бъдат обявени за "персона нон грата" - да си готвят отсега багажа, че има неоспорими доказателства, че този студ идва от север, т.е. от Русия!!!

35

Анонимен

преди 6 години

Няма снимка, щото във Велка Британия има закони и без съгласието на човек не можеш да го снимаш, още повече в реанимация на болница!Толкова ли е трудно за кагебистката лугавойска кратуна да го проумее???

34

чукча

преди 6 години

Някой да се разходи из Карибите-на някой частен плаж са опънали телеса с коктейл в ръка.

33

Анонимен

преди 6 години

Всъщност, въпросът е: Защо руснаците не са го ликвидирали в затвора, където е лежал за предателството си, а ще го ликвидират в друга държава с отрова, която само те притежават, знаейки какво ще предизвика това?

32

Анонимен

преди 6 години

Колко са жалки руснаците.....Чудят се как да лъжат и как да мажат....Жалка, деградирала нация....

31

Анонимен

преди 6 години

"Независимие ду-пета" не се ли сещат,че и други освен Кремълските дембели знаят да правят мръсни номера?

30

Анонимен

преди 6 години

Как пък все у кралството се случват тези работи...Там са авоарите на руските олигарси които Кремъл иска да си прибере.

29

Burzum

преди 6 години

Малко ми е странно това с тия прахчета...може просто да се гръмват предателите и да се инсценира грабеж ....могат да се отвлекат и с по една тухла в морето....всичко това ми мирише на провокация в стил Сергей Антонов...

28

Анонимен

преди 6 години

Защо няма видео как Кинжал поразява целЗащо няма видео на Атомната ракетаЗащо няма видео на Сармат(САТАНА 2) ракетата как поразява цел ....Като има анимации защо са ти снимки троби?

27

Анонимен

преди 6 години

И за какво са им снимки на yшанките? Да не би да му нямат снимката?

26

Анонимен

преди 6 години

Защото вече всички знаят,че е убит от МИ6

25

Анонимен

преди 6 години

Твърди се, че сега всички служещи в британската армия ще бъдат ваксинирани срещу сибирска язва .Може ли по една ваксина и за русофилите? Макар, че може би е късно вече.

24

Боби

преди 6 години

Защо няма снимка на СкрипалЗащо няма видео как Кинжал поразява целЗащо няма видео на Атомната ракетаЗащо няма видео на Сармат(САТАНА 2) ракетата как поразява цел ...Защото ако имаше специалистите щяха много неща да разберат и вероятно да уличат в лъжа Великобритания или да разработят контрамерки за новите руски оръжияНяма да предоставят такива материали - не се и надявайте

23

Лошо

преди 6 години

Запада да си играе опасни игри а ния после ще страдаме....

22

112-111-110...

преди 6 години

Пишете глупости, пищете. Нека си се дрънкат за пълни тъпотии, смешно скалъпени. А бай арабин си прави поредната бомбичка и взима чертежите на некой стадион. Па тея нека се джафкат и да си измислят санкции и прочие. Арабите ще си се взривяват, китайците ще си трупат парици. А българина е герой, той е с победителите и плюе... Щото е виден разбирач и геополитик.

21

Провокация

преди 6 години

Руски журналист е задал въпрос на Мей,дали Англия или тя разполагат с доказателства за руска следа,и отговор не е последвал което значи НЕ!?тогава за какво говорим а?