112

Русофили-педофили

преди 6 години

Всеки път като русия се *** (а руските барбонки са големи) русофилите в един глас пискат "провокация".Провокация беше като нападнаха Украйна.Провокация беше като нападнаха Грузия. Провокация беше Литвиненко.Политовская - провокация.Немцов - провокация.Сега пак провокация.Явно според русофилите единственото нещо ,което не е провокация е тяхното поведение - надупени към ***-к-ин с широко разтворени бузки.

111

Боби

преди 6 години

До Еврохомосексуалист 139Ех Експертеенаистина около 60% от износа на РФ са нефт, петрол, газ и други суровини но що се отнася до приходите само 35% са от Нефто-газовата индустрия Може би ще искаш да спрем и износа на Титан примерно и други подобни екзотикиЩе спрат да се произвеждат част Боинг и Аеробъс самолетите липса на части от титан, някои електроники ще поскъпнат главоломно и така нататък Давай да видим какво ще стане

110

Еврохомосексуалист

преди 6 години

Предлагам да спрем да купуваме газ и нефт от Русия и да фалират за няколко дни.

109

Боби

преди 6 години

До ДоказателствотоАз ще ти задам един РЕТОРИЧЕН ВЪПРОСКой СЪБОРИ КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ и освен тях още две бизнес сгради в които определено не са се блъскали самолети? - Това събитие отне живота на над 6000 човека.

108

Анонимен

преди 6 години

Случаят е ясен - употреба на БОВ в Лондон. Незабавно свикване на Съвета за сигурност при ООН и яки санкции на ингилизите.

107

-----------

преди 6 години

Значи влизам в един селскостопански магазин и си поръчвам всички вещества и си го произвеждам вкъщи. То тогава всеки и навсякъде може да го забърка. По логиката на бтританските "много тайни" служби, следва че те самите са го нарпавили!

106

Доказателството

преди 6 години

Единствените които могат да направят нещо толкова долно са руснаците.

105

Анонимен

преди 6 години

Бе какво стана с Христо Бисеров?

104

Анонимен

преди 6 години

Колхозниците продължават да твърдят че в русия има избори...

103

Анонимен

преди 6 години

Нещата по случая се развиват както предвидих оня ден. Русия поиска официално материалите по случая, но й бяха отказани ,а английски експерт по отровите призна преди 2 часа, че веществото може да се направи и в други страни и суровините за него са широко достъпни. Очаквам Англия да засекрети случая, както например при Литвиненко, но да продължи да вика за "вината" на Русия и да иска санкции против нея.

102

асен

преди 6 години

Вътрешна нагло-саксонска работа , изтискали са предателчето и сега вече им е в тежест , трябва да го издържат финансово и за да си спестят разходите що да не го използват и за удар срещу Русия точно преди изборите и Световното !!!!

101

Руснаци-гнуснаци

преди 6 години

До Лондонич БрекситянПреди президентските избори за да покаже *** ,че действа с твърда ръка.За дъщерята на никой не му пука - за руснаците човешкият живот не струва нищо.Отрова - защото руските служби са болни садисти. Достатъчен отговор лие на маллуумните ти въпроси?

100

Анонимен

преди 6 години

ИНГИЛИЗИТЕ МИСЛЯТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗА МНОГО ПРОСТИ,А ВСЪЩНОСТ ТЕ СА НАЙ-ПРОСТИ ОТ ВСИЧКИ . ТАКАВА ГЛУПАВА И НЕСКОПОСАНА ЛЪЖА СКОРО НЕ БЯХ ЧУВАЛ .

99

Лондонич Брекситян

преди 6 години

Защо им е било да го тровят точно преди президентските избори в Русия, след като е ясно, че ще ги набедят? Защо с токсично вещество, а не нещо по-просто? Защо и дъщерята? Защо сега, след като е бил в затвор в Русия и там са имали възможност ако са искали? Не се връзват нещо нещата.

98

Добрутро русофили

преди 6 години

Днеска Ангека Меркел е казала че ще има нов кръг санкции за Русия заради нападението с бойно отровно вещество въе Великобритания. Задава се нов кръг глад и мизерия за руската *** и българските русофили.

97

Анонимен

преди 6 години

До Изгърбич Задвратян Явно си головодник . Няма в света БОВ, без антидот. Във всеки индивидуален пакет на войника има антидот против химическо отравяне от БОВ .Както и при радиация ,

96

Анонимен

преди 6 години

Абе тези англичани защо винаги правят едно и също ,един и същ сценарии . И.ди.оти ли са или в основите на прехвалената им демокрацията са лъжите и демагогията ? И Марков така убиха .

95

Боби

преди 6 години

До Изгър бич Задв ратян 118Извинявай но трябва да си с наистина БОЛЕН МОЗЪК за да планираш нещо такова като Норд Ос или Беслан Училището.Разбирам да сложиш бомба и да се опиташ да гръмнеш Фирмен, дипломатически, военен, полицейски и/или стратегическо обект(в зависимост от това което искаш да кажеш) но да планираш да вземеш за заложници цяло училище с деца или Цял театър със случайни хора?

94

факти не

преди 6 години

Вероятно,може би!?но няма доказателства само думи,този случай е за *** който вярват в снежния човек....

93

Анонимен

преди 6 години

Новичок да не е химическото оръжие на Садам?Виж го тариката, докато американците и марионетките го търсеха в Ирак, тиранът го криел в Лондон. Голям номер им сви!