77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен80 Откъде са крадени,драги?Седни попрочети нещо,има богата литература на "твоята латиница",как се е появила кирилицата.

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен80 Моля,махмурлии и неграмотни,да не пишат тук!

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен80 Българите винаги са писали на Кирилица.България е най-старата,православна държава в Европа,след Византия/Източен Рим/.Дала е писменост и православие на всички народи,които го ползват днес.Писмеността е същността на нашата култура-България е страна на духовността.Или си сърбин,който страда от патологична омраза към България,или си неграмотен.Българският език/на кирилица/е един от официалните езици в ЕС,има и български домейн в нета.

74

Анонимен

преди 6 години

КирилецКъм анонимния алкохолик латинец от #,80Ти май не си българин щом не обичаш кирилицата, за това марш у Анадола, у "нормалната" държава да пишеш на латиница,!

73

Анонимен

преди 6 години

До *** скиор 83Гледай тебе да не те гали свещеник студен. Злобни и проклети червени суджуци. Няма ли от къде да крадат БКП-БСП загиват .

72

Пешо

преди 6 години

И аз искам да купя нещо голямо като ЧЕЗ в съдружие с държавата за следващият цирк имайте ме и мене в предвид!

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80 *** на лекар,пишеш с латински букви,но български думи?!България никога не е ползвала латинската азбука,още от 9 век,когато БПЦ става автономна,кирилометодиевите ученици са преобразували глаголицата,в кирилица,в българските манастири,щедро предоставени им от българския цар Борис-Михаил Покръстител.Българите превеждат за първи път,от гръцки на български,православна литература,която тръгва по света,който днес ползва кирилица-Сърбия,Украйна,Русия,Черна гора,Босна,Македония...

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 76 Сега е сигурно,че БСП,заедно с комунистите от ЧЕЗ ,няма вече да могат да съботират и свалят власа в БГ.

69

Негър скиор

преди 6 години

Алоо, Мутро!?!? Ти така лижеше и задникът на Юрий Лужков. И да ти кажа, че Папата го е Гнус от теб. Следващият път свещеник ще те гали Студен по главата..........ЧАО Тикво...

68

Анонимен

преди 6 години

а патриотчетата стават такива веднъж годишно

67

Анонимен

преди 6 години

Vsichki normalni dargavi pishat na latinica a tez detonposhat na kirilica edna po edna gi mahat.kakvo e mitilicata edna neskoposana izmishliotima sbirshtain che i kradeninpolowinata bukvi

66

Анонимен

преди 6 години

Меркел дали ни честити!??

65

Анонимен

преди 6 години

Как може да покриеш 99% от събитията и пак да стоиш безлично. Ей гарсон, едно кайве...

64

Пустиняк

преди 6 години

Хаха, каква снимка! Тиквун се пъчи пред двама грохнали дъртаци с напълно празни погледи. Мужикът го дава малко по-свеж! Тия двамата олицетворяват напълно деменцията на църквите си. Никакъв контакт с реалността, вият си нещо, анатемосват, но за нещо духовно, християнско, не ги търси! И Тиквун да спре да лъже. Почти всички пари за възстановяване на църкви и манастири идват от фондове на ЕС! Не от нашата мафиото-църква, нито от мужишката! От бюджета, символично! Но пък задружно крадат.

63

Бес

преди 6 години

*** ,а преди магистралите на"тиквуч", как беше ?Неблагодарни безотговорни , безродственици!,За такива Дякона е написал "Народе !!!" а Славейков "не народ , а *** " .

62

Някой си

преди 6 години

Боли го *** Кирил за магистралите на тиквун.Аз си знам как пътувах днес от Бургас до София-добре че си прихванах пломбите с попнитачката,та можах да вечерям.

61

66

преди 6 години

Ми да бяхте станали 16-та република, сега щяхте да сте 18 000 000, хахаха

60

до Анонимен 55

преди 6 години

Тогава когато не станахме 16 република бяхме 9 000 000! Сега когато станахме 21 *** на "ЕС" останахме само 6 000 000!

59

до щирлиц

преди 6 години

Тва го кажи на ЦК на ДКМС преди 89-та да видиш как щяха да те наритат в ТВУ , няма да учиш руски ли, хахаха

58

Джедай Мастър

преди 6 години

"България днес отдава почит и към загиналите воини в Руско-турската война, най-много от които са от Русия."Най-много вероятно са от Турция, но милиционерската мисъл трудно стига такива нива на анализ. Много проста тиква ни се падна.