25

Анонимен

преди 6 години

Като гледам Джукичката си мисля, аха и ще се разплаче още малко. Милото то, Батко Буби го спаси и остави да гушка, днес То Му го връща. Застанало на амбразурата и брани ли брани. Душичка си е Джуката, с добро сърце, открадна само няколко десетки милиона, кво толкова.

24

Боби от Бобовдол

преди 6 години

"Не даваме Делян!!!!"....щом тоз' им е толкова ценен, представям си какви са по-малко ценните.

23

Анонимен

преди 6 години

ВЪН ОТ НС, КРАДЛИВИ ДУПЕТАТИ!! ВЪН!!! ВИЙ СТЕ СРАМ ЗА НАРОДА!!!

22

Анонимен

преди 6 години

ДАНС, ДАР, КФН, КЗК, КЕВР и др. - това са все държавни органи, в които НИЩОНЕПРАВЕНЕТО е превърнато в професия, за която се вземат заплати от по няколко хиляди лева. Затова няма пари, защото е пълно с подобни институции, които по цял ден си клатят краката. Как не е фалирала тази държава още, нямам представа.

21

Анонимен

преди 6 години

Този не лъга ли тия дни, когато каза, че ББР няма нищо общо с продажбата на ЧЕЗ, а се оказва, че има?!Сега за награда и министер пак ще го правели?!КС каза, че няма право да е депутат, той още взема заплата от парламента?!Тия гербаждии няма нито срам, нито морал, нито пък решенията на съда имат някакво значение за тях!

20

Анонимен

преди 6 години

Делянчо от Асково , е "по- умен" от Маги Татчър , да знаете и е по- наясно с пазарната икономика ::)))Делянчо, когато ИНТЕРЕСЪТ на държавата , а имаме подобен казус - е ПО- важен от евентуални послдващи усложнения , НЯМА проблем държавата да изкупи ВРЕМЕННО нещо- и след време , отново да го шитне ...Ако успее и да го оздрави , да му вдигне цената - като Маги в Англия- още по- добре ...:))Делянчо, асковскии, не си дорасъл още за политик и то не ,защото комунистите го казват ::)) И други го казваме ::)).

19

сс

преди 6 години

Те такова ни е правителството - роднина,милиционер,роднина,милиционер....

18

Анонимен

преди 6 години

Значи - това е поредния абсурд. Човекът на снимката, който е затънал до гуша в корупционни схеми, в зверска шуробаджанащина и присвояване на евросредства по проекти, дава мнението си за корупционен скандал за ЧЕЗ и на всичко отгоре е спряган за бъдещ министър. Даже и депутат не трябва да бъде. Аз подобни абсурди не мога да си обясня, честно. Вие ако можете - браво.

17

Анонимен

преди 6 години

"Г-жа Върбакова до този момент е заявила, че ще бъде сто процента "собственик", каза пред БНТ Делян Добрев.""СОБСТВЕНИК" ОТ ДНЕС ДО ПЛАДНЕ ???УТРЕ КАТО НЕ СИ ПЛАЩА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ "ОФШОРКАТА" ТЯ ПРИДОБИВА ЦЕЛИЯ КАПИТАЛ И ИЗЛИЗА РЕАЛНИЯТ СОБСТВЕНИК !!!ТАЗИ "ОФШОРКА" БАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ ЛИ Е ИЛИ Е "ЛИХВАР". ЗАЩО ДА НЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА И ПРОКУРАТУРАТА ???

16

Анонимен

преди 6 години

Безобразия, безочие, наглост, погазване на Конституцията и останалите закони!

15

Анонимен

преди 6 години

Как им дават власт и глас на такива, на които още не им е овряла чорбата?! 30 годишни новоизлюпени па- ли заместник министри?! То бива, бива , ама чак толкова не бива. А ние седим, гледаме и нищо не правим. А каква е ролята на държавата в обществото: ако няма държавна индустрия, държавни банки, държавни електроразпределителни дружества, държавна армия, за какво изобщо ни е държава?! Само да ни рекетира, да ни одира с данъци и тормози ли, Деляне?

14

Анонимен

преди 6 години

... хм, Делянчо не види проблем, а що тогаз Боце изглеждаше толкУ уплашен Фчера?

13

Анонимен

преди 6 години

Д. Добрев май усеща, че касичката на Вожда му изЧЕЗва, та затова се е загрижил...

12

Анонимен

преди 6 години

Делянчо познава добре действителността в държававата. Той знае, че всички действия на правителството са съгласувани с ОНЕЗИ, които дейстават както си искат, а държавата е длъжна да ги подпомага и да е страничен наблюдател. Бойко само спомена за този задкулисен кръг, без да уточни какви са му лостовете за манипулиране на цената на тока.Какво ли ще стане, ако тези скритите останат без ЧЕЗ и без подкрепа от институциите?

11

Анонимен

преди 6 години

Тоя нали беше подал оставка...? Те в ГЕРБ са за подигравка вече. Все оставки се вадят и се подават, после се оттеглят...! Вожда им си сменя мнението по три пъти на ден. Абе..., остави!

10

Анонимен

преди 6 години

Явно освен първият противоконституционен депутат иска да стане и първият противоконституционен министър.

9

Анонимен

преди 6 години

Нещастниците от Днес.ru от доста време толерират само проруски-комунистически коментари. И кво ся, като ме изтрихте, свалихте ли правителството или санкциите паднаха?

8

Анонимен

преди 6 години

Поредно доказателство, че беше наложително изхвърлянето му от НС!

7

от кумува срама

преди 6 години

Ооо Делянчо, как си бе кумец? Защо не щеш да си министър та и ние да се облажим. Много здраве от леля ти калеко ти и от братчеда ти.

6

Анонимен

преди 6 години

Пародия на държава! Да приемем, че ББ е света вода ненапита, ама извинявайте, за продажбата на ЧЕЗ се знае от около година и всички контролни служби не са в час?! Че това е по-ужасният вариант, от колкото ББ да си купува ЧЕЗ, просто в тоя вариант, вече са унищожени и всички служби, просто вече няма държава, защото работеща такава е с парещи институции, а ние нямаме такива! Хора, признайте пред себе си, каква държава е тази, която няма да има никаква представа по продажбата на едно стратегическо предприятие и то се продава от едно държавно предприятие, вярно чуждо, но държавно