106

бе...

преди 6 години

Помним бе Волене,помним -Златното пръстче на БСП и ДПС.Веднъж подложил се,подлагаш се докрай.Промъкна се като депутат само защото се обединиха трите партии,иначе Атака щеше да гледа парламента отвън.

105

Гробокопач

преди 6 години

Сидеров, не се напъвай толкова, дан съ сецнеш, на стари години. Оставката на Борисов се подава с единият край от джоба му. Сам той разпореди ДАНС да направят проверка на фирмата на Гинка. След, проверката, ако е истинска и независима, а не обслужва Борисов, той ще извади оставката си и щя е подпише. Така би трябвало да стане.

104

Анонимен

преди 6 години

Леля Гинка , министър

103

САМО АТАКА !!!

преди 6 години

Ако Волен Сидеров беше се явил сам без ОП щеше да има много повече гласове !

102

Анонимен

преди 6 години

Не му вярвайте . Той и минималната пенсия щеше да прави 500 лв . Тава е този , чийто барут е мокар .

101

Анонимен

преди 6 години

не

100

Анонимен

преди 6 години

Стефан Гамизов ще е новия енергиен.Така са решили някои кръгове,защото проамериканската енергийна политика не е достатъчно защитена.

99

Hahahahaha

преди 6 години

Toq pomiqr samo do predi dve godini laeshe na umrelo steshtu GERB, sreshtu Valeri Simenov a sega s tqh kombina pravi che i im priglasha!!! Takiva kato toq v klozeta da gi zakliuchat gladni nqma da stoqt! Otvrat i pognusa!!!

98

атакист

преди 6 години

Дилян Пеевски става за министър

97

Патриот

преди 6 години

Та това *** не трябва и дума да се вярва. Какво говореше преди избори и каква стана.....обратното на това което говореше. Този екземпляр си е отдавна маша на руската мафия и заблуждава хората.....криминален тип какво да очакваш.

96

СТИГА ТЪПИЗМИ

преди 6 години

БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА , ТРЯБВА ДА БЪДЕ В РЪЦЕТЕ НА ЧИСТО БЪЛГАРСКИ ФИРМИ , И ПОСТАВЕНА НА ПАЗАРЕН ПРИНЦИП!МЯСТОТО НА ВСИЧКИ ЕНЕРГИЙНИ ФИРМИ ---Е НА БОРСАТА!!/.....другото е АБСОЛЮТНА ПРЕДПОСТАВКА ЗА КОРУПЦИОННИ СХЕМИ.../

95

A Be

преди 6 години

PAK SI PODVI OPASHKATA. INACE S KAKVO SHTE SE HRANI, AKO E IZVIN PARLAMENTA? IZOBSHTO KAKVO UMEE DA PRAVI TOYA?

94

БОЛНИЯ ВОЛЕН...

преди 6 години

ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА НА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МОСКОВСКА МАФИЯ---ЗА НАЛАГАНЕТО НА МОНОПОЛА В ЕНЕРГЕТИКАТА И ОРГАНИЗИРАНОТО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , В ПОЛЗА НА РУСКИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ!!/......ето нещо ..което , нема да мине!!!!!!

93

Анонимен

преди 6 години

Абе нали тоя Сидеров крещеше преди една две години да одържавиме ЕРП -тата ЧЕЗ сега защо трае тоя нагаждач !????? Нека държавата да изкупи ЧЕЗ след време и другите!Каква е тая Гинка, мафиотска държава начела с Бойко Борисов

92

...

преди 6 години

...свирколета на Бойко...ще гледа следващото НС по Алфа,структурите му отиват на кино,ако искарат напук пълен мандат....кой знае кви поразии са способни...ще надминат ДПС по време на СерГЕЙ...разчита на старческото слабоумие да забравят до края на мандата.

91

КОМУНИСТ

преди 6 години

Вземи да туриш за министър пак, некой МОСКОВСКИ ЧЕРВЕН ИБРИК----И ШЕ ТИ ПРОСТИМЕ ,ВСИЧКИ ИЗЦЕПКИ , ДРУГАРЮ БОЛЕН .....

90

Г-н Сидеров?

преди 6 години

Вие подигравате ли се на народа? Как не ви е срам. Вместо да кажете разваляме сделката, търсим кой стои за лицето Гинка? Взимаме 51% държавен дял от ЧЕЗ.Вие пишете оди в защита на леля ви Гинка!Затова ли ви избраха хората, това ли говорихте с години пред екраните?Срам и позор за Вас.Ако имате малко достойнство си подайте оставката.Защото в разстояние на 3 дена двама възрастни българи починаха от пожар в домовете си. Защото не могат да си позволят да се отопляват с ток.Вие не сте българи

89

БОЛЕНЕЕЕ

преди 6 години

Този човек е болен бе как може да го оставите да управлява боже народе..

88

ВЕЧЕ

преди 6 години

Коалицията - ГЕРБ , Сидеров , Каракачанов и Симеонов , се нарича Клика .Това е едно туморно образование в Политиката което се храни от Живия Организъм .

87

Анонимен

преди 6 години

С това изречение направо се смята за министър - председател... Другите изглежда нямат думата кого ще поставят на този пост?!