86

ДА

преди 6 години

До Анонимен-До 83 Таван на пенсиите-Ххахахаха-какви ги плещиш бе!?Иван Костов е човека-да,верно и той е комунист,ама боядисан!На него може да се благодари за състоянието на пенсиите в България!

85

Анонимен

преди 6 години

До ЧОВЕКШапкарите пич,както ги наричаш са работили за държавата,а не за баба ти! В цял Свят държавните служители са едни от най-добре осигурените.Това че на теб и на други не им харесва,си е ваш проблем.На 50 години съм,инввестирал съм в образование немалка сума и около 22 г. от живота си.Така че не се срамувам,нито от високата пенсия която получавам,нито на високата заплата,която заработвам,благодарение на образованието и уменията си!

84

Анонимен

преди 6 години

До 83 Таван на пенсиите - Много просто, таван има защото навремето БСП окрадоха пенсионните фондове и ги раздадоха на кредитните си милионери.Сега пенсиите се изплащат от вноските на работещите.Но както вицдаш с икономическия растеж, растат и пенсиите.Нещо, което при упраление на БСП няма как да стане.В Еропа няма такива страни, защото БСП не е била на власт, в никоя европейска държава.

83

Така е

преди 6 години

До Ф.С.В 63 Как да няма такава държава? Има , и тя се нариче РБългария.

82

Обективен

преди 6 години

Проблемът не е в най-високите пенсии и таванът за тях. Проблемът е в съществуването на минималната пенсия и уравниловката, която се получава заради нея. Какво ме интересува, че 45 хиляди човека взимат пенсия на сегашния максимум, когато почти всички пенсионери взимат по-ниски пенсии, за да може да се плаща минимална пенсия на хора, които не я заслужават - укривали са доходи и са се осигурявали на някакъв минимум.

81

Таван на пенсиите -

преди 6 години

Понеже Европредседателството е в България - моля журналисти да попитат Еврочиновниците седящи в София - ЗАЩО има таван на пенсиите в България - въпреки че държавата те пенсионира с по-голяма пенсия от тавана ? и Има ли друга такава ЕВРОПЕЙСКА държава, която да унижава и ощетява по такъв позорен начин пенсионерите си , които редовно са внасяли своите пенсионни вноски - МОЛЯ ЗАДАЙТЕ ТОЗИ ВЪПРОС !

80

ЧОВЕК

преди 6 години

ЕЕЕ, ОТ ТЕЗИ ШАПКАРИ СПАСЕНИЕ НЯМА. ЩОМ ТАКИВА СА С НАЙ-ВИСОКИ ПЕНСИИ В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, ТО МЯСТОТО Й Е В АФРИКА.

79

Анонимен

преди 6 години

Тези богати пенсионери са служители от МО и МВР и от началото на 2016г. и до днес са на двйна хранилка-получават заплата и пенсия защото ужким нямало кадри и как тогава ще има работа за нашите деца господа политици,те не са малко на брой.

78

опорна точка

преди 6 години

Вижте нещо ако има начин да насъскате пенсионерите срещу кабинета тролчета изр***мои!! Примерно завъртете:" Борисов не обича пенсионерите и иска да ги умори"! Мисля че така най бързо съскане ще се получи? А?

77

До 71 (1)

преди 6 години

Държавните служители, на които им намалиха заплатите, за да им плаща работодателя на 100% осигуровките и пак да получават същата сума, са доста малко. Преди това и те си плащаха 40% от осигуровките, както е при всички останали. Всъщност най-ощетените в случая са държавните служители, но трябва и малко пипе, за да се схване. Всички плащания свързани с осигуровките при тях са по-малки, заради това, че държавата им намали заплата, за да им плаща на 100% осигуровките. Това са пенсии, болнични и друг

76

До 72 опетков

преди 6 години

Изобщо не си наясно къде са парите на пенсионерите. Защо се правиш на интересен? Това твоето вървеше през 1990-1991 години и се наричаше пещерен антокомунизъм. Ако можеше да мислиш, щеше и сам да се сетиш кои от твоите ортаци ограбиха и ограбват парите на пенсионерите.

75

1

преди 6 години

До АнонименТова, че държавните служители ги осигурява държавата е пълна лъжа!Осигурява ги, като им удържа парите от заплатите и те директно отиват в държавен бюджет, без да достигат до хората по ведомост! Всичко се прави, за да се противопоставят и разделят хората!

74

Анонимен

преди 6 години

- не ям месо.- а риба ?- не ям и риба.- вегетарианец ли си ?- не , пенсионер.

73

Андрешко

преди 6 години

Все повече хора стават като мен.При тази разсипия - нормално.

72

opetkov

преди 6 години

До Василев Къде "изгоряха" парите на пенсионерите? Това стана два пъти: Първо при Луканов, когато "отвърза" цените и обезцени лева и второто огромно сгромолясване беше при Виденов, когато фалираха 15 банки и хиперинфлацията изяде всички спестявания и направи кредитните милионери. Никой от тук претендиращите не си е заработил "голямата" пенсия, защото парите за нея потънаха, изядени от нашите "цоциалисти." Сега ги искайте от Нинова.

71

АНТИ

преди 6 години

До 70Социализма беше руски, не наш.Наложиха го със сила.Пазеха го със сила.Уродливия капитализъм е наш. Нашата ДС го направи този мутризъм.

70

Анонимен

преди 6 години

До Василев 65Другарю червен привърженик първо твоя псевдоним е толкова глупав, че не знам как да ти го кажа по обрано. Масовата приватизация е прави твоя Жан Виденов , още имам в къщи т.н. бонова книжка но не става за тоалетна хартия. Какъвто ви беше социализЪма такъв е и капитализЪма .

69

Шопо

преди 6 години

На мене 100 ? ми стигат !!! Садим си и картофи ! Мажем си и филия с мас...

68

Борисово време

преди 6 години

Днес е по-зле от вчера, но утре ще е по-лошо от днес !

67

Анонимен

преди 6 години

А знаете ли защо има възрастни хора с малки и много малки пенсии . Защото в трудовият договор е записано това , което никога не се е случвало . Контрол не е имало и вероятно никога няма да има . А иначе - той , Левски бил пословично честен .