125

anonim

преди 6 години

какво скандаллно има ??? Всеки свободен човек има да се облича както иска и да вярва в каквото си иска.

124

Георги сс

преди 6 години

Преди 4 века точно пред Виена турско-ислямските орди бяха спрени от обединения християнски свят.А сега там се раждат малки мохамедани като закони граждани.За съжаление това е пълна трагедия.Но не луд този ,които яде баницата ,а този които я дава.Хомосексуализма и прекалената толерантност затриват Европа.Представете си Европа след 100 години-масово виене от високи минарета,обезлесяване ,холера ,тиф,шериятски съд изучаване на коран от детската градина.Не се ли спрат *** това ни чака.

123

Shark

преди 6 години

А, и кой е виновен. Вие сами, за това че пуснахте тази *** в Европа. Свиквайте сега, няма какво да се гневите, това е положението. Европа не е защитила някога България от ислямското нашествие, сега ще разбере за какво иде реч!!

122

анонимен

преди 6 години

защо не вземат да учат и да си хванат занаят ами бьрзат да раждат и да получаватсем помощи всички вьн от европа тука си имаме достатьчно индиици

121

Анонимен

преди 6 години

Любимото занимание на българина - да мрази и да се оплаква. Спокойно, никой не би живял в *** БГ, дори да им плащате. Българските "арийци" с анадолско-византийско-татарски гени, могат да бъдат щастливи! Странно, защо ли цивилизивания свят предпочита "ислямистите" пред ***?

120

Анонимен

преди 6 години

Западни толерасти, свиквайте с фактите че *** ще станат повече от вас!Честит Йордановден!

119

Анонимен

преди 6 години

Ти чакай да видиш, като ни набутат от ЕС ннегрите дето влезнаха през Италия и наште куурвички се залепят за тях, турците ще ни се видят много безобидни!

118

Евроатлантик

преди 6 години

Евроатлантически ценности.

117

Шопо

преди 6 години

По колко деца имате ? А? По едно,максимум две . Е ,кой ще работи в тая държава ? Спрете пиеньето, жените ви да родят по още 2-3 деца ,па тогава пискайте !

116

Анонимен

преди 6 години

У нас в четири области най-популярното женско име е Фатма. Идва ново време разделно. Дръжте оръжието в готовност,пазете барета сух и си припомнете какво сте учили в казармата,че скоро ще се почне. По пет на нож!

115

яЗЕКА

преди 6 години

Да не се ядосват австрийците, а да чакат първото австрийче за тая година - очаква се към средата на юни...

114

Християнин

преди 6 години

Хубава мама,и детенце е сладко,умилявам се като ги гледам

113

Анонимен

преди 6 години

Да свикват това ги чака днес от майка със забрадка, утре мама шведка ще им снесе едно котило.

112

Анонимен

преди 6 години

Цивилизацията ни умира, необходимият минимум е по 2-3 деца. Очаквайте да виждате повече преселенци. Поради безграничната женска алчност и изневяра мъжете са отблъснати. Но ако такива новини ви предизвикат да се стегнете и имате повече деца и поемете работа и доходи ще се озовете в капан и робство съчетано нереалистични очаквания от страна на деца и жена. Това е същински ад и пътят е този.

111

Анонимен

преди 6 години

Мюсюлманите не са виновни, че идват в Европа ! Всъщност някой налага на Европа да се държи безпомощтно, защото е била принудена да подпише разни конвенцийки, закончета, напъниха ни с разни НПО-та на всякаде! Защо се прави това ли, за да се заличи бялата раса! А кой го иска това ли, евреите те ни мразят и няма да ни простят никога! Виждате колко мръсотий сътвори Сорос, и защо!? Евреите няма да ни оставят намира, а не можем и да им се опълчим много са силни, не тези в исраел а ония в САЩ

110

123456

преди 6 години

Vsichki kvadratoglavi primati, izpovqdvashti sektata na pedofila moamed, VEDNAGA VAN OT EVROPA!

109

Анонимен

преди 6 години

Католическата организация "Каритас" е на Джордж Сорос, ако някой не знае.

108

Анонимен

преди 6 години

Кметовете на Лондон и Ротеирдам са мюсюлмани.В Бундестага има депутати от турска партия.Бавно и полека настъпват. Няма да се учудя, ака папата приеме исляма.

107

Анонимен

преди 6 години

Май че Евмропа е подходяща да влезе в Евразийския съюз, населението скоро ще е повече от Азия.Щото мигрантите започват усилено да се размножават.

106

Анонимен

преди 6 години

Границата на допустимото я минахте вие,евроатлантиците.Това е нормална реакция на хората,защитна.Да сте видяли снимка от болница в Риад на първо бебе,родено от християнка,която се хили като *** и държи Разпятието?Или може би си струва да се припомни на широката общественост,че християнството е забранено със закон в Саудията?И се преследва по подобен начин навсякъде из мюзлиманските държави?Е?Невинно дете?!Споко-това е бъдеща машина за раждане на терористи в името на Аллах