10

Гладен българин

преди 6 години

Гладният българин, на приказки за гладни корейци не вярва.Изолираната то цял свят комунистическа Корея разработи свои ракети и ядрено оръжие. Президентът й обикаля заводите, снима се с работниците, смеят се. Той не се поколеба да отговори реципрочно на заплахите и обидите на Тръмп. Това не става ако КНДР няма потенциал.Нашето Тикве, реже лентички, с асфалта за една магистрала строи две, а ние плащаме 5Заводи няма, матриала се разбяга. И що не вземе да скочи на Тръмп борчето наше?

9

Анонимен

преди 6 години

Истинският комунизъм настъпи 89 година, СК се демократизира полека-лека и произвежда трактори, а червените тикви не могат и 1 ютия да произведат, ако Мeркел не им каже откъде, защото в Германия има много ютии все некой тряба да ги купи.

8

до 6

преди 6 години

Как добре си описал демокрацията, дали не са ти дали Hобелова награда за мир некъде ?

7

Анонимен

преди 6 години

До до 2 Воини ,терор ,смърт = САЩ . Сиреч демокрацията . Заври си я някъде

6

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ДА ПЪРЛИМЕ ПРАСЕТО!

5

Анонимен

преди 6 години

На жълтия Прасчо му се дръпна г---то!Дърви се, дърви се и свали гарда. Разбра, че изстреля ли една ракета, до 45 минути ще отиде при тейко си, на Седмото небе.

4

до 2

преди 6 години

Ако светлия ти комунизъм е война, терор и смърт по добре си го заври някъде!

3

Ген полк Гадорян

преди 6 години

Кучето си лае, кервана си върви. По Коледа прасето няма да кърви.

2

Анонимен

преди 6 години

Дебелия ракетчик се преквалифицира в дебел тракторист. Трактора доста добре му пасва, дано са подсилили с повече заварки седалката на трактора.

1

Анонимен

преди 6 години

Ким-чо дори произвежда трактори, Ким обикаля заводите и се интересува как живеят хората му. Тръмп обикаля по света и сее вражди и раздори, дори отказва да даде пари за климата. А пък атомните физици си вършат тяхната си работа. Изглежда всички си вършат работата с изключение на Рижия клоун.