9

Анонимен

преди 6 години

Нагледахме се на слагачество. Едните са под.логи на американците, а другите на руснаците. Никой не мисли за собствената си държава, народа си и интереса му. Това е истината. Няма леви и десни. Всички гледат едно - да си уредят собственото положение и да се натъпчат с парички.

8

Анонимен

преди 6 години

Заминава си по-рано.

7

Вотът

преди 6 години

Няма да мине,защото Парламента е пълен с национални предатели.Прекрасно знаят,че при следващи избори,ще го гледат от външната страна и огромната лапачка ще им се изплъзне.Народната памет ще впише това управление като най- омразното мутренско,крадливо и престъпно в цялата история на България. Анатема!!!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Тиквта си заминава на пролет.Този път завинаги.

5

Анонимен

преди 6 години

Другари рубладжии, много бързо забравихте как народи ви изгони с камъни, как никой не ви иска. А като се натресохте с любимите ви турци в коалиция, забравихте ли белият автобус....А

4

Анонимен

преди 6 години

Никога повече. Не го ли разбрахте. Ууууу

3

Отчаян

преди 6 години

Който ще да идва на власт, ако ще дявол да е, само да махнат Гербаджиите завинаги!

2

анонимен

преди 6 години

стига с този вот знаете че няма да мине в името на кокала ще се дьржат до последнозащото после нямат да видят нс но и бсп може да не види стига с тези махленскиразправии омрьзнахте на хората вече а ние умираме бавно и мьчително без медпомош по старите ни подхвьрлят от една болница в друга и ни лекуват колкото даоправдаят пьтеката а бьлгария застарява всеки пенсионер има по няколко заболявания какво стана сьс зьбните протези

1

Анонимен

преди 6 години

Тази партия разделя обществото. Тя е вредна за България и наследник на престъпна организация. Докато съществува тази партия, няма да тръгнем нагоре.