9

Aнонимен

преди 7 години

Айдееее,пак се почна с първа копка,рязане на лентички,снимки и т.н.Дали ще има време да изгледа филма "Винету",ще го дават в неделя вечер по БНТ в негова чест.

8

Гюнтер

преди 7 години

Айде Еднокнижни Олиго,гушвай зеленото одеало и с кмета дето си му...как се казва ,сюнетчия на сина му,да ви няма..при Винету,във вечните ловни полета!!!..пфууу и ***!

7

Анонимен

преди 7 години

тоя пак намери да реже ленти... горко й на МАйка България, ти да й осигуряваш просперитета...

6

Анонимен

преди 7 години

А можеше и *** да говори ама народа я натири в осма глуха, където и е мястото на селската другарка.

5

Анонимен

преди 7 години

А какво стана със Съдебната реформа, бе Банкянский празнодумецо.Защо днес пак нищо не се разбрахте с Лозан Панов.Защо назначи пак скум-риите Цачева и Захариева да бранят статуквото.Иначе тия приказки от 1001 нощ с лентичките ги знаем до втръсване.Готви се да бъдеш изгонен от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД за трети път.

4

Анонимен

преди 7 години

Борисов говори, а русофиилистик-путинофиллската-копейкаджийска измеет реве.

3

Анонимен

преди 7 години

На церемонията по първата копка присъстваха представители на Камарата на строителите, с чието съдействие ще бъдат посторени 10 къщи***Ясно, местните герберастки фирми, мутро-олигархията и Камарата на работодателите, на които пречи минималната работна заплата, пак ще намажат от Обществаната поръчка

2

Анонимен

преди 7 години

Айде сега и една магистралка до Шумен де се спретне ,че да я вържем с готовата до Варна

1

Анонимен

преди 7 години

Банкнянският лъжлив нарцис не се беше появявал скоро.Бях се притеснил че пак е вдигнал кръвното.Не ми се чете за новата му ПР-акцийка, сътворена от Бъчварова,нито писаниците й във ФБ в профила на Лъжльото.