64

Циник

преди 7 години

Кой нормален човек се интересува от преврата в Турция? Жалко е, че не успя!Факт е, че Талипхан Ерсдухан се е засилил мощно по нанадолнището, и ще повлече Турция със себе си!Хак им е - безпросветните бюлюци - друго не заслужават!

63

EVET

преди 7 години

До Анонимен"летищшето на Мармарис ????"В Мармарис няма летище, ***, най близкото летище от Мармарис е Даламан на около 90км. До там Ердоган е отишъл сигурно с файтона :)

62

Ганьо

преди 7 години

До Димитър АсеновПревратът започна след 23:00 часа.-------------------------------------------ти на това през нощта ли му викаш? Пхахаххахзащо с тоз узунов да земете да си напишете истинските имена?

61

zzp nl

преди 7 години

Ta zatova li erdo treperese na telefona i podkanvase naroda da izlese na ulitsata i da mu spasi nasrania ot strah giz.Abe drugi *** nema li vsekide den za toz seytanin li ste cetem po novinite.

60

Анонимен

преди 7 години

Турция се превръщат на нещо като Северна Корея на верска основа.Ердоган е нагъл диктатор който въви по стъпките на Чаушеско, Кадафи и Садам.

59

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА Ердоган пристига в Истанбул с ХЕЛИКОПТЕР, от град Даламан,....- - - -Що бе, да не му се е развалил файтона ???

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен4. Няколко самолета излитат едновременно от 4 летища, които излъчват кода да самолета на Ердоган! ........- - - - -Теорийте на конспирацията ги знаем, но в случая дори не е имало нито конспирация нито теории !!! Тези неща можеш да си говориш със съселяните си в кръчмата ! Живеем в 21 век ! И не говори за някакви войничета в хеликоптери които "прихващат" съобщения и т.н. Не ни обяснявай и за някакви си 4 самолета излитащи едновременно от летищшето на Мармарис ????

57

Анонимен

преди 7 години

4. Няколко самолета излитат едновременно от 4 летища, които излъчват кода да самолета на Ердоган!А Ердоган пристига в Истанбул с ХЕЛИКОПТЕР, от град Даламан, който лети ниско и без светлини за да заблуди тези като теб, които ден и нощ се молят на Бог, Цариград да стане български

56

сапунка

преди 7 години

изнудвай ги за милиарди, дръж се на гости като изтърван от гората, пращай им хакери, *** и терористи, викай им "фашистки останки", ври си нахално гагата с грандомания, лакомия и агресия дето не ти е работа, досаждай с претенции на вечно ощетен, недооценен и дискриминиран от живота, пуйчай се величествено, дърляй се и репчай с всички, насаждай проблеми, където ги няма, пък после подсмърчай "ни мъ обичат" да хълцат кадъните

55

Анонимен

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ1. жертвите са 249, ранените с трайни увреждания са над 1500, и 10 са много все пак това са мирни цивилни граждани без никакви оръжия! да наричав 200 души малко е фашизъм2. и превратаджиите са хора, пред тях имаше цивилни, ако на теб в казармата някой ти нареди да стреляш пред цивилни които нямат дори прашка за самозащита ти ще стреляш ли.3. В Турция има разузнаване на като България, заплатаджии,и ДАНС витми

54

Анонимен

преди 7 години

Ердоган не става и за селски кмет,а турците ще го правят султан,ха,ха,ха!

53

Анонимен

преди 7 години

След помирението си с Русия, Турция започна да разклаща ЕС с действията си. Въпросът е дали помирението е истинско или имаше за цел да предизвика именно едно такова поведение у самозабравилите се турски политици. Няма да се учудя, ако турският елит бъде мотивиран да се позабрави още малко, след което съвсем неочаквано и за тях самите, руснаците да променят тотално позицията си и да станат отново освободители на някой. Политиката е мръсно нещо, така че нищо чудно, а и ЕС така просто ще рухне...

52

EVET

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪобиконвено когато пращаш 3 хеликоптера с войници с цел политическо убийство, те знаят кого трябва да убият

51

Анонимен

преди 7 години

Такива голями плакати на Ердоган ,едно време е имало на Сталин в СССР и Хитлер в Германия.Ясно е,от едно тесто са замесени и тримата.

50

Анонимен

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪПотърси и ще намериш той самия си го призна ***! Незнам какво се опитваш да докажеш, можеби че Ердоган е умен стратег, и че цяла европа печели от него, можеби до някъде си прав!

49

Анонимен

преди 7 години

До JulsТова за словна в стъклен магазин го каза той самия за Рутте, ти вероятно си ФЕТО, я бързо ДАНС да се самосезират!

48

Анонимен

преди 7 години

До EVET???? Ти какво ? да не би да искаш да ставаш поданник на султана ???

47

Juls

преди 7 години

Големият държавник умее фино да лавира между интересите на отделните сили и да печели дивиденти за народа си без да си създава врагове, Ердоган в политиката е като слон в стъкларски магазин, лидери като него в крайна сметка завършват зле, лошото е че междувременно могат да се превърнат в истинско бедствие за своя и за други народи. Ердоган не само че не е силен политик, той изобщо не е политик, а е най - обикновен хитър анадолски *** с власт.

46

Анонимен

преди 7 години

До ВреметоТо не е започнало още приятел, почакай и ще видиш, ако не видиш ще видят твоите деца

45

EVET

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪНе беше генерал а най обикновен редник в един хеликоптер! Промитите мозъци обикновено са глупави, особено ако са промити от кръстоносците!