308

карина

преди 7 години

А къде беше волята на ББ като за втори път реши да напусне нацупен и обиден - фръц и готово. Сега положението било предвоенно. Да си беше стоял на задните части да те видим ама не би - лееееекичко се изхлузи като чорап.

307

Анонимен

преди 7 години

Ами *** тикво какво ще стане Кърджали като сложи знаме - вадиш танковете и ги почваш, нали за това се буташ във власта, да решаваш проблеми. Ти си мишка и ще си хванеш полета за кравария, ами ние ще ти сърбаме попарата продажен родолюбецо...

306

ужасно

преди 7 години

Ужасно е когато тон в държавата и обществото дава един човек с нисък интелект, чел 7 пъти Винету, обремемен от своетокриминално минало и корумпирано и престъпно настояще. Как държават ще разчита на умни , естни и порядъчни хора , като човек с интелекта на Боко Тиквата е най-дълго управлявалият ни премиер в последните 30 години. Нима не разбираме, че тези личности: Доган, Станишев, Боко,-богятеят безсрамно за наша сметка, използват страховете ни и ни насаждат нови----Балканите са пред война?!

305

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПреди 2 часа попитах преди Борисов, какво голямо инфраструкторно беше направено?..........Така поставен въпроса навмежда на култ към личността " Преди Борисов" Уж, въпросният е лидел на дясна партия, уж демокрация, ала бала, а ТОЙ бил напрвил. Човек ще рече че от собственият си джоб го е направил. Имаше инфрастуктура, не сме били в пустинята и не сме носили вода с менци от кладенци. Кина , театри библиотеки, мосотове+ 2-3 млн население, което се изнесе по новата инфрастуктура. Е?

304

цимба

преди 7 години

На този селянин Борисов, не му ли писна да лъже хората и да ръси простотии?!?

303

А Н Т И

преди 7 години

България е в следсредновековно положение.С такива чорбаджии като Боко, дето имат страната си за бащиния.

302

Де, де....

преди 7 години

Де, да стане некакво гражданско мурабе , та да си оттепам на *** и партийни секретари от ДС/бкп!Ше видите вие...

301

С мирис на барут

преди 7 години

Буре с барут! А ние голи и боси без оръжие и армия! Боже, до къде се докарахме...

300

Анонимен

преди 7 години

Къде спа досега, бе? На балканите отдавна е не предвоенно, а направо военно положение. Още от Косово насам. А напоследък пък - съвсем военно стана. Тече война на работещите бели хора с елитите.

299

Един от Северозапада

преди 7 години

До ...340 Ей, баш умника, който ставаш, и разбираш от "департаменти"?На теб ясно ли ти е, че в тия департаменти даже до тоалетна не отиват, без да са съгласували, тоест, получили разрешение от премиера, за каквото и да е? Иначе-ще им изстинат столчетата.

298

Анонимен

преди 7 години

Той не я е хвърлил, а хората с вота , който не устойва Борисов, така ли?"Той не е хвърлил държавата в криза , ами вие с вота си за червен президент я хвърлихте"Еми добре, значи борисов има отново същият проблем, защото президентът е същият, който не го устройва, а ние имаме проблем, защото явно Борисов е склонен да предизвиква избори до тогава, докато не стане на неговото.Е, кажи сега по какво се различава от активистит на БКП?(не не комунист, но не съм и ***) просто анализираме.

297

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

.....то България ---винаги си е във "следвоенно положение"!КАТО --СЛЕД ВОЙНА!!!

296

...

преди 7 години

Ей умници няма само премиер има си отделни департаменти министри,полиция,прокурори и доктори полицаи ... Като българите са малумници кой ти е виновен ?! Просто не ставате :)

295

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен373 Преди Борисов е направено много.Толкова много, че 27 години се краде, и още няма свършване.А, да.Както казваше оня, дето Баце му разтриваше ушите, днес не може само да боядисаме онова, което е правено преди.

294

Иван

преди 7 години

А бе така ли се говори. Ти си предвоенен. Аман от глупостите ти.

293

Анонимен

преди 7 години

Преди 2 часа попитах преди Борисов, какво голямо инфраструкторно беше направено? За два часа само минуси и плюсове. Това е явно ...платени *** ...Няма факти няма диалог няма конструкция. Какво да говорим с вас повече. Като няма човек факти да говори става обикновен *** и популист.

292

Ердо султан

преди 7 години

Мерхабааа мерхабаа Бойко ага вече те повиших на паша и искам ти да удряш секирата във валията България...и не смей да ме крадеш,че ми требат долари да си напълня обувките.

291

tangra

преди 7 години

Хайде да не плашиш а ?Кой предаде набедените турци без съд и присъда и ги откара лично на границата ?КОЙ регистрира партия ДОСТ, абсолютно антиконституционно ?Всички сърбаме твоята попара толкова пропилени години, животи и хора !!!

290

Анонимен

преди 7 години

Не знам Бб кво е направил и какво не, ама знам че БСП преди 2 години дадоха ДАНС на етническа партия?!? Повече нямам какво да кажа. Това е нечувано в държавната сигурност по света .

289

Анонимен

преди 7 години

Боце, прати едно смс-че и спри войната! Ти това го можеш.