21

факт

преди 7 години

Валери Симеонов ,даваш ли си сметка ,че спасяваш негодника Сидеров,който те окраде.Това е безумие. Няма такъв *** като Валери С.

20

баш принципен

преди 7 години

И той като байрактаров е искал да е водач на листа!И други ще напуснат!

19

ф

преди 7 години

До изборите въпроса е с колко няма да влязат в парламента. Там ще са даже РБ ,но не и формацията на т нар Патриоти.

18

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Партийният...феодал власт не дава и акъл неще.Той решава еднолично съдбата на партийните си...крепостни,които го подкрепят за да откършат и те...къшей от партийната баница...опечена от вота на народа.Има баница,има...феодали;обратната...пропорция е невъзможна.

17

Анонимен

преди 7 години

Няма да гласувам за никой.От 27 г.се вартят едни и същи продажници.

16

Анонимен

преди 7 години

Огънят е по скоро от ДПС и БСП..Особено от ДПС. ДПС и патриотите са скачени съдове, едните не могат без другите, но прекалено силни патриоти не са удобни за ДПС защото ще ги изместят от ролята на вечния балансьор. А патриотите са удобни и за Герб и за БСП, но пък при червените проблема ,че с патриотите се борят за един и същ електорат...По възрасти хора с носталгия към силната държава от соца, към старата казарма, и т.н

15

Левски

преди 7 години

До ПатриотМи нали се борят да отидат на ясла да лапат.Политическите сили не са виновни изпълняват заповеди.Държавата вече е частна собственост след последните големи протести когато наредиха на Бойко да разпише 30-40 концесий.Тъй че винаги има и по -лошо социализъма ако ви беше лош след него вече е демокрация радвайте се и знайте винаги има по-лошо........не народ а ***.

14

Обективно

преди 7 години

Е сигурно е бил важен за НФСБ щом беше председател на Комисията за борба с корупцията и конфликтите на интереси, най-опасната комисия, дето може да види сметката на всеки властник. Просто не обича Волен, има дела, те по принцип в началото на 43 нс НФСБ и Атака се дървареха всеки боже ден...Сега коалиция. пари при пари отиват. но от тримата най богат и тарикат е Краси Каракачанов.той има и повече качества от тях де, да бъдем обективни..хехехех

13

баю

преди 7 години

За патриот трябва да имаш харизмата и силата да обединяваш хората! Думата патриот тези изобщо знаят ли какво означава? Патриотизма е това нещо което обединява съмишленици в борбата срещу тези които угнетяват народа. Къде са им съмишлениците? Колко народ са приобщили? Една Или две шепи? Неможе да претендираш че си патриот а в същото време да те ползват като златно пръстче същите тези против които си възстанал. Е това патриотизъм ли е или начин за печелене на мангизи? Егати патроитите срам и позор

12

Анонимен

преди 7 години

Тия мошенници са ми последна грижа.

11

Левски

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАНе говори тъй за златния век на България,защото я няма вече държажицата строена 45г.

10

Анонимен

преди 7 години

Все още кампанията е в начален стадий и възрастните хора в ядрото НФСБ не знаят за Сидеров и Чукалов. Предстоят изненади. Валерката си повярва, че е най великият артист, но цирка е с друга програма. И така, ДС-развиван кадър, инженер и не знам, как да го напиша за третия, с това измислено образование - то средно ли е висше ли е, но със сигурност валидно за Троянския а-нален манастир и смешна присъда/за пример на всички, които могат да изъврш. хулигански деяния/ се канят да ни управляват. Ура !

9

Анонимен

преди 7 години

Как па поне не се роди един истински Патриот да поввде нащо робско племе нанякъде!!Впрочем,роди се един Левски!!Но и него продажните чорбаджии го предадоха на султана да го обеси!!Мир на Душата Му!!Помним Те Апостоле!!

8

Анонимен

преди 7 години

Започва да лъсва схемата "патриоти".

7

Анонимен

преди 7 години

Тиквата почна пак с мизериите

6

Анонимен

преди 7 години

Борисов по същия начин разби Атака и БДЦ-то!Сякаш личи неговия почерк, напълно в негов стил!

5

Патриот

преди 7 години

Те и патриотите едни патриоти- бити карти. Събраха се, че заедно да минат 4% и ревнаха срещу мажоритарния вот защото знаят, че мажоритарно са неизбираеми. *** то като погледне човек кое и е наред на тая държава та да и са наред и патриотите. Жалка история. Събрали се неудачник , ненормален и неграмотен.

4

Тиквуний Ленторез I

преди 7 години

Най-читавите им хора напускат! Или наистина Симеонов и Каракачанов играят двойни игри или Тиквата ги е купил за да свали доверието от патриотите и да вземе повече гласове!Боко сме го виждали да прави такива интриги и игри!

3

Анонимен

преди 7 години

Бат Валери нещо остана самичък!Нищо ,Воленча ще ги замести без да се извинява!

2

Анонимен

преди 7 години

Че то какво ли е истинско и непреднамерено на таз мутренска територия. Всички дето правят партии ги правят заради субсидиите. Ако се спрът субсидиите мераклиите за партии ще свършат. На кой му пука от тези че народа мизерува? Чак телевизии си имат двама от тези псевдо патриоти. Единият я е кръстил скат а пък другият на гръцка буква алфа. Егати патриотите! Патриоти са били БОТЕВ ЛЕВСКИ които без да имат облаги са се борили за свободата на народа! А тези за патриоти ли се пишат? Егати патриотите!