18

Анонимен

преди 7 години

И това добра заплата ли е бе наглец, що ти не вземеш да караш автобус пп 10 часа в трафика на София

17

Анонимен

преди 7 години

Много хубаво. Взимат по 1500, а лекари и учители взимат много по-малко от тях. И само не ми кзвйте, че труда на шофьорите е по-труден. Само да кажем, че от лекарите зависи човешки живот, също така се дават и нощни дежурства. Само да кажем, че учителите изграждат характера на децата, училището е втори дом. Плащайте. После не се чудете, защо в България необразованите хора ще са повече от образованите. Депутати иддиоти.

16

Анонимен

преди 7 години

4e dobra saplata vsimat 1500 lv ne e malko na m koi pensioner vsima tesi pari a sa karali 40 45 g s pensii 200 lv. Besobrasie gerb kalfin dokaraha pensionerite do miseria ama schte im se vraschtaü

15

Анонимен

преди 7 години

Защо не коментираш заплатите на директорите и шефовете в градския транспорт, твойта също? Занимаваш се със шофьорите които работят без почивки, стават в 03 часа и се прибират в 02 часа. Засрами се.

14

Анонимен

преди 7 години

Кога държавата,ще обвърже стартовите заплати по браншове със закон!!!Както се формира депутатската например!

13

Анонимен

преди 7 години

Е добре де никой ли от Вас не се притеснява от факта че го возят хора, които работят по 25-26 дни в месеца и немогат да си ползват почивките, а тия дето слагат шошьорите на градския транспорт в групата на ниско квалифицираните са смешници

12

Анонимен

преди 7 години

Шофьорите взимат по 1500лв., продавачите взимат по 1000лв. и нагоре,.......не знам какви още там едва завършили взимат по сумати ти пари и пак няма кадри за нискоквалифициран труд - защо, защото ги мързи! А тези които са инвестирали в себе си, образовали са се...........какво, работят за по 500, 600, евентуално в най-добрия случай до 1000лв. Защо, защото в България квалифицирания труд е евтин. Е не се чудете защо тогава квалифицираните хора напускат страната!

11

Анонимен

преди 7 години

Крусев, защо не кажеш колко е основната заплата? До октомври 2016 беше 804.50лв. От октомври 2016 стана 874.50лв. Това,че хората работят без почивки по 10-13 дни и по 3-4 почивки месечно което не е законно, защо не го коментираш. Да се сезира инспекцията по труда и да се направи проверка и ревизия в целия ЦГМ.

10

Анонимен

преди 7 години

1200 е ниска заплата за напрежението и отговорноста, която носят, за сравнение тираджия поечели между 3-4000 и не му се налага да кара в градски трафик

9

Анонимен

преди 7 години

Човекът се бори за правата си и това на другите шофьори, а те го уволняват. Дааа, диалогът ви е перфектен.

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа учителите нямаш право да говориш, вижда се, че си неграмотен!

7

голф от перник

преди 7 години

сега шушляка да го съдят за пропуснати ползи. капитализъм, майка, да си трае, че и за 600 кинта ще довтасат от провансо.

6

Анонимен

преди 7 години

А незаконните контролиори и те на толкова............

5

Анонимен

преди 7 години

Тия синдикални организации са само за парлама!Никой не може да накара работодател да подпише колективен трудов договор,ако той не иска!Трябва основна промяна на кодекса на труда!!

4

Пацан

преди 7 години

"Целим през следващите няколко години средната възраст на автопарка в автотранспорта да бъде между 5 и 7 години" Ще либерализират и този публичен сектор явно. Тогава и билетчето ще стане 3-4 лв.

3

Анонимен

преди 7 години

1200 лева е заплатата добре,но като изпаднеш със закъснение повече от 3-4 минути те глобяват , климатиците ако не са на икономия пак глобяват , и то пак шофьора се прибира във вкъщи с 900/1000 лева , но пак е малко като си на ден 10 часа зад волана и почиваш 3/4 дена месечно.Много е прав този от дружба , който направи протеста , но не са прави тези , който не застанаха зад гърба на този смел шофьор който си търси правата!

2

Българина

преди 7 години

А защо учителите са на половина питам? Това герберастката политика, тук да останат само шофьори и сервитьори

1

Анонимен

преди 7 години

Я този да обясни за да вземе 1500лв колко изънредни часове трябва да е заработил шофьора и дали е законно.Времето за работа и уоравление е строго регламентирано.Ако стане ПТП и водача е работил повече кой е виновен?