13

М, да ...

преди 7 години

За мен проблемът с МРЗ е изкуствен и откловяване на вниманието от истинският/реалният такъв от правителството в оставка! Дали не е по важно хората за получават навреме заплатите си, а не по високи доходи, па може и да не се изплащат! ГЕРБ отказа преди години да гласуват з-н който да вкарва работодатели които не изплащат заплатите на наетите от тях персонал!пп. това е поредното неетично, некоректно и популистко активно мероприятие на правителството в оставка - ГЕРБ!

12

Анонимен

преди 7 години

Вдигането на МРЗ е единственив начин по-който правителството да влияе върху вдигането на доходите. Акотова не ставаше по административрн начин. МРЗ щеше да бъде все още 150 лева а средната заплата около 500.

11

Анонимен

преди 7 години

До Работникпроизводителността на труда е една голяма заблуда.Не може един да произвежда автомобили ,друг да произвежда домати и накрая и двамата да имат по 10 милиарда оборот.....много зависи какво се произвежда,те на запад да не са с 10 ръце

10

$£?&#16

преди 7 години

Деца, тези работодатели да неби икономиката да и е бащиния. За някой вече е.... Може ли Властта да прави отстъпки на бизнесмените. Може, навремето по време на приватизацията власта говореше, че трябва да се толерира бизнеса зада укрепне и се развива. Е то вече станаха около 20 години в полза на бизнеса. Главната подробност е, че в бизнеса са от ДС, МВР, БКП......

9

rabotodatel

преди 7 години

Който не му харесва, това което получава от своя работодател... ами да стане работодател, като е толкова кадърен.

8

М, да ...

преди 7 години

ГЕРБ нещо много са активни в последно време!

7

Нас

преди 7 години

Ами СИНДИКАТИТЕ да се размърдат и да си заслужат заплатите !!! Има и друг начин да накараш работодател да вдигне заплата !!!

6

ивчо

преди 7 години

стачки пивсеместни,като в Гърция, тук и да цъкаме файда уок.. Да им спре производството, да секнат мснгите, да усетят че някой им рабити не зада оцелее като каторжник, а да живее като човек в 21 век. Те евроатлантическите ценности не са само да се оплюва Русия ами да се прилагат на практика в държавата ни.....така поне ни убеждават :)

5

...

преди 7 години

До реалистТочно така.Да им дадат на тях по 200евро на месец да си гледат семейства да ги видим тогава

4

реалист

преди 7 години

БЪЛГАРСКИЯТ РАБОТОДАТЕЛ Е ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО НА ХОРАТА.НЯМА ТОЛКОВА АЛЧНИ ХОРА В ЦЕЛИЯТ СВЯТ

3

Работник

преди 7 години

Скоро слушах работодатели,че производителността на труда в България е 49% от производителността в ЕС.Защо тогава не ни дадат 49% от техните заплати?Алчността на българските бизнесмени няма край.

2

Боби

преди 7 години

Васил Велев е подръжник на БСП. А те УЖ са за добруването на пролетариата.

1

Барабата

преди 7 години

Крайно време е да съберем някой лев за тия работодатели чрез SMS - и