83

u4en

преди 7 години

Все по често се цитира ген. Пиночет извел Чили до водеща икономика в Лат.Америка а именно :" Убии комунист - спаси страната "

82

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ оставят държавата на добре подредената мафия.Четете в Бивол за Хитрино.Как се замитат следите на нашите

81

Анонимен

преди 7 години

Гербаджию, я разкажи и за заемите и за дълга и за кражбите ! Апропо Какво стана с най-честния генерал на БХ дето опраска ВМА с над 200 000 000 и дето си ***,че и още е генерал ?

80

Анонимен

преди 7 години

112, ОТ КАК ГО НЕМА ТАТО СПРЯХА СТРАШНИТЕ ЗИМИ И 120 КМ ПОРИВИ НА ВЯТЪРА И ПРЕСПИ 2, 3 М СИ Е НАПРАВО МОРСКИ БРИЗ- ТИ НА МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ ЛИ СИ, СПРИ ГО ВЕДНАГА И СИ ПИЙ ВИНЦЕТО ЧЕ ЕПТЕН ТИ СА Й СПЕКЪЛ МОЗЪКЪТ- ОТ ДЕК НА ДЕК ША ПИШЕШ ПРОСТОТИИ

79

Анонимен

преди 7 години

Тотално разбити държава, институции и регулатори

78

Анонимен

преди 7 години

При второто управление на ГЕРБ (не че първото беше нещо по различно) станахме свидетели на едни от най-високите нива на корупция, без малък и среден бизнес, с тотално разбита политическа система, с напълно корумпирана съдебна система и всевластваща прокуратура.

77

Анонимен

преди 7 години

КОГАТО СИСТЕМНО ГОВОРИШ ЕДНО, А ВЪРШИШ КОРЕННО ДРУГО ТЕ МЕТВА ШИЗОФРЕНИЯТА, ТА ТОВА СЕ СЛУЧИ И С НАШИТЕ ДЕТО СЕГА ЗАПОЧВАТ НЕЩО НОВО И НЕ ВИЖДАНО, АМА ДА ПРИПОМНИМ КАКВО ПРАВЯТ ЛЕВИТЕ ПАРТИИ ЧЛЕНКИ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ-13 И 14 ЗАПЛАТА, ЕДИН ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО ЗДРАВНООСИГУРЕН- ВСИЧКИ ПОЛЗВАТ БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И СЪОТВЕТНО ЕВТИНО ЛЕЧЕНИЕ, МИН ЗАПЛАТА ОТ 1600 ЕВРО В ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВИ В ЕВРОЗОНАТА- НАШИТЕ ВЪВЕДОХА ВАЛУТЕН БОРД ЗАРАДИ 1500% ИНФЛАЦИЯ И ПЛОСЪК ДАНЪК- БЕДНИТЕ ОЩЕ ПО Б

76

Анонимен

преди 7 години

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРИ ГРЕБ - РАЙ ЗА ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ В СИСТЕМИ ОТ ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ ЗА РЕКЕТ И КОРУПЦИЯ В "ДЪРЖАВНИТЕ" ИНСТИТУЦИИ!

75

Анонимен

преди 7 години

За пръв път в живота си /а вече съм на 42/ виждам да се затвори половината страна заради снега. Това даже и при Тодор Живков не се е случвало, а тогава имаше къде по страшни зими. Правителството и медийте наричат това БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ, аз го наричам БЕЗСИЛИЕ! Окрадени пари за почистване, наети съмнителни фирми с още по-съмнителни оществени поръчки...е няма как да стане БЕДСТВИЕ Е НАИСТИНА

74

Анонимен

преди 7 години

Време е ГЕРБ да си ходят. Да се проверят всички обществени поръчки за Снегопочистващите Фирми. При кои свързани с ГЕРБ фирми са отишли. Стига са крали. Време е да им разследват всички министри.

73

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - "Плай цвъ цвъ, че на следващите избори дано да не ви се отвори парашута!"а-а! Не се кахъри! Шъ съ отвори, пак шъ съ отвори!

72

Брат Вурст

преди 7 години

Брей, комунист да каже нещо вярно, това си събитие. Обаче е напълно прав. Хареса ми един коментар от Кафето, ако през януари е +30 градуса, това е катаклизъм.

71

до 105

преди 7 години

А защо герберска поддлого трябва да купуваме зимни гуми, след като тиквата затвори държавата. Къде да караме с тях? Пък и не можем да изкараме колите от паркинга, защото и улиците са непочистени. Няма да плащам данъци на крадливите управници, да им върша работата. Мога ли да разчистя 300 м улица с греблото.

70

Анонимен

преди 7 години

Бедствието ще свърши след 22 януари, а през април ще празнуваме краят МУ! Дано никога повече некрофилите не вземат властта! Да спре унищожението на българите и да се радваме на повече млади хора по нашите земи!

69

Анонимен

преди 7 години

ЗАЩО няколко министерства, барабар с министрите си, че и онзи така наречен премиер денонощно нагнетяват напрежение и създават психоза в населението.-----------Защото вие червените каскети не разбирате от един път като ви казват да си сложите зимните гуми на таратайките, да си налеете течност за чистачки за 3 лв, да не пътувате във виелицата защото с 30 годишните си таралясници задръствате снегопочистването.Те затова!

68

до 101

преди 7 години

Така е. Тя България затова умря защото комуниститя са на власт!

67

Анонимен

преди 7 години

Хора ***(палят се, умират от недохранване(хасково),зъзнат по пътищата) и то всичко по времето на ГЕРБ!!!!!-----------Да, който не работи се пали от мързел зъзне от глупост понеже сто пъти ви казаха да не пътувате .Но такъв вие е мозъчният потенциал, такива са ви избирателите на вас от БСП!

66

Anonimen

преди 7 години

-ДЯДО КАКВО Е ТОВА ББЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ?- ПРЕДИ ДЯДО ГО НАРИЧАХМЕ СНЯГ. СЕГА ДЯДО Е БЕДСТВИЕ...Типично в стил ГЕРБ

65

Анонимен

преди 7 години

Кирил Добрев-Премиер !!!

64

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА в момента все още чистим с остаряла и вече ненужна техника! И точно тук държа да обясня,че особено ГЕРБ и Борисов,УНИЩОЖИХА България!------------------Чистите със стара техника, защото вие от БСП фалирахте за този период точно три пъти България - веднъж при Луканов, втори път при Виденов и накрая при Орешарски.Нещо да кажеш?