17

Германеца от Герман

преди 7 години

Тази пасмина трябва да се измете до последното мюсли от България.Работил съм с афганистанци, сирийци, мароканци и египтяни и мога да твърдя, че няма по-големи мизерници, подлизурковци, мазници и *** на г.....е. Всички до един искат да си клатят карката, да чоплят семки, да редят броеници, да правят малки *** и да смучат социалки от данъците, които ние плащаме. Вън от България, вън от ЕС, мачкай до последно.....

16

Анонимен

преди 7 години

Пак ли *** се запрегръщаха и зацелуваха с бежанците.Ей боже господи магически са тия бежанци .Само да ги мернат бг политиците и веднага им се хвърлят да им задоволяват желанията и капризите.

15

Анонимен

преди 7 години

Като не искат в лагери да си останат в Турция.То и аз искам бяла ханъма и сега веднага.

14

насила хубост

преди 7 години

До Анонименрус, не дразни Зевс, да не ги пусне на свобода откъм Армения въпреки договорките

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Защо не се измитат от София а всеки ден идват все повече?Ходи до малкият Бейрут да видиш близкият Изток много близко.В скоро време очаквам кметицата да почне да им строи джамии.Напротив тука им е хубаво манджа,ниски цени,готини жени за обарване и евтини ***,корумпирани куки,кмет мрънкащ за повече толерантност премиер полуарабин.Практически нямаме неонацисти да ги палят и бият.Единственото тегаво нещо е ,че са много разглезени и 5-10 градуса и се струва арктически студ.

12

Перата

преди 7 години

Снощи Нинова критикува за ситуацията в Харманли, а в същото време кметът, който се съгласи, лагерът да е от отворен тип е тъмночервеният Михаил Лисков. Няма други толкова долни *** като комунистите.

11

Василев

преди 7 години

Селяни, в Близкият изток има много нефт!А той прави живота ви по уютен,по луксозен,лек и изпълнен с блага!!!Селяни, от вас се иска само да се трудите неуморно ,творчески, разкрепостено, а обезпечението на суровините оставете на нас!!!Агент Рик Дейвидсън!ЦРУ!!!

10

ИСТИНАТА

преди 7 години

Не е луд, който яде баницата, а онзи, който му я дава.В случая вината е на Бойко Методиев Борисов, който пусна тези ислямски терористи в България.Другото е ала-бала и приказки за наивници.Меркел и Борисов са за затвора !

9

Сп???нс

преди 7 години

На това което видях из интернет ми стана ясно , че въпросните същества имаха една-единствена цел , да предизвикат полицаите да използват сила срещу тях , на мен също ми се щеше да им бяха хвърлили една гора бой , но от МВР успяха да не се поддадат на така дирижираната провокация .

8

Анонимен

преди 7 години

Виновен е човекът който е издал заповед полицайте да стоят и да ги бият.Няма закон в България който забранява на полицай да се отбранява адекватно в случай на нападение.Те и самите те разправят глупости "вързали им били ръцете заради законите" Те също би трябвало да знаят има си процедури какво се прави при ескалиращи масови безредици,агресивни тълпи и тн.Предполагам газове,вода,кучета а за по тежките случаи белезници шутове и палки.Дригият вариант е шефовете им да праеят неква игра.

7

сминдух енд чесън

преди 7 години

След случилото се на два въпроса не мога да си отговоря.Защо шепата афганистанци не са си вече в Афганистан и защо всички фитилджии у нас са свързани с комуниситическата ДС от едно време.

6

Анонимен

преди 7 години

Идва сибирския студ при тях зима няма сами ще се изметат надали са виждали минус 30 ко не са морето е голямо

5

Анонимен

преди 7 години

Ако протеста беше на българи които хвърлят камъни, полицаите щяха да ги пребият и убиват!Обаче тия нали са мюсюлмани...сакън...да се чуди човек на кого случи полицията която ние храним?

4

Анонимен

преди 7 години

Бунтът е предаван на живо по интернет от самите красти! Ето ти организация за която никоя БГ телевизия не може и да си мечтае.Ченгета,стегнете се - може да ви колят и да ви бият ама вие не ги закачайте иначе на Бойкича ще му размахват пръст в Берлин.Среден. Ако ви писне винаги можете да си го изкарате на някой български сополанко- само внимавайте да не е ром.Ромите са неприкосновени.

3

Nadia Nikolova

преди 7 години

Разнообразието е хубаво нещо,но ние сме прекалено различни.Те искат да превземат Европа и да я ислямизират като напълнят градчета и села с джамии.Не трябва да се допуска ние да станем малцинство и те да диктуват дневния ред.

2

Анонимен

преди 7 години

Ще плачите с кървави сълзи за бай Тошо.

1

zeus

преди 7 години

Дотук с мита за образованите и възпитани мигранти, време е да наречем нещата с истинските им имена: това са организирани нашественици!