81

художника

преди 7 години

Съжалявам, че отидох да гласувам. Проф. Герджиков добре го каза: "Не може моят глас, като професор да е равен на гласа на неграмотния ром". И ще завърша с "прозрението" на пожарникаря: " Такъв ни е мат`ряла" Само промяна в изборния кодекс ще оправи нещата.НЕГРАМОТНИ И ВЪЗРАСТНИ НАД 70г. да НЯМАТ право да гласуват.

80

аман

преди 7 години

Народе, струва ми се, че си започнал да се събуждаш от дългия летаргичен сън! Време е!

79

Анонимен

преди 7 години

До не, не еРадев не е, и никога не е бил комунист за разлика от Цачеваа, която и сега мисли и се изразява като комунистка. Имам спомени от онова време. Много добре си спомням как се изразяваха *** и какво сияйно излъчване имаха.

78

Радо

преди 7 години

Теглете всичко каквото имате от банките хора!!!!!!!!!!! ИДВАТ БСП+ДПС на власт!!!.......Почват се банковите фалити, пирамиди, Луканови зими, Виденови зими, спиране на Еврофондове......

77

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов - женски полов орган .

76

Анонимен

преди 7 години

Удар за Бойко Борисов!................................не,удар за България.защото ще се върне всичко от преди 1989-та. поне това се вижда и от най-простите. това е мечтата на пенсионерите,дето уж са много бедни,а събират по 400 лв. за "дарение".

75

бг

преди 7 години

Еми на всички разбирачи като номер 79, им препоръчвам да отидат до Сърбия, а да не лъжат :))).......... Ще се върнете като в 90-те в България :)))) Няма такава беднотия.... Плюйте, плюйте по ЕС! Наричат ни европейци и ни гледат все едно господ е слезнал от небето...

74

Анонимен

преди 7 години

До бг 76Я ти по-добре се разходи в Северозападналата ни България, да видиш там дупки и стари коли.....от ес!!!!! За хора....не се знае, дали ще видиш....празни къщи....***! еуропката е нашата СЪСИПИЯ!!!!!

73

Анонимен

преди 7 години

До Jonрано сте се дрогирал в понеделник....

72

Анонимен

преди 7 години

То па един народ... Сега вярва, че СлИви е голям политик.

71

dido

преди 7 години

Е с досегашния клоун за президент и предложена някаква лелка, не ставаща за нищо, няма как да очакваш да спечелиш. То бива да се подиграваш с народа и да смяташ, че всяка чистачка която подхванеш можеш да направиш президент. Избора им за кандидат президент беше ужасен, въпреки отрицателното мнение за предишния. А да заплашиш народа, че ако не избере твоя кандидат ще направиш държавна криза е направо трагично.

70

не, не е

преди 7 години

Не, поледата на Радев, не е победа на комунистите. 1. Защото и Цецка и Радев са комунисти. 2. Защото има и втори тур. 3. Хората гласуват срещу управлението на мафиота Борисов. И днес съобщиха,че продължава България да затъва--по назад в крласациите за жизнен стандарт, свобода, икономика и здраевопазване, по - напред в корупция и лошо управление. Извод: Всеки народ си заслужава съдбата. 10 г. народът гласува за един престъпник, целува му ръка--а сега плачат. и ще плачат. Ува плача и аз с тях!

69

бг

преди 7 години

до 79, хахахахахаха позабавлява ме...

68

Анонимен

преди 7 години

i plesanaa ru4i4ki tikvite i se spleskaabria oti sa po piponite mlatite be kauni9 s kratuni be?CEC CA4EF se samosase4e, se4i CEC CA4EF Se4i!- i posle diplomkata nebila rukodelie na spec slujbite ot totaliralizmata

67

АНОНИМЕН

преди 7 години

До кога наще управляващи ще слушат единствено западняците, я не собствения си народ? Народът по форумите 90 % ненавиждат ГЕРБ и цялото управление. Не смятам ,че хората подкрепили Радев са доволни, че е Натовец и слуга на САЩ. Ако бяха избрали исткински левия Каракачанов щяха да видят реално ляво и народно управление от президент Патриот като Каракачанов. Това че и София вече е против Герб е супер, но от двете злини ще избера по-малката и ще подкрепя Радев за неделя.

66

Анонимен

преди 7 години

В СЪРБИЯ И МАКЕДОНИЯ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ. ИО ТОВА ЗА КОЛИТЕ НЕ Е ВЯРНО.Ако не беше управлението на гербАрите и у нас доходите щяха да са по-високи, а ние сме по-бедни и от сенегал.

65

Анонимен

преди 7 години

76, преди 2 седмици бях в Сърбия, Нови Сад. Сръбски знамена, руски знамена, останалото е дупки, стари застави, хора с размъкнати анцузи, рушащи се сгради и кал до ушите. Ниш е даже по-зле.

64

бг

преди 7 години

Скоро ходих в Сърбия, там живеят 20г. назад и карат коли от преди толкова, а къщите им се рушат... Ей така щяхме да сме и ние без ЕС!!!

63

Мили ми

преди 7 години

Мили ми западни държави, имахте 26 години да ни покажете преимуществата на съюза с вас пред съюза с Русия. Ама пуста алчност и враждебност. Не съм за зависимост от Русия, аз съм за независимост на България.

62

Анонимен

преди 7 години

ДУМАТА НА БОРИСОВ НЯМА СТОЙНОСТ.ЗА НЕГО НЕ ВАЖАТ ПОНЯТИЯ КАТО ЧЕСТ И ДОСТОЙСНСТВО.СЕГА ГО УВЪРТА КАТО ЕВРЕЙСКИ ТЪРГОВЕЦ, НЕ БИЛ КАЗАЛ ТОВА,А ОНОВА. ДРЪН ДРЪН.