24

Ха Ха Ха

преди 7 години

Не били компютри а компоти и не сме ги изнесли а са ни ги върнали!

23

Анонимен

преди 7 години

Голяемият резил за България с тази Кристалина Георгиева имаше като резултат по-бързото избиране на Гутериш. Ирина Бокова беше единственият реален конкурент на Гутериш, но Бойко Борисов и Митов се погрижиха да я отстранят.

22

Анонимен

преди 7 години

Значи... кой на кого и какво е целувал.... Така ще говориш, когато имаш доказателства.И на мен Путин ми е дохал, но като няма как да докажа, не мога да говоря. Бяхме само двамата, на плажа н Приморско, той беше млад курсант от школата на КГБ, с едни сладурански, дръпнати оченца... Аз бях млад левент....

21

zeus

преди 7 години

И каква стана тя, Бокова като независим кандидат, със свалена подкрепа от правителството, е втора. Едва ли има по-голяма външнополитическа излагация в новата ни история! Баце постигна недостигнати от никого висини и ни закопа тотално пред очите на целия свят!

20

само питам

преди 7 години

"Експертина" Митов кога ще си ходи? Дайте му едно камионче на връвчица да разхожда и "бу-бууу" да вика, че толкоз му е акъла. А баш баканина кога ще се изходи пак по въпроса за "уникалната" "кандидатка". И въобще, изхожданията му - Румчето Желева, Дянката, ирландстаката пастирка, КриСталинка кариеристката станаха много и почна много да мирише.

19

1

преди 7 години

А защо трябва да е жена ?Не се ли избира най - подходящият кандидат според опита и способностите му ?Това не е ли сексизъм на най - високо ново ?

18

Анонимен

преди 7 години

Ами това е техният стил на управление - всеки ден с ново мнение...За какво беше това напъване за Кристалина? За да се изложим за пореден път и да покажем, че не сме единна нация.

17

Анонимен

преди 7 години

Пупи, Пупииии, за член не те имат, пиле кремълско.Я си направете с Рамзан Кадиров, Лукашенко и другите протежета едно ваше ООН. Барем някой да те има за човек.

16

сминдух енд чесън

преди 7 години

На фона на предстоящата утрешна победа на футболните национали над Франция това събитие изглежда маловажно и незначително.

15

Поручика

преди 7 години

Ну, "братушки", Болгария запомнить, как Россия проголосовала!

14

Анонимен

преди 7 години

За пореден път Боко доказа по блестящ начин, че е нищо не разбира от политика, а само от полит ибрикчийство към Меркел.Оставката, момче!

13

Извънредни новини

преди 7 години

От ООН в последните минути: Бойко с посрани ***, Бокова е втора, Кристалинка осма!!!

12

хм

преди 7 години

До 15Резила е за нас, за съжаление, на него какво му е... ще дигне рамене - големите се разбраха, я тут не при чем. Кристалинището му и то. Плюят я, тя си мисли че дъжд вали.

11

луди

преди 7 години

До Анонимен 13Ти добре ли си?имаш нужда от лекар?

10

Там

преди 7 години

Идват избори покажете къде е мястото на предателите от ГЕРБ.

9

To6

преди 7 години

Най-после се намери човек в лицето на Соломон Паси да каже истината - Борисов, ти сгреши, изложи България и трябва да се извиниш на народа и да напуснеш. Евала, шапка ти свалям г-н Паси. Той каза, че това е най-големия външнополитически гаф от последните 26 години. И е прав. Смешните журналисти от Нова ТВ всячески защитаваха премиера, ама на.Явно премиера има лоши съветници Меркел, Юнкер и т.н. и трябва да ги смени, но и неговия капацитет си е толкова. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ ЗАДА СТАНЕТЕ ЗА СМЯХЛ.

8

хм

преди 7 години

Българката Ирина Бокова, която е генерален директор на ЮНЕСКО, е на второ място в надпреварата за поста генерален секретар на ООН. Това сочи нов анализ на агенция Ройтерс, цитиран от БГНЕС, разпространен преди минути.Тя се нарежда непосредствено след фаворита Антониу Гутериш, който днес трябва да бъде избран за наследник на Бан Ки Мун начело на световната организация.--------------------------Орезилиха ни всички до един с това бабище.

7

слепи ли сте бре

преди 7 години

Борисов предаде България и Българката Ирина в полза на Германия!позор

6

Василев

преди 7 години

Селяни, знаете ли за какво е създадена ООН???За да могат великите сили да гърчат малките държави , след като са гласували закони и разпоредби, които самите великите сили не спазват и няма кой да им търси на тях отговорност!Кой санкционира САЩ. че нападнаха Ирак без резолюия на ООН?Или Руската Свина как анексира Крим и навлезе в Източна Украйна?Примери мога да ви давам цял ден за войни и агресии на великите сили!Селяни, измийте си гурлите и отивайте да заработите лихвите на ФЕД,МВФ и СБ!ЦРУ

5

Анонимен

преди 7 години

Жени? Аз пък видях две червени бабички кандидатстващи за шеф на ООН. И двете приличат на Цола Драгойчева. Логичн ое ,че сега избраха червен дядо от Западна Европа.ГЕРБ направиха и втора грешка - пробутват ни поредната червена баба за президент. Жена за президент става, но да е като хърватката г-жа Китарович или новата президентка на Естония. Като ги погледнеш - иостински жени, а не червени бабички дето приличат на баба Меркел!