37

Анонимен

преди 8 години

Който се осмели да плюне по Динко, езика му да изсъхне.

36

Западноевропеец

преди 8 години

Хората харесват силни и умни хора като мен, Динко и Борисов!

35

Анонимен

преди 8 години

До HANNS GRUBERА ти си малък лЪпач за дребни стотинки

34

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До Ямболия до Гошо ТъпоБраво...успя,като пишеш в Гугъл-Най българския квартал в Ямбол -и излиза като трета...статия Каргона.Все пак...успя да научиш нещо за Ямбол и това не е...малко.

33

HANNS GRUBER

преди 8 години

ДИНКУ БОЗАВИЯ Е САМО ЕДНА ВИТРИНА, ЕДИН ПОСТАВЕН ПЕРАЧ НА ЕДНИ ЯМБОЛСКО - СЛИВЕНСКИ МУТРЕТА, КОИТО ДАВАТ ЗАЕМИ СЪС 60 ПРОЦЕНТА ЛИХВИ.МАЛЪК ПЕРАЧ НА ПАРИ.

32

Ямболия до Динко

преди 8 години

"Доброто момче"............

31

Ямболия до Гошо Тъпо

преди 8 години

Каргона

30

от Ямбол

преди 8 години

Динко мутрата и перача на пари ли? Него ли хвалите, *** народе? Динко Бозавия, същият, който пере парите на Камен Жeлев, син на известния комунистически престъпник Георги Жeлев. Напишете в Гугъл "Кредилайн" и четете, *** народе. Освен това всички в Ямбол го знаем Динко Бозавия, че е каналджия и реално е отговорен за доста от бежанците, които киснат в момента София, пък и в цяла България. Той лови само тези бежанци, които не си плащат. Но нищо, кефете му се, *** народе...

29

Stereo

преди 8 години

Едната истина е, че Динко е с празна глава. Другата истина е, че Динко е звезда.Невероятна история, достойна за подражание!

28

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До ЯмболияКато си...ямболия,в което аз силно се съмнявам,ха кажи кой е най...българския квартал в града,от време оно.

27

Анонимен

преди 8 години

динко е пич и че е богат вие които го плюете се обърнете към родителите си и ги питайте защо са ви родили толкова ....ограничени умствено

26

Анонимен

преди 8 години

С бизнес се бил занимавал милия. И изведнъж рязко бизнеса му тръгна и той си купи кола за 170 000лв :) Не ме ядосва това, че спира мигранти. Ядосва ме, че се прави на огромен патриот, а го прави само и единствено заради парите, които краде от тях. Аз не съм убеден, че задържаните от него мигранти са върнати ? Той ги хваща и ги пращат в общежития ? Какво точно постига освен, че ги обира ? Ако не ги "залавяше" можеше да минат транзит и да напуснат страната. Сега трябва да седят тук...

25

Ямболия

преди 8 години

Динко,стига писа коментари с ценизми,*** ги трият веднага,всички те знаят колко си ***...

24

Анонимен

преди 8 години

Ами, щом един такъв ***, със съмнителни доходи го направиха национален герой, правете сметка в каква държава живеем.

23

Ямболия

преди 8 години

Срам ме е....Цялата ни държада е Динковищина....Простотия до шия...

22

Lothbrok

преди 8 години

Трябва все повече българи да като Динко, и да не допускат варварите мю.сюлмани по нашите български земи, защото те са убийците на човечеството, за това в средновековието е имало рицари кръстоносци, за да защитават Европа.

21

ето това е!

преди 8 години

....Хората харесват мъжкарите, аз съм мъжкар. Затова харесват и Бойко Борисов... ЕТО ТОВА Е МАНТАЛИТЕТА НА БГ ***..НАРА...ЗАТОВА НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ,ЧЕ.... ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ БИЯТ ЖУРНАЛИСТИ, БАТКИ..ПРЕБИВАТ ХОРА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, ЗАЩОТО ВЪРВЯТ БАВНО,...КОРУПЦИЯ БЕЗНАКАЗАНА И НЕОБУЗДАНА, НАГЛА И ПРИМИТИВНА ВЛАСТВА НАВСЯКЪДЕ,...ЦАЦАРОВ ДАЖЕ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ ДАЛИ КАЗАНОТО ОТ КРАДЕЦА ОТ КТБ Е ИСТИНА, А КАКВО ОСТАВА ДА ПРОВЕРИ / ЯВНО ЗАЩОТО ЗНАЕ , ЧЕ Е ИСТИНА.../ И ТАКА РАДВАЙТЕ СЕ НА ДИНКО И БОКО...

20

НЕбългарин

преди 8 години

Докато ви е любимец този индивид и приемате действията му за патриотични и нормални, одобрявате и възхвалявате, няма какво да говорим що за народ сте!

19

БХк

преди 8 години

зАЩО СПИ,тая патриотична партия БХК,веднага да влиза в час и да се земе с пъпроса с тоя Динко който вреди на евро -атлавническите цености на България.

18

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли как се ражда и функционира мафията - като паралелни местни властови структури. Някой като Динко почва да налага своите правила и разбирания, раздава правосъдие, контролира хората в региона и започва да им налага данъци. Започва точно като Динко, с нещо, което хората одобряват, докато се превърне в боса, който никой не може да заобиколи и без благословията на който нищо не може да стане.