68

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 72Материяла в статията е за умствено изостанали предимно от БьлгарияМдааа, и те коментират ли, коментират упорито , с *** възторг и поглед устремен в американския рай.

67

Ай стига бе,

преди 8 години

До Анонимен 84"Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г."Ай стига бе, как си завършил с този елементарен начин на мислене? Да не си изкукаль , че доста години са изминали от тогава. Изглежда Алцхаймер е твой близък другар.

66

Боби

преди 8 години

До Копейки - вам 103Направи същото интервю с някой Латинос или *** от предградията (да не кажа копторите) и ще получиш съвсем различна картинка.

65

Боби

преди 8 години

До Анонимен 97Уау наистина Андрей от Москва го е прозрял за своето правителство. Жалко че ще иде при по-голям и по-жесток "робовладелец". Надявам се навреме да го разбере и да избере кое ще най-добре за него(каквото и да избере сам ще си сърба попарата).

64

Анонимен

преди 8 години

Ще им се на западни медии. Джихадистите на щатите представящите се за опозиция още не са получили текста.Общо взето американците вдигнаха бял флаг и сега ще бутат бисквитки и сникерси по" хуманитарни" коридори както в Украйна. Само че хората там не са толкова прости и отдавна са настроени антиамерикански, защото много добре знаят кой им разби държавата.На троловете които си мислят че ще прокопсат плюейки руснаците и правейки се на преуспели с грантовашката си помийка мога само да им се смея.

63

#Cerablus

преди 8 години

еваллата на Ердоган, голям политик, още в самото начало на войната беше казал че решението във Сирия е само: край на президента Асад...

62

Боби

преди 8 години

До ShoppШопе Шопе новите санкции са още 11 компании са им забранени незнам какво си - Ами рашките отдавна са се научили да ползват при нужда компании еднодневки когато товае необходимо и удобно. Още няколко класа технологии - Както рашките доказаха преди 2,5 години: Не можем да купим двигатели от Украйна. МВТ в германия им спряха политиците сделката е добре Китай продаде двигатели за точно тия кораби дето по-късно пуснаха Калибрите над Сирия и Хамериканците политически се оплетоха

61

Българина

преди 8 години

Доколкото усещам на САЩ им се иска споразумение без компромис, но руснаците нямат началници.... За това обявиха ябълката на раздора асад. Искат да падне, но не това ще е цената.... Русия ще го изтъргува за мнооого повече. Не така ни изтъргува *** за едните Евро фондове, които и без това свършват след 5г. България не е за 5 нито за 50 г. БЪЛГАРИЯ не струва 7-8 млрд фалшиви напечатани евра, толкова нето сме получили може би.....

60

Анонимен

преди 8 години

Тези, които поддържа САЩ.имат много общо с официалната версия за 11-ти септември 2001. В крайна сметка техни хора ли са? Какво ли мислят роднините на загиналите при атентата по въпроса за покровителството на САЩ над убийците на техните близки. Няма добри и лоши терористи!

59

Анонимен

преди 8 години

До 84 такива като теб нищо не могат да завьршат камоли МГУ в Москва такива като теб ги знам

58

Боби

преди 8 години

До Анонимен 84Колега аз завърших ТУ София Хардуер след промените и вече 16 год работя по специалността си.А според теб добре ли те обучиха в Москва? Реализира ли се в областта в която си учил висше образование. До къде израсна в Кариерата си? ето това е най-важното. как са се отнасяли с теб местните аборигени е съвсем отделен въпрос. Ако учеше в Англия местните мислиш ли че нямаше да те гледат като някое нищожество ???

57

Анонимен

преди 8 години

САЩ е заел предна поизцяло на ануса на историята и всеки момент ще започне рейда в канализацията. Нещата са безвъзвратни, спете спокойно деца. Интересно е къде ще се преселят вътрешните *** на САЩ. Това го запомнете, важно е!

56

евродебил

преди 8 години

Това кефи: "Една от основните трудности пред новия план е, че групировката "Джебхат ан Нусра" наскоро смени името си на "Джебхат Фатах аш Шам" и обяви, че прекъсва връзките си с Ал Кайда, което й даде възможност да работи в по-тясно сътрудничество в някои части на страната с останалата опозиция срещу Асад, включително с групировки, подкрепяни от САЩ, посочва "Файненшъл таймс"."

55

Ангел

преди 8 години

Едно е сигурно Асад ще стои минимум до като му изтече мандата.След това аз на негово място бих се пенсионирал .Нямам нерви за толкова ядове . И със сигурност този след него ще е такъв които ще защитава Руските бази и интереси повече от Американските такива.Америка изпуснаха Сирия и най-вероятно на срещата Джон Кери си е признал мъжки загубата и са решили да заровят томахавките в интерес да общото благо и затриване на ИД . Темата Сирия е към своя край .5 години ние драскахме те се трепаха .

54

Анонимен

преди 8 години

Ердоган се извини на Путин и строй газопровод Кери бяга подир Лавров на джи 20 Путин беше пьрви какво още да говоря ааааааа забравих да спомена барак обама пойска среща с Путин

53

Боби

преди 8 години

До Анонимен 74Рашките са в Сирия от 1960 година мисля от тогава имат база там. Аман от необразовани люде

52

Анонимен

преди 8 години

Хегемониятв на Сащ сверши досвиданя крави

51

бай Петко

преди 8 години

Като свърши войната всички сирийци, които са в Европа, да бъдат екстрадирани обратно за да си възстановят държавата, а не да киснат по бежански лагери. Същото се отнася и за други мигранти, иракчани, афганистанци и пр. а пък тези, икономическите пришълци, изобщо да не се допущат в страните от ЕС !

50

Анонимен

преди 8 години

Гледайте Сирия и си мислете за разпада на османската империя,историята е копи пейст.По същият нагъл начин са се дофтасали и тук руснаците за да си припишат освобождение и да ни крадат,същото чака и клетите сирийци които ще останат по диктата на просия,дано поне Кюрдистан имат шанс и попаднат под опеката на САЩ инак столетия трябва да се кланят на просия за освобождението си.Поредният генерал Толбухин чака своя момент и влизането му във сирийските учебници като освободител

49

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Знам къде ги боли руснаците... - но за всеки цент увеличение на петрола ще се наложи да правят големи отстъпки... - включително и Крим...