29

Анонимен

преди 8 години

На изборите ще трябва да гласуваме или за генерал Радев или за кандидата на СИК. Най-вероятно СИК ще спечели, както е било винаги след 1989-та, ако не стане с нашия вот, СИК ще спечели с костинбродски бюлетини.

28

До 39

преди 8 години

Много смях, много нещо. Има един друг дето казва:Аз, аз, аз.. Аз дадох(вероятно от джоба си), аз направих(вероятно, той, с двете си ръце), аз, аз, аз. Моля ви, не приписвайте това заветно "АЗ" на други. То е присвоено.

27

Анонимен

преди 8 години

До до СТРАНДЖАТАКумири и идоли имате само вие рубладжиите... - Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Димитров... - на някои от тях, дори строите мавзолеи за да им се кланяте цял живот...

26

Анонимен

преди 8 години

когато някой си, претендиращ за върховен се обяснява, използвайки много често местоимението "аз", непременно не е с висок коефициент на интелигентност. Така се забелязва и в говора на пенсионирания генерал. Повече уважение щеше да спечели, ако си беше отрязал пъпната връв, свързваща го с червендалестите, ама нали и той е Румен...

25

?!?

преди 8 години

С нетърпение очаквах да прочета поне едно негово послание, но ови - не! Всички позиции и послания тук са написани по учебника на ПР-а от *** на БСП! Защо не му дават да говори все пак цял Генерал е или май не?

24

Анонимен

преди 8 години

Браво ген.Радев!Въпреки провокациите на проправителствената БТВ и в частост Антон Хекимян,генерала се представи достойно и не посволи да го шантажират с *** компромати като партенката с измислената му любовница-оказа се законна съпруга.Плювалниците,предимно от женски род могат само да мечтаят съпрузите им да ги водят за ръка по улицата,ако имат такива,де.На всички други въпроси отговаряше точно,кратко и ясно,без излишна помпозност,лигавене или самоизтъкване,както правят други.Успех генерале!

23

Анонимен

преди 8 години

Не ни занимавайте с червената мафия! А тоя "%генепал" ако имаше малко достойнство трябваше да се гръмне след цирка, който Гоце и Корнелия направиха с него. Клоун, а не генерал!

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25Ти май си единствения, който не знае, че Луканов го треснаха руските му аверчета! Освен това аз гледах изказването на Цветанов за датата "предполагам, че до 2-ри Октомври" ! Ти си от тези дето търсят под вола теле! Търси, току виж си намерил нещо!

21

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До До Странджата"Класи е и още как. Интелигентните и мислещи хора го виждат. За другите знаем"...Значи интелигентни и мислещи хора в България са само червените бабички...

20

до СРАНДЖАТА

преди 8 години

"Става дума за доцент Атанас Семов, не за Янето..."Който беше от... партията на Янето.

19

До Странджата

преди 8 години

Класи е и още как. Интелигентните и мислещи хора го виждат. За другите знаем.

18

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До АнонименКакви класи, каква умереност от един червен генерал... - който иска да прокара руски интереси в България и руско орУжие...

17

Анонимен

преди 8 години

На това дередже сме, защото винаги гласуваме за човека на партията, независимо дали става или не. Бойко издига магаре и българинът гласува за него, защото видиш ли, бащицата го е издигнал. Радев е класи над Плевнелиев и не само. Класи над цялата скамейка на герб и рб, включително и над вожда. Визия, интелект, образование, умереност, това липсва на горе изброените. За пръв път от много години се появява такъв човек. Времето ще покаже заслужаваме ли мизерната си съдба.

16

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До до СРАНДЖАТАСтава дума за доцент Атанас Семов, не за Янето...

15

Стига

преди 8 години

Стига сме омаскарявали достойните хора. Румен Радев е един от тях. Журналистите си изкарват парите с това да пишат против един или друг. Понякога се пишат и измислици. Зависи колко им се плаща от политиците. Най-много пари сега има в касата на властимащите, които управляват. Те засега си крият кандидата, но ще го покажат и ще искат да бъде отново кукла на конци като Пинокио. Именно затова кандидатурата на Радев е автентична и истинска. Той не може да бъде кукла и друг да му поръчва музиката!

14

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

БСП направиха грешка, че не предложиха дрОгаря Дъбов... - а можеше и дрОгарЕте Буков, Брезов, Акациев, Липов или някое друго дърво...

13

Анонимен

преди 8 години

До българинс Ванко-1 за вице ли :) нейния акцент никой не го разбира в България, а откъде ще си търсят преводачи в чужбина не знам.

12

Анонимен

преди 8 години

При всички случаи генерал радев е много по-подходящ за президент от кандидатурите на ГЕРБ - чемберосания Плевнелиев, Фидосова, Цачева, магаре, Цветанов, Бъчварова, катър, муле, Фандъкова и някой от останалите сикаджии...

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен КомунистА какво търсеше в Америка,а?опитаха се да го направят човек, но той си остана най-обикновена ушaнка.

10

българин

преди 8 години

Татяна Дончева да се кандидатира и да спечели.Аз съм за нея