55

Одисей 1

преди 8 години

Нещо не разбрах какъв е този либийски сценарий какво общо омат САЩ с него и какво общо има Сирия с Либия освен че и дветр се управляват от 40 годошни диктатурк

54

Турчина Мехмед

преди 8 години

Гнусен гущер! Гнусню влечуго. Хахаха

53

Анонимен

преди 8 години

До Нимхлор Яруцви Асад баща дойде с кървав преврат Асад син го наследи това ли е ЛЕГИТИМНОСТ

52

Анонимен

преди 8 години

сирия вече не съществвба като държава а скоро същата съдба ще сполети и без аналоговата москалска ***

51

ДЦ

преди 8 години

САЩ и Турция - това е дилемата!САЩ открито подкрепят кюрдите, тези действия са насочени пряко срещу Ердоган.Русия гледа "сиира" на САЩ и Тр!Кюрдите са истински бойци, в пъти по-добри от арабите, но без тежко въоражение.Жалко, а заедно със сирийците биха могли да разгонят фамилията на ИД, вместо това се превърнаха в маша на САЩ.За да спечели на своя страна Тр, Русия пренебрегна кюрдите.Много сложна шахматна партия, която може да доведе до невиждано от човешката цивилизация голямо БУМ!

50

Анонимен

преди 8 години

САЩ вече разрушиха Сирия.

49

ФАЩ АКБАР

преди 8 години

Изостанали "медии"

48

<><>

преди 8 години

Има една дума от която на САЩ им става лошо ....това е БОРЕЙ !

47

YPG

преди 8 години

Някой ще ми обясни ли как и защо САЩ подкрепят YPG която по структура и идеология е близка до марситско-ленинистка паравоенна групировка?

46

Во Нгуен Зиап

преди 8 години

Какво рискуват Сащ в Сирия? Да ги подуят от бой, както във Виетнам!

45

ХХХ

преди 8 години

В Сирия е Русия ! Където е Русия ....САЩ нямат карти за игра ! п.с. Пабло Ескобар

44

Анонимен

преди 8 години

Крим е руски и ще бъде руски.

43

До 63

преди 8 години

Никой няма да използва ядрено оръжие.

42

До 61

преди 8 години

Кюрдска държава няма да има. Никой в региона няма интерес от това. Дори и Щатите само използват кюрдите като пушечно месо.

41

Xp

преди 8 години

Ерпуяк няма нито първа нито последна дума...има 3 ядрени държави в конфликта. Мустака само може да затъва, защото е между шамарите. А реално всички хора по света трябва да поискат незабавно спиране на всички военни конфликти преди да е станало късно...после няма да има твои и мои...

40

Анонимен

преди 8 години

Арабите са само част от всички гои,а кашата се забърква за всички,част от които сме и ние.Напоследък често си спомням казаното от Ванга още преди 20 години,когато на въпроса,кога ще почне третата световна война,тя отговаря: "рано е още.Още Сирия не е паднала"Тогава от тези събития в Сирия нямаше и следа и аз си мислех,че от старост Ванга нещо е прещракала.Да,ама,не!Прещракалите май сме ние,чакащите,като зомбирани тези събития.

39

Ala_Bala

преди 8 години

Още преди 6 месеца писах в този форум, че Сирия ще бъде разделена на 3 части. Американците ще подкрепят образуването на уж независима кюрдска държава, но тяхно влияние. Турция ще бъде хвърлена в братоубийствена воина. Накрая ИД ще бъде призната по влияние на САЩ и Израел!

38

Пош

преди 8 години

До ШопБраво Шопе! От Шопо нема по умно на свето!

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Крим е руски. Въпросът е затворен"Е защо пък да е руски. Български е ! Имало е българи преди това. Още има. Хиляди са разселени от Сталин за да няма компактна българска маса на едно място.Крим е БЪЛГАРСКИ !Защо трябва да заемаш американска,турска или руска страна ? Заеми българска ! Край !

36

Анонимен

преди 8 години

Израел кротува защото при арабите ври.