124

Анонимен

преди 8 години

роска, търси си партийната книжка, че скоро може да ти потрябва - я как РДоган и Путин стоплиха отношенията, Рдоган ще дава Инджрлик за руски самолети, а ти флот срещу руснаците щеше да правиш, бърже, търси партийната книжка, и тази на татко ти, че като дойдат русите на Орлов мост, да не губиш време да ги търсиш, а директно да ходиш там с китката цветя и мазната усмивка.И побързай с нова тапетена история - как си протестирал срещу американските окупатори.

123

Анонимен

преди 8 години

До Един българинНе стигна мястото, но знаеш как завършва!

122

Анонимен

преди 8 години

Като се върнем на газени лампи, свещи, дърва и шума, оборска тор и слама, животинска тяга ще станем напълно независими в енергетиката от гадните руснаци, нали, шут такъв?

121

Анонимен

преди 8 години

До Един българинТова е за свещената организация, наречена БРЦК и ако прочетеш внимателно е за трето нарушение. Аз също съм за по-високи наказания на по-високите длъжности. Ако знаеш нещо за подкупността на президента - докладвай го. Ама не някакъв скалъпен донос, а с неоспорими факти. Аз съм за! Но и аз имам предложение: за опетняване - същото наказание! И стрикно спазване на 2. Ако някой от влиятелните българи, или войвода, подкупен от чуждо правителство или от друго частно лице, поиска да ни пречи на работите под какъвто начин и да било, такъв ще се счита за неприятел и ще се наказва със

120

патриот

преди 8 години

До До 138 Ами той спря проекта по нареждане на американските си началници, а съди де?

119

Анонимен

преди 8 години

Какъв е този народ на Ботев и Левски, дето помежду си не може да се търпи, камо ли чужденци и чужди на народа идеали?--Нали е обществена тайна, че трима българи = чета с предател?Никой ли не го е чувал? А някой да го е опровергал?

118

До 138

преди 8 години

До до 133Не ми харесва Борисов. Един такъв мекушав е! Под т.нар. споразумения за доставка на реактора има нечии подписи. Хората чиито са подписите отдавна трябваше да търкат наровете! Всеки да си отговаря за подписа! Ако Боко е подписвал нещо нередно също!

117

Анонимен

преди 8 години

За Ботев и Левски могат да говорят само достойни хора и хора, които не използват имената им, за да си прокарват политическите наклонности и създавайки интриги и излишно напрежение с други държави, които ако решат ще ни изтрият от лицето на Земята за около 2 минути!!

116

До129

преди 8 години

"Ботев и Левски нямат място тука!" - Нямат, но Той си въобразява, че е президент на Ботев и Левски.

115

ДО ПРЕЗИДЕНТА

преди 8 години

Г-н Президент ,Турция стопли отношенията си с Русия .Вашите *съветници* не са ли ви информирали ?

114

Анонимен

преди 8 години

До Един българинОткъде , накъде приписваш такъв закон на Левски?!?! Ти добре ли си с главата?

113

Анонимен

преди 8 години

АМИ ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ БЕЛЕНЕ АКО НЕ СПРЯХТЕ ПРОЕКТА , НЕ РУСИЯ А ЕС ВИ НАРЕДИ ДА ГО СПРЕТЕ , ТАКА ЧЕ СЕ ОБЪРНИ КЪМ МЕРКЕЛ

112

Анонимен

преди 8 години

За баща си Росен Плевнелиев разкри, че е укривал мохамедани през възродителния процес. Сега пък Укрива ДЖИХАДИСТИ И ТЕРОРИСТИ

111

Джоко

преди 8 години

"Не може народът на Ботев и Левски да е пример за корумпиран!'" Да Плевния, Не народът, а политиците и олигарсите са пример за корупция. Както ми каза един юрист, начините за бързо забогатяване са описани в наказателния кодекс !

110

Айде стига!

преди 8 години

Това е поредната порция от глупости и утопия на Плевнелиев!Ботев и Левски нямат място тука!Корупцията не е само размяна на пари, а и на търговия с влияние, уреждачество, затваряне на очите ....!Поне 80% от българския народ е склонен към корупция или някаква нейна форма!100% от политиците, партийните върхушки, съда, прокуратурата и депутатите са корумпирани!Можем, евентуално, да се излекуваме постепенно чрез демократизиране на изборните процеси и зависимост на властите само от избирателите!

109

за прецедента

преди 8 години

Енергетиката.... защо прецИдента нищо не казва за хамереканските марици, ВЕИ-та, приватизирани ЕРП-та или там всичко е наред, щото не са руски?! Или те не са част от енергетиката?

108

Анонимен

преди 8 години

До ghjmЗа да има по кого да плюете, защото ви отнеха Ердоган!

107

Анонимен

преди 8 години

На Бийн и един прах за пране да му бутнеш в ръцете, той пак за вражеска Русия ще започне да говори. Живее в някакъв паралелен свят. Не му ли казват служителите на президентството какво мислят хората за него? Скъсал е напълно с действителността...

106

Анонимен

преди 8 години

Истината боли! И двата проекта, Белене и Южен поток са корупционни и това Путин го знае. Целта е да се зароби България тотално. Другари путинофили, защо от 1981 година до сега Белене не е построена? Защо БСП и ДПС се скараха за Южен поток? Отговорете!

105

Анонимен

преди 8 години

НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ ДА СПОМЕНЕ РУСИЯ ЧЕ ТЯ Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО , ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ТОЯ Е НЯКАКЪВ РОБОТ КОЙТО БРЪЩОЛЕВИ ЕДНО И СЪЩО ,НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ОБЩО ИМА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ С ЕНЕРГЕТИКАТА НИ С РУСИЯ , ПЪРВО СИ СПРЕТЕ ХРЪТКИТЕ КОЙТО СТЕ ПУСНАЛИ ДА ТОРМОЗЯТ БИЗНЕСА А ТЕ СА ДАНЪЧНИ , ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА И ПОСЛЕ ГОВОРЕТЕ