8

Анонимен

преди 8 години

Този е редно да си гледа рогата и да си трае.....

7

Реалист !

преди 8 години

Да излизат !!!!!! Престаряла нация която само гледа да вземе имигранти да им дава жълти стотинки и да работят по 15 часа на ден и после пак не сме добри защото и пари взимаме !!! *** английски ! Подкрепям Шотландия да се отдели от Англия,хората там са като под обсада ! Свобода за Шотландия !!!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Кого призовава тоя плазмодий бе, та те във Великобритания чували ли са за него?

5

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Президент е Обама, президент е Путин, президент е Си Дзипин.Това на снимката е подчинено на хигиенистката на белия дом

4

валдес

преди 8 години

Страха е не що ужасно......т. нар. измислени политици взеха да кроят сметки и планове.В същност какъв президент е той - нечия *** и нищо повече.Този съюз е едно измислено понятие с 400 хиляди чиновници. КПД=0Някои хора имат сметка от това и фактите вече говорят. Росене - колко старни в Европа не са в този съюз ??? - преброй ги . Англия е велика страна - лошото е че ще спре точенето на пари -нали в БГ върви само т. нар. "УСВОЯВАНЕ"

3

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Браво Плевни, вече задминаваш Паоло Коелю мъдреца на блондинките.Разпадне ли се Европа, ще се дестабилизира трайно.Гениално.Обратното също е вярно - ако Европа се дестабилизира трайно, то ще се разпадне.Това е хубав тест за проверка на тафталогии.Взимаш два синонима, например разпад и дестабилизация и правиш умна причинно-следствено връзка.Трябваше да пална самолета да ходя да слушам и да си водя записки по нищоказване.

2

ЦИРК

преди 8 години

МУТРАТА И ПЛЕВИЛА НИ РАЗИГРАВАТ ЦИРК ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ ,ПЛЕВИЛА НЕ ПРАВИ НИЩО КОЕТО НЕ МУ Е ЗАПОВЯДАЛ МУТРАТА.ЧРЕЗ ТОЯ ЦИРК МУТРАТА СЕ ИЗКАРВА ДОБРИЯ И СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО НА НАРОДА ОТ СПРЯНИТЕ ПАРИ ЗА ЕВРОПРОЕКТИ,ЗА ОГРОМНИТЕ ЗАЕМИ ,ЗА КОРУПЦИЯТА КОЯТО Е ЗАВЗЕЛА СТРАНАТА НИ,ЗА МАФИЯТА КОЯТО СЕ Е СЛЯЛА С УПРАВЛЕНИЕТО,ЗА ВСЕКИДНЕВНИТЕ СКОЦИ ОТ БАЛКОНИТЕ,ЗА ТУРСКИТЕ ВАКСИНИ С ЖИВАК,ЗА ПАРИТЕ ЗА БЕЛЕНЕ,ЗА ВИНЕТКИТЕ,ЗА ТОТАЛНОТО КРАДЕНЕ НА ГРОБАРИТЕ,А МЕДИИТЕ СЕ СЪСТЕЗАВАТ ДА МУ ЛИЖАТ Г.ЗА

1

zeus

преди 8 години

Интересна работа е ЕС, от една страна пледира да е демократичен, от друга за излизане от него те плашат с дестабилизиране, дори война, малко Параграф 22.