27

УжасТ

преди 8 години

Явно Плевнелиев не е единственият *** в България.

26

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев се издигна в очите на слепите.

25

до 37

преди 8 години

Гледай да не ревнеш и ти.

24

до 34

преди 8 години

Не се отвивайте много, че можете да настинете.....

23

Цирк Балкански

преди 8 години

Уф, хайде да идва октомври , да избираме друг клоун , че тоя ми омръзна вече.

22

Анонимен

преди 8 години

Всички кремалски бандити при Митьо очите

21

88

преди 8 години

Защо всички във форума, които хвалят това недоразумение президента, не могат да пишат на български език?

20

Иди Амин

преди 8 години

Орбан изобщо не е евроатлантик, а Лех Валенса неколкократно е бил твърдо против сегашната политика на ЕС, а на всичкото отгоре и агент на полската ДС. Но за Съби Събев самото му име говори много.

19

Анонимен

преди 8 години

Този измислен генерал от запаса Събев ще стчупи рекордите в Гинес по малоумие. И той и Плевнелиев както всички евроатлантици са безмоъчни същества.

18

Анонимен

преди 8 години

Росен се изказал че престъпленията на комунизма в България не били наказани. Напротив Роске, ти като комунистически запъртък беше наказан, но едва ли го осъзнаваш.

17

Мнението ми за Роско

преди 8 години

Роско е и ще си остане един нагаждач. Един КОМСОМОЛЕЦ на новото време. Дори част от казаното да е истина, то не идва от сърцето му, а просто е "политически коректно" и Роско се надява да му донесе позитиви - служби, закрила или нещо подобно. Ниско качество човек - това е наш Роско.

16

предлагам

преди 8 години

Съби Събев - главнокомадващ войските на НАТО в Европа, веднага! Плевнелиев генерален секретар на НАТО и с Русия е свършено.

15

до 25

преди 8 години

Редовно ли използвате наркотици ?.

14

Анонимен

преди 8 години

Хреса ми речта на Плевнелиев,хареса ми хъса със който я чете,хареса ми злобата която вкара,но най харесах ,че думите които изрече са самата истина.За пръв път в българската история български политик беше толкова зашеметяващ за кремалските бандити.Не очаквах да раздаде такива шамари

13

Край

преди 8 години

добре че жена му му не даде да се кандидатира пак тоя великан на мисълта и словото. С нетърпение очаквам да вида какъв тип ще ви избере Борисов. Май ще е Кристалина - да ви води арабчета да ви оправят генофонда.

12

Анонимен

преди 8 години

*** е много далеч от професионализма на Валенса с чашката и успехите му в алкохолната подготовка - полякът е бил уволнен от корабостроителницата тъй като не успял да изтрезнее и не се явил на работа. Валенса е уважан дори от руснаците и удостоен от тях с престижното звание "Старый пропойца". Хавел беше професионалист на бирата макар и на не такова високо ниво.

11

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев каза пред цял свят на висок глас така ,че да се чуе истината,така се прави другарки и другари а не като Боцко и Бачварова с махленската свада на слънчака,мишкуват щот кремалските бандити не търпят някой да им нарежда.Плевнелиев трябва да е премиер на България,само той може да се опълчи на руският мафиотски капитал в бг и колекторските им фирми.Жив пример Слънчев Бряг ,най посещавания руски курорт

10

Анонимен

преди 8 години

qvno vchera po forumite mnogo sa opliuli i dneska se puska pak statiata sus nisuk start na gerberskite trollove.

9

Костов

преди 8 години

Кой го аплодира, бе 7 - неговите подлизурковци, по тертипа, по който и той самият подлизурства на Запад и през океана. Ной голямото недуразумение на този пост у нас . За това той е преЦедент, който слава Богу няма да се повтори. Чак толкова безгръбначно няма да имаме като главнокомандващ. Не че ги намаме у нас, ама няма да бъде избрано такова втори път.

8

Анонимен

преди 8 години

Гордея се с нашия Президент!