57

Анонимен

преди 8 години

ЦСКА ИЗИГРА РЕКОРДНИТЕ ЗА КУПАТА 10 МАЧА! ПОБЕДИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СРЕЩА! СТАНА ПЪРВИЯТ НОСИТЕЛ НА ТРОФЕЯ ОТ "В" ГРУПА! ДОПУСНА САМО ДВА ГОЛА В ТУРНИРА, КОЕТО СЪЩО Е РЕКОРД! 36 ХИЛЯДИ ЗРИТЕЛИ НА ФИНАЛ ЗА КУПАТА ПРЕЗ ТОЗИ ВЕК НЕ СА СЕ СЪБИРАЛИ! НАЙ-МЛАДИЯТ ТРЕНЬОР С ТРОФЕЯ Е ХРИСТО ЯНЕВ! А НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДИМСТВО НА ЦСКА Е, ЧЕ ИГРА САМО С БЪЛГАРСКИ ФУБОЛИСТИ!

56

Гетов

преди 8 години

Наистина не се сещам през този век, отбор съставен само от Български футболисти да е спечелил купата на България. Ако греша ме поправете.ЦСКА си заслужи купата.

55

Анонимен

преди 8 години

Гришата купи купата много отдавна, още при купуването на съдиите на мача с литекс. После хвърли литекс в 3та глуха и избута свинарника напред- класически продаден трофей още от преди няколко месеца. Цецка е измислен отбор, крадящ от държавата и българските фирми. Трябваше да им пуснат фандък на тия, че иначе маса *** щяха да опищят света.Смешен отбор, смешен трофей.

54

Пловдив

преди 8 години

НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР СПЕЧЕЛИ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ !ОТДАВНА НЕ Е ИМАЛО ПО ДОСТОЕН НОСИТЕЛ !ВИЖДАМ, ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА РАЙОН ДПС ПОДУЕНЕ НЕ ИМ ПОНАСЯ.

53

Анонимен

преди 8 години

Погледнете заглавието"ЦСКА излъгаха..."-егати коментара-значи Монтана е имала 10000000000000положения , но от едно връщане към вратаря си направиха автогол-егати журналистите-нямам думи

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен85 Осъзнаи се ! Става дума за българският спорт . Никакво деление на ЦСКА - Левски . Става въпрос за унищожението на Българският спорт .Сега ,днес утре .

51

магарето

преди 8 години

Ало цесекарчетата,защо ми давате минуси?При четири минути продължение се играха около тридесет секунди!Най великият ви играч искаше прекратяване на мача в третата минута????!Май нещо ви пареше под краката??!!

50

Левскар

преди 8 години

До Анонимен84.... с Гърнетата..неплатили данъците на ЦСКА и..

49

Анонимен

преди 8 години

не бях гледал български футбол от 2000г, но това което видях тази вечер ми хареса , браво на младите в ЦСКА

48

Cska

преди 8 години

Никой няма сила да спре ЦСКА , нито БФС , нито управници некадърни , нито една мафия .ЦСКА е СЛАВА . Запомнете и не се хабете!

47

))8

преди 8 години

На това аз му викам "ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТА" и си лягам .Наздраве на всички ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ. И преди и сега Шампион е ЦСКАААА

46

магарето

преди 8 години

Гледах мача в края,но това,което видях потвърди мнението ми,че селянин се става мноого по бързо ,отколкото гражданин (опс софиянец)! За един сезон цска научиха всички селски трикове.ЧЕСТИТА ИМ ТИКВЕНА КУПА!

45

Анонимен

преди 8 години

един преател пита левски кога играят...

44

i

преди 8 години

Нека някой да провери кога отбор съставен само от БЪЛГАРИ печели купата - не и в този век. Това е истинският отбор на БЪЛГАРИЯ!!!

43

Анонимен

преди 8 години

Аз съм Левскар откакто се помня .Но пак се повтарям ,,поздравявам ЦСКА от сърце ,,И искам да предупредя ,че утре на мястото на ЦСКА може ,и съм убеден, че на мястото им следващият ще бъде ,,ЛЕВСКИ .Целта на управляващите е да бъде сринато всичко което носи макар и малко самочувствие и гордост . Спорта ,който носеше слава на България по света беше смазан ,сега наред е спорта, който ни топли и сплотява вътре в България .А ЧервеноТИКВАТА е съвестен изпълнител . Прекалено съвестен .

42

фен

преди 8 години

До ЛЕВСКИ СОФИЯА за вас калъфка и празен стадион. Започнете да играете с по 10 чужденци като Лудогорец и току виж сте стигнали до полуфинал за купата на България.

41

ПЛОВДИВ

преди 8 години

НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР СПЕЧЕЛИ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ !ОТДАВНА НЕ Е ИМАЛО ПО ДОСТОЕН НОСИТЕЛ !

40

Анонимен

преди 8 години

Лефски какво спечелиха тази година, просто питам. А миналата?

39

redordead

преди 8 години

с какво си купиха ЦСКА купата бе, калтак? Те щото нямат пари са във В група. Мафията е в лефски - споносрирани от Пеефски, ДПС и Боко, които принудиха десетки фирми да станат спонсори на коптора, за да имат бизнес, но дори с 62 спонсора, пак взеха калъфките!

38

Анонимен

преди 8 години

Интересен съдия. Подмина 3 директни червени картона за капитана на ЦСКА и почака да види дали Монтана ще получат голово положение за да прекъсне играта за фаул когато нападателят на Монтана бе сам срещу вратаря, вместо да им даде авантаж както е по правилника.