32

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно руското участие в тези терористични актове ще се докаже. Тогава ще видим дали сме способни на повече от това да рисуваме карикатури. Ако 500 млн европейци не можем да извием врата на руските фашисти, значи сме си заслужили участта.

31

Анонимен

преди 8 години

Безсилието води до такива простотии - шарлита, единни сме, не ни е страх....Европа ЯКО я е страх!

30

Анонимен

преди 8 години

Какъв *** трябва да си, при положение, че председателят на Руската държавна Дума заявява: "Нека в Европа гинат и ***,на нас това ни е изгодно"При това положение да търсишвината в бежанците и да даваш трибуна на откровен руски агент като Петър Волгин. Цял следобед ля помии по Европа и една дума не каза за това, че всичко се организира от Кремъл.

29

Хах

преди 8 години

Оооууу , брутални са , направо разказахте играта на терористите , те няма изобщо да си помислят за повече атентати , как ги изкъртихте с "Пикльото" , умират от страх

28

Анонимен

преди 8 години

Жириновский - о терактах в Европе: России это выгодно, пусть они там подыхают

27

Анонимен

преди 8 години

Втори ден гледам средствата за масова дезинформация и втори ден политици и журналисти не спират да бълват лъжи,не спират да внушават неистини показвайки съмнителни снимки на разни араби .Истината е ,че правителствата от ЕС и тайните им служби са една огромна терористична композиция подпомагана и прикривана от медиите.Атентатите във Белгия не биха били възможни без помощта и съдействието на белгийските тайни служби.

26

Анонимен

преди 8 години

Европейцы смотрели на все ужасы, сотворенные их государствами на Б Востоке, как в передаче "За стеклом". Где-то там, далеко, кто-то кого-то убивает, а у них-спокойствие и красота. Но стекло рухнуло- и ужас ворвался к ним домой, затопил кошмаром...

25

Анонимен

преди 8 години

Колко нелепа карикатура. А мога ли да попитам след като се изпикае какво ще последва?

24

Анонимен

преди 8 години

Аз пък си помислин че пак Р.Петков е бил в поредната телевизия. А то пикльовци много!

23

Анонимен

преди 8 години

До Гневен българинЗа всичко си прав, освен за едно....не са първобитни, ама никак не са! На всичкото отгоре и доста добре обучени, всички знаем от кого!

22

г

преди 8 години

Поредната десебарска тъпня срещу джихада.Те дори не назовават правилно нещата и им викат тероризъм .Впрочем ако медиите спрат за 3 дена на всички ще им стане ясно .Но нали пелената трябва да се стеле . Но какво да чаакш от поколения на терористи от 19 и 20 век избили християните в Европа и поканили същите "терористи" .

21

Паметлив

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияЗа да се пази границата няма нужда от много хора!Достатъчно е да се минира една ивица от 500метра по цялото протежение.Който иска-нека опита.Някой ще каже-мините били забранени!Ами то и атентатите са забранени,и нелегалното преминаване и т.н.Времето в което живеем изисква драстични мерки,старите правила вече само пречат!

20

Гневен българин

преди 8 години

Карикатурите и шаржовете са единственото,което Европа може да направи срещу първобитните брадати порязнаци.

19

Анонимен

преди 8 години

Хора размазани и взривени,кървища части от човешки тела а те си пускат карикатурки на уриниращо затлъстяло хлапе.Е това ли им е мъката ?Или смелоста ? Странна проява на лош вкус.

18

Анонимен

преди 8 години

Спокойно пикльото може да го заменят с румен петков - шадравана.

17

Анонимен

преди 8 години

...и сега жихадите като ще се уплашат и трогнат. Смееех!

16

Анонимен

преди 8 години

Да продължавайте така да борите ислямистите и не се чудете, че ще има и други терористични актове. Вместо да се затворят границите за нашествениците и да се депортират представителите на "най-мирната религия" от Европа, се използват толерастки глупости, като цветя, меченца, сърчица- това си е чисто надупване.

15

Анонимен

преди 8 години

Бих казал, че терористите меко казано, излязоха с големи папалюги, а не с чурки! Борба срещу терора с карикатури не я разбирам, явно съм старомоден.

14

Анонимен

преди 8 години

Интересно, какие теперь "картинки" нарисуют в Шарли...?

13

Анонимен

преди 8 години

Шенген и европейските ценности са мъртви. Виктор Орбан е политик 1 в Европа, независимо как го наричат