19

Анонимен

преди 8 години

22 Няма такова нещо , виж спрямо нас да с 4 години са по добре но спрямо Щатите и останалите са по зле но не с много , разликата е година и половина 2

18

Анонимен

преди 8 години

И там да окъкат.

17

Наблюдател

преди 8 години

Като се говори за Куба винаги се изтъкват ниските заплати. Но никой не казва за безплатното образование, за здравеопазването което е едно от най-добрите в света, за другарските отношения между хората, за уважението към майките ,жените и възрастните хора.Няма да ви кажат, че в Куба поликлиниките работят денонощно и дори да се явиш в 3 през ноща отношението на лекарите е едно -загриженост! В Куба има над 3 хиляди столетници! И те не са прегърбени и с бастуни, а изправени и весели!

16

Анонимен

преди 8 години

До 2,5 пъти по висок ръст на БВП при 25% по малко население в сравнение с1989

15

Анонимен

преди 8 години

17 Потърси вината в бившите комунисти , които ни спират непрекъснато и не залагай толкова на американското партньортсво , то е незначително в сравнение с европейското докато за Куба съседа на 80 морски мили ще играе решаваща роля .

14

Анонимен

преди 8 години

16 А България до къде го докара за 26 години под партьорството на еврогейтаците?

13

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че Куба през 1990 г. е имала по-нисък стандарт на живот от България. А през 2013 г. Куба под американско ембарго е на 44-то място, България под американско партньорство на 58-мо място в света по ИЧР (HDI, wikipedia).

12

Анонимен

преди 8 години

15 Куба е райско кътче, но занемарено защото е застинало под властта на камарадите 55 години. Нищо за една Петилетка американските а и световни инвестиции ще го възродят отново. Има толкова много свободни пари а при този темп на развитие на туризма перспекстивите им са отлични .

11

Ангелин

преди 8 години

Имам приятел кубинец, женен за моя приятелка българка и искам да ви кажа, че няма по-жизнерадостен, приятен и весел човек с когото да говориш. Той ми е разказвал за Куба и затова, че хората въпреки режимът са щастливи и то им личи. Дано някой ден отида и аз там... много бих искал да видя къщата на Ърнест Хемунгуей и плажът Варадеро.

10

Анонимен

преди 8 години

12 Точно така не трябва да гласуват за Царе и пъдари на царе и най-вече за бивши комунисти

9

Анонимен

преди 8 години

11 Консултантът, а Изтокът от какво съществува, я ни открехни

8

ив

преди 8 години

За кубинците е лесно - просто трябва да правят точно обратното на всичко,което беше направено(оосрано) в България. И ще успеят. Венсеремос!

7

консултант

преди 8 години

Западът може да съществува само като граби нещо.Първо - територии. *** в един момент почнаха да се бият помежду си и се спряха;Второ - роби. *** в един момент робите станаха много и набиха собствениците си;Трето - евтини суровини от колонии. *** в един момент колониите се сдобиха с оръжия и сега това става чрез послушни правителства (България???)Затова въоръжени *** има във всяка една колония.Четвърто - пари. Печатат си ги, следва бой говежди за парите и парите се оказват в една група ***, след които следва ново печатане. Ама и парите станаха много, ми ся???Ето защо западните ***

6

Даниела

преди 8 години

Май месец пътувам за Куба. Нямам търпение да опитам оригинален Habanos и снимам с местните красавици :))

5

Анонимен

преди 8 години

8 Разбира се, че е по добре въпреки че през тези 26 години 20 години те управляват пряко или косвено пак същите само че пребоядисани комунисти

4

Анонимен

преди 8 години

Тия половината ще духнат, както българите през 90-та. Особено като се има предвид, че в доста градове в Америка вече има квартали от сорта - "малката Хавана".

3

Волень Сидеренко

преди 8 години

Аз лично ще говоря с Жужи Късия да забрани входа за американци на острова на Свободата! Венсеремос братя!

2

Анонимен

преди 8 години

Поредната унищожена от комунизма държава. Има ли поне 1 държава, която е била под комунистическо влияние, която да не е разсипана?

1

само ,ако знаех

преди 8 години

Сто пъти мислете преди режете гледайте нас и решавайте за вас краварите никъде не са донесли добро след тях винаги върви разруха.