31

Анонимен

преди 8 години

Беше ми интересно в казуса защо българката православна църква не се намесва , и допуска такъв случай, а то се оказа че въобще това няма нищо общо с тях.Е вече почна да прилича на сайт за запознанства, новинарските сайтове, няма лошо разнообразие в дейностите.

30

Анонимен

преди 8 години

Никой нормален и образован човек няма да иска за жена само по някаква си снимка . Тази жена е неграмотна бръснарка и само такива я искат .

29

!?

преди 8 години

ам да се омъжва , кво толкова , разровете се в нета е пълно с обяви на крепостни дето търсят да се омъжат за някой за да избягат от Раша

28

Анонимен

преди 8 години

Иран позволява на християните да участват в армията. Те имат собствени закони в областта на наследственото право и личните отношения. Конституцията им гарантира правото да изпълняват религиозни си обреди, да празнуват празниците си, както и да избират свои представители в иранския парламент, но е задължително да носят хиджаб.

27

Цензу

преди 8 години

Какво лошо има в расизма бе, днескаджии?!Генетично увредени турци да се оженят за дъщерите Ви!

26

Раси

преди 8 години

Хубавица!

25

Анонимен

преди 8 години

След като толкова иска да живее в България да беше приела нашата вяра източно-православната а не протестанство.Никъде не споменавате че е избягала първо в Турция.Там била започнала да "чете" библията.Влязла е у нас нелегално.В Турция преследват ли се християни? Не ми прилича на персийка,повече прилича на джуревка или арабка.Съмнителна история е нейната.

24

Турчина Мехмед

преди 8 години

Това момиче е психично болно! Какво толкова й харесва нашата бедна, корумпирана и романизираща се държава? А това да си сменяш религията е много грозно. Аз съм атеист например.

23

Анонимен

преди 8 години

гледах предаването с иранката ,момичето е доста симпатичн,хареса ми как ръсаждава така че е нормално да я желаят бг мъже закъсали от нашите българки

22

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВъв всякак ислямска държава е трудно да приемеш християнство. Не че няма изключения. Наскоро една турска депутатка стана праволсавна, но си има особености.Грешна информация. Турция не е ислямска държава, ами светска. Доскоро беше забранено в училищата, в парламента, в държавните учреждения жените да си погкриват главата, дори турски депутатки не ги пускаха в парламента с бурка. Едва при Ердоган разрешиха, но отиде ли си той отново ще върнат забраната.

21

Анонимен

преди 8 години

Тая в хрсистиянка колкото аз съм трамвай. Изобщо не и пука за България, ами получил и убежище ще отпраши веднага към Германия или Австрия. Избрала си е грешен мотив - в Иран християните не са преследвани и имата всички права да изповядват религията си, има и правислявна и католическа общност. С такъв мотив ако поиска убежище в Германия например, моментално ще я качат на самолета и ще в върнат в Иран.

20

Анонимен

преди 8 години

Във всякак ислямска държава е трудно да приемеш християнство. Не че няма изключения. Наскоро една турска депутатка стана праволсавна, но си има особености. Първо баща и е бил православен арабин, второ, са от много уважаван род в града и са много богати. Т.е. тя си има гръб. Вече и политическата и кариера я пази от саморазправа. Но в интернет се появиха призиви тя да не заема длъжности, защото е християнка. Депутатка е от опозицията - Републиканската Народна Партия.

19

Анонимен

преди 8 години

До блгХристияните имат запазени места в иранския парламент според процента си от населението. Същото се онтася и за юдеи и зороастрийци - наред с исляма тези три религии са официално признати. Там нещата не стават само на книга както в България.

18

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости са, че в Иран осъждат на смърт тези които сменят религията си - това може да мине само пред биомасата в България. Сигурно имамите съскат прокляния, но какво ще направят поповете ако хрисияните започват са се обръщат в кришнарство или ислям. Законът в Иран не преследва мюсюлманите които сменят религията си с християнство. Иначе досега правозащитните органи щяха да ни надуят главата имайки предвит апетите на САЩ към Иран и шамарите които Вашингтон получава редовно от Техеран.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21: "Адвокатът на иранката Захра Шахсавани Ангел Динков съобщи, че е доволен от решението на Бургаския административен съд, който върна за преразглеждане молбата й за убежище в България." ТИ ЧЕТЕШ ЛИ ИЛИ ПРОСТО ЛЪЖЕШ! Молбата е върната за преразлгеждане, но няма никъв шанс да се удовлетвори, защото християните в Иран не са преслвдвани. Нама такъв случай още в света на иранец получил убиежище по тази причина.

16

Анонимен

преди 8 години

В Иран християнството е официално призната религия и християните дори имат запазени места в парламетна тъй като държавната система е теокрация - управление на религиите. Мотивите за убежище на тази са фалшиви. Има хора от Иран които бягат от режима, но досега в свеата няма нито един случай на друг християнин преследван заради религията си в Иран да е поискла убежище по тази причина. Молбата и с право е отхвърлена.

15

Анонимен

преди 8 години

Българските мъже с радост ще вземем някоя жена от бежанците за съпруга.

14

42

преди 8 години

Рим и Византия никога не са водили политика на насилствена асимилация. А траки, славяни и българи са различни имена на нашия народ. Ние си приличаме и генетично над 67% с наши предци живели преди хилядолетия по тези земи.

13

Анонимен

преди 8 години

На снимката тази жена много прилича на * в Бачково , които ги купуват за булки т.н калайджии . Тази също май се продава , защото е много активна в медиите . Ама ще я купят , балъци много .

12

Професор

преди 8 години

Българският съд вместо да я екстрадира в Иран да я съди както там. За това, че се е обърнала в друга вяра да я замерят с камъни. Но дребни бгългарски камъчета и след това да я пуснат.